המסע שלא נגמר - התחדשתי!

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
תתחדש ותהנה!
תגיד, אפשר לשאול מה זה הסס"ל הזה מסביב לרמקול הימני?

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
תודה!
מגנטים שמונעים מהשואב הרובוטי להתקרב יותר מדי לרמקול. יודע, זוועה.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
תודה!
מגנטים שמונעים מהשואב הרובוטי להתקרב יותר מדי לרמקול. יודע, זוועה.
וואלה. לא צריך להגזים זה לא זוועה. לפחות על זה אף אחד לא יגיד וודו ושמן נחשים, זה מדעית מוכח, השואב לא מתקרב...

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
אתה אומר - בניגוד לשאר שמני הנחשים שהולכים אצלי במערכת :cool:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
כמה מרענן וכמה היה חסר... סוף סוף. חוויית שיתוף של אודיופיל אמיתי. לא אחד שגילה אתמול את אמריקה, לא אחד שיושב במרומי האולימפוס. אחד שמכיר את התהליך, הולך בו כבר כמה שנים ובנה מערכת לתפארת.

הצהרות כאלה:
הזרימה, הטבעיות, הטונאליות - הניואנסים - בווקאל, בפריטה, ביכולת לצייר את החללים השונים והשקיפות (בכמויות!) שהצטרפו לסאונד, פשוט נתנו לכל המערכת בוסט פשוט קיצוני קדימה. יחד עם הויויד, זו הייתה הקפיצה קדימה הכי משמעותית שחוויתי בסט שלי. המערכת קיבלה את הצליל ה"יקר" הזה - לא מתאמץ, לא צובע, לא מרמה ולא דרמטי - פשוט זרימה של המוזיקה ופרזנטציה מדויקת של הקובץ שנזרק לנגינה.

וכאלה:
היכולת לצייר את החלל, את הכלים והפרופורציות ביניהם, הגודל והטונאליות פשוט משכרת. אפשר לטפס בווליומים לרמות שקודם אי אפשר היה לחלום בכלל, זה פשוט עייף מדי והציק - היום זה פשוט שואב לתוך המוזיקה. הסאונד מאוד חוויתי.

עושה כיף לראות שיש מישהו שמבין את התחביב, שכבר ראה (שמע) דבר או שניים ומבין לאן הוא רוצה להגיע. שיודע לתאר נכון את ההתקדמות, גם בשביל עצמו וגם בשביל אחרים.

תהנה, כפרה עליך. וצפה בקרוב לתחנונים לביקור בחיפה עם הקופסה החדשה. אני גם מאד מתעניין בסטרימר/דאק אבל אין לי לב לבקש מיגאל להשאיל דבר כזה, וגם מניח שלא יתן.

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
אני עוד אסמיק פה עם כל המחמאות האלו. תודה! (ורד)

קפוץ לנס ציונה, תשמע את המערכת. תראה אם היא בכיוון שלך. אם כן, נסה לדבר עם יגאל. אני בטוח שהאזנה בבית אפשר לארגן - יותר מזה, לא יודע - לא רוצה לדבר בשמו. בלי קשר בכיף אפשר לתאם משהו - זה פשוט יצטרך להיות באחד מימי שבת כנראה, או באחד החופשים מביה"ס. יאללה בוא!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור