הי,
אשמח לעזרתכם לפי דעתכם איזה דגם עדיף:
LG SM9000
SONY XF9005
שני הדגמים הם באותו המחיר
תודה!
יישנו דגם מחליף ל 9005 המצוין.. שנקרא 9505 המגיע עם מעבד עוצמתי X1 אולטימייט.המציג איכות תמונה טובה יותר משמעותית מקודמו. הוא מגיע עם מערכת הפעלה מהירה ונוחה.. ושלט בלוטות חדשני ונוח..
הסוני 9005 מסך נהדר, יש לי אותו בחדר שינה. איכות תמונה מצויינת, מאוד בהיר, אלגוריתם FALD אולי המוביל בשוק, מתמודד מעולה עם תנועה ו- upscaling מרשים מרזולוציות נמוכות.
מצד שני הLG הרבה יותר ידודותית לשימוש, מערכת הפעלה ושלט מאוד נוחים ומהירים. LG מגיע עם פאנל IPS שמציע זווית צפייה רחבה יותר אבל קונטרסט טבעי נמוך יותר. בנוסף בLG יש HDMI 2..1 (היחידים בשוק), בשלב זה בעיקר נותן יכולת לקבל input lag נמוך במשחקים.
לסיכום, אתה צריך להחליט מה הפרמטרים החשובים לך.
היא משמעותית גבוהה מהתקציב שלי. כמה הממשק של סוני ׁ(ה-xf9000) בעייתי ביחס ל-LG? האם זה ברמה של להעדיף את ה-LG על הסוני?
בתור בעלים של מסך של סוני 9005 ומסך אולד של LG, לדעתי האישית נוחות השליטה בממשק ובתפריטים של LG טובה בצורה משמעותית.
אם כל הכבוד לאיכות התמונה, האם זה באמת מה שחשוב להורים שלך? איזה מסך יש להם היום? במה הם מתכוונים לצפות?
היתרון היחיד של האנדרואיד זה הפתיחות שלו, כך שמגוון האפליקציות יכול להיות גדול משמעותית. לעומת זאת התגובתיות והנוחות הם לגמרי בצד של Web OS של LG.
סוני שלחה עדכון גרסה לכל המסכים שלוש דורות אחורנית לאנדרואיד 8.0.. כך שהם מתפקדים דיי טוב.
חברה אז תודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד.
בסוף רכשתי את הסוני. מקווה שהורי ייהנו ממנה
שוב תודה רבה!
חברה אז תודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד.
בסוף רכשתי את הסוני. מקווה שהורי ייהנו ממנה
שוב תודה רבה!
סוני שלחה עדכון גרסה לכל המסכים שלוש דורות אחורנית לאנדרואיד 8.0.. כך שהם מתפקדים דיי טוב.
היי,
אז אחרי שרכשתי את הסוני שהגיע עם האנדרואיד 7, ניסיתי לעדכן ל-8 אבל הוא רושם לי שאין עדכונים ושהמערכת מעודכנת. איך בעצם אני מתקין את גרסת ה-8?
תודה!
דגם ?כן מישפאר
דגם ?
SONY XF9005