המסלול הקצר ביותר או שלא?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
שלמה

זה בדיוק מה שאני אומר - קלעתה בול .
אנשים חושבים לדוגמה שקרוס זה סוג של יצירת אומנות קדושה שאסור לגעת בא , אבל עובדתי קרוס זה אקולייזר שניבנה במעבדת סאונד בלי שום התחשבות בחדרי האזנה אחרים !
לפני חודש נתקלתי בקף רפרנס 107 ישן - בזמנו קף השכילה לשלב עם הקרוס הפסיבי הפנימי קרוס אקטיבי חיצוני שמטפל בטדרים שהם קריטיים לאינטגרצייה עם חדרים שונים .
גם במקרה הזה את הקרום האקטיבי ניתן לבטל - אבל חד משמעית אן שם הבדל בין המסלול הארוך לקצר (בלי הקרוס האקטיבי ) מבחינת רמת הסאונד , אבל בגלל הטרנד כיום חברות בודדות משלבות קרום אקטיבי ( לוואן שוויקרט יש פוטנציומטר לטויטר האחורי ) .
לאומת זאת בשוק האודיו לרכב הטרנד הטיפשי הזה לא שולט וחברות בונות קרוסים אקטיבים בלי לפחד לאבד את התדמית הפלצנית .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,252
נקודות
113
אתה כתבת.

אקוליזר זה לא רמקול !!!
רמקול שלא יורד מתחת ל60 HZ שום אקוליזר לא יעזור לו .
אקוליזר זה לא מגבר !!!
ברור שעם למגבר אין מספיק כוח לדחוף רמקול שום RQ לא יעזור .

אתה פגשתה אנשים שמתקנים אקולזצייה ע"י החלפת ציודים וגביעי כסף במאות אלפיי שקלים .
יש אנשים שמרפדים את כל הבית כלל מושב האסלה בחומרים אקוסטיים שגם זה בסדר .
ויש אותי - אן לי מאות אלפיי שקלים , ואן סיכוי שאני הרפד את התמונה המקורית של ואן גוך שיש לי בבית .

אני שאלתי.

אם כך מה שאתה אומר זה שמה שאתה צריך זה רמקול שיורד מתחת ל-60 HZ ומגבר שיהיה לו כח לדחוף את הרמקול וזהו. את כל השאר יעשה האקולייזר.

ועדיין לא קיבלתי תשובה.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
ו- CD שכחתה סידי .
שלשום חיברתי את הCD ישר למגבר הספק והשתמשתי בווליום שיש במגבר הספק , האמת לא היה שום שינוי לא לטובה ולא לרעה , כמו שאמרתי קיצור מסלול זו פיקציה אודיופילית .
אני ממליץ לכל אחד לנסות - אה רגע שכחתי היום לא שמים בפאוורים כפתור ווליום (קיצור מסלול וכאיילו ) או אולי בגלל שרוצים שתקנה פרה באלפי שקלים !!!

פרה כל תפקידו זה לקחת את האות החלש של הסידי ולהגביר אותו לרמה מתאימה לשלב הפאוור .
אז עם יש לנו סידי עם גיין והיום יש כאילו עם יציאת מנורות או טרנזיסטורי לפי בחירה אז למה צריך פרה !

הסיבה היחידה שחברתי את הפרה מחדש זה השלט .

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
הבדלים

יש כאן בעיה לדעתי.

אתה יכול להגיד שלעקוף את הפרה נתן לך תוצאה יותר טובה או פחות טובה.

אבל אם אתה לא מרגיש שום הבדל, בין פרה של רסיבר לקולנוע ביתי, לבין עקיפה מוחלטת של הרסיבר, יש כאן משהוא מאוד מאוד לא תקין.

ואני אחדד: מניסיון עם המגבר הספציפי מהדגם הזה, אני מצפה שלשמוע אותו בלי פרה יגרום לו להיות יותר נקי, קצת יותר בהיר, קצת פחות דינמי, וקצת יותר איטי.

בדיצור, גם פלוסים וגם מינוסים. אבל ההבדך צריך להיות ברור ומשמעותי לטוב ולרע.

ואני חוזר: אם אתה לא שומע שום הבדל, יש בעיה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור