לך אין זכות לדבר בכלל ....... תבוא לבקר קודםתתחדש מלעון.
אתה לא נח לרגע, הא.
מתי השידרוג הבא, בפורים?
: -)
אז זהו שבדיוק ההיפך במקרה שלי. דווקא המרטן היה עם אופי חמים יותר בשלוב עם ההגברה הקודמת וזה גם בגלל הטוויטר שלו שמעט פחות חד. לא תארתי סאונד חמים ב devore בכלל גם בהחלפת המגבר שפשוט עשה הכל טוב יותר. בכלל התוצאה שתקבל מרמקול קרמי תלוייה בהגברה. שמעתי כבר כמה סוגים של רמקולים קרמיים ותמיד התוצאה היתה תלוייה בכל הסט בגלל שהם בעקרון נטראליים באופי שלהם.עושה רושם שבסופו של דבר קל יותר מבחינה רגשית להתחבר לסאונד חמים ונעים. קצת כמו Comfort food
רמקולים קרמיים לא מתאימים לכל אחד גם אם הוא בעל נסיון אודיופילי
איפה ראית לכלוך?פוסט מעניין מאוד.
המרטן הוא רמקול מדהים בכל קנה מידה. המרטן לא מתאים לחסכנים. אם לא מגיעים איתו לתוצאה זה כתוצאה מחסכנות ברכיבים האחרים. יש רמקולים טובים ויש רמקולים שלא משנה מה נעשה איתם, עדיין זה לא ישמע מספיק טוב. אני קורא כאן כבר תקופה על אנשים שמלכלכים על מוצר כזה ואחר. לא נמאס?? התנועה בלוחות מוכיחה כי בעל הרמקול לא יודע להפיק ממנו את המיטב ואז הסבלנות מתחילה להיפגע.
הדבר היחיד שאפי אמר על הרמקולים שהטוויטר היה ב- 30 ס"מ גבוהה מהאוזניים שלו והוא מאוד מצר על כך....במקרה הכי גרוע יתכן שהוא לכלך על אמא ואבא שלו שהגנטיקה שלהם לא עשתה אותו ב-30 ס"מ גבוה יותר כדי שיתאים בדיוק לרמקול.פוסט מעניין מאוד.
המרטן הוא רמקול מדהים בכל קנה מידה. המרטן לא מתאים לחסכנים. אם לא מגיעים איתו לתוצאה זה כתוצאה מחסכנות ברכיבים האחרים. יש רמקולים טובים ויש רמקולים שלא משנה מה נעשה איתם, עדיין זה לא ישמע מספיק טוב. אני קורא כאן כבר תקופה על אנשים שמלכלכים על מוצר כזה ואחר. לא נמאס?? התנועה בלוחות מוכיחה כי בעל הרמקול לא יודע להפיק ממנו את המיטב ואז הסבלנות מתחילה להיפגע.
דווקא לכלכתי על הכורסא המזופתת של איקאה ששוקעת עם הזמן ......הדבר היחיד שאפי אמר על הרמקולים שהטוויטר היה ב- 30 ס"מ גבוהה מהאוזניים שלו והוא מאוד מצר על כך....במקרה הכי גרוע יתכן שהוא לכלך על אמא ואבא שלו שהגנטיקה שלהם לא עשתה אותו ב-30 ס"מ גבוה יותר כדי שיתאים בדיוק לרמקול.
אפי, לא יכולת לשבת על שרפרף נמוך בזמן שמיעת המוסיקה - בשביל מה כל הבלגן שעשית כאן בפורום ?
באס קופסתי וכל ההגדרות והמושגים המצחיקים האלה..
צודק, הזכרונות לא סתם עולים כי בתכלס הרמקולים והמגבר שניהם יובאו לארץ ע"י איל ז"ל.אפי, כתבת סיפור יפה ומעניין על שינוי כיוון. מזל טוב והכי חשוב,שתהנה מהמערכת. נ.ב. בי זה מעלה זכרונות על אייל פור ז"ל,שתמיד ידע לגנוב הצגה עם איזה יצרן בלתי נודע במחוזותנו עם VFM בלתי רגיל.
גם אני רציתי לשאול את זה. המחירים שם נראים קצת נמוכים באופן מחשיד, לפחות בחלק מהמקרים.מישהו מכיר את האתר הזה, האם הוא אמין?
אני נתקל בו הרבה ותמיד היה נראה לי קצת מפוקפק