המסע שלי לחיפוש רמקולים!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
;)רוזי.
לא מעניינים אותי פורומים אחרים.

היה ניגמר עבר. עכשיו נמשיך בדיון. ואנא ממך ידידי גלה קצת יותר רגישות כלפי אדם חדש.
אם תרצה להגיב בסיגנון ירידה שלח לי הודעה בפרטי ואני אסגנן לך את המשפטים.;)

יאללה חלאס. עסקים כרגיל.:)

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מאוד נהנתי לקרוא

כמה עצות להמשך:

1. אל תחליט על סמך האזנה לסט-אפ אחד, מהנה ככל שיהיה. לפני שתחליט לך לשמוע עוד כמה וכמה. כל המרבה הרי זה משובח.....(ואז אפילו רוזי יודה שזהו כבר "מסע" :) )
2. תכין לך פתק קטן או פנקס, ובסוף כל האזנה נסה לסכם במס' משפטים (ואפשר גם "ציונים" במדרג שתבחר): איך הייתה ההתרשמות הכללית? מה אהבת יותר ומה לא אהבת? עד כמה המוזיקה נשמעה מפורטת ומאוזנת? בס הדוק? במה? וכו'....זה יעזור לך בסוף התהליך, כשתצרה לשחזר מה הכי אהבת מכל מה ששמעת (ואז כדאי לחזור ולשמוע שוב לפני ההחלטה הסופית).
3. מה אתה הולך לקנות - רמקולים? אם כן, אז אתה חייב להסתובב עם המגבר שלך. בכל פעם נסה להאזין לאותם הרמקולים גם עם המגבר שלך וגם עם המגבר שהיבואן מציע. כך תרוויח פעמיים: גם תקבל מושג לגבי השילוב של הרמקולים עם המגבר שלך וגם תוכל להשוות ולשמוע את ההבדלים בין המגבר שלך לזה שהיבואן מציע לך.
4. עזוב אותך מחומוס אבו-גוש. זה כבר מזמן לא זה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
מילון חדש.

רמקול אחד-תחילת המסע
רמקול שני-מסע
רמקול שלישי-המסע המעייף שלי....
רמקול רביעי-די אין לי כח....סתם סתם ..:)

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
Z.S מה יקרה ברמקול השביעי ?
ולפותח השירשור כיף לקרוא

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
קודם כל תודה לכולם - גם לך ROZI,
אני רק התחלתי, אני יעדכן בהמשך על ההתקדמות.
על הכוונת: DALI IKON 6, B&W 683, FOCAL אני לא רוצה יותר מדי כי אז זה יבלבל אותי לגמרי, אני אנסה להגיע לשני מועמדים סופיים ואז אני ארצה או להביא את המגבר שלי לחנות או יותר טוב מזה להביא את הרמקולים לבדיקה אלי הביתה - וזה אפשרי כי רב החנויות מסכימות לזה(בגיהוץ כרטיס אשראי כמובן).
ל-TAKEONE אני רושם כל דבר ודבר ומסכים אם כל מילה שלך - עכשיו תגיד איזה חומוס יותר טוב :)
עכשיו גילוי נאות:
אני חבר חדש בפורום הזה,אבל ותיק מאד בפורום ההוא - לשניכם הכבוד הראוי. לי נראה שפה יש יותר רצינות :)

נערך לאחרונה ב:

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
אה כן - הרמקולים אמורים להיות מחוברים ל- YAMAHA RXV-2600 כרגע! בעתיד אני ידאג להם למגבר סטריאו יעודי - כראוי.
ודרך אגב - הסאונד של ה-RXV-2600 בדו ערוצי מצויין לדעתי - התקדמות אדירה ל-YAMAHA.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
alicenir

לי יש רמקולים dali ikon 6 .

אלו רמקולים מאד אבל מאד מפורטים ויש כאלו שטוענים שהם "בהירים" מדיי - מדגישים מדיי את התחום הגבוה.

כרכשתי את הרמקולים הם שודכו בתחילה לרסיבר ימאה rxv-995 זהו רסיבר בן כתשע שנים. נחשב בזמנו כחלק מהליין הגבוה של ימאה (דגם אחד מתחת לספינת הדגל אם איני טועה).

לא אהבתי את השידוך. הימאה לא עשה חסד לרמקולים של דאלי והסאונד הכללי היה מתכתי מדיי על גבול הצורם בגבוהים.

איני יודע אם מניסיוני זה ניתן להכליל ולהסיק לגבי הימאה rxv-2600 שיש לך בשילוב עם דאלי אבל קח לתשומת לבך את מה שאמרתי.

עם הגברה נכונה הרמקולים האלו של דאלי נותנים סאונד מעולה מפורט מאד אבל מאוזן. אם אכן אתה מתכוון לשדרג את ההגברה אתה בהחלט יכול לחשוב על הדאלי. אם לא - תבדוק היטב את ההתאמה לימאה.

עוד הערה קטנה - איני בטוח שעדיין מייבאים את הikon 6 - אם אני לא טועה כיום מפיצים בארץ את הסדרה המחליפה או המתקדמת שלהם - סדרת המנטור.

שלמה

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
Z.S מה יקרה ברמקול השביעי ?
ולפותח השירשור כיף לקרוא

אני מאחל לפותח השירשור מסע
מעייף,פורה ומהנה.
וגם שזה לא יהיה הראשון והאחרון,
כן ירבו וישתדרגו.;)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור