אני רואה המון סרטים וסדרות, והעדפה לקבצי mkv, כדי שהרסיבר אונקיו 636 שברשותי יוכל לרנדר dolby , dts למינהם.
גודל חדר 25 מ"ר
רמקולים מדפיים b&w 685 s2
סאב 8' b&w 608
בלי סנטר
והתוצאה? מדהימה!! לפעמים אני מנטרל או מוריד למינימום את הסאב כי הרמקולים לבד נותנים חוויה קולנועית מספקת.
אבל אם מדובר בסרט עם hd-dts, הרמקולים + הסאב פשוט חוויה.
אני אומר את זה בשיא הרצינות, אני מתבאס ללכת לבתי קולנוע .. המערכת הצנועה שלי מספקת את הסחורה ..
לפעמים הסאונד כל כך לא מכוון בקולנוע, שזה ממש פוגע בחווית הצפייה.
בוקר טוב
אוקיי - גם לי היו רמקולים כמו שלך קדימה ואחורה
כולל סנטר.....
עם סב וופר svs pb2000....
אחי צר לי לאכזב אותך!
אתה ממש רחוק מאיכות בתי הקולנוע! ורחוק מאיכות של רמקולים במחירם, נכון התוצאה בסוף נשמעת טובה עם כיול נכון, אבל אם תחבר עוד מערכת רמקולים "פתוחים" מבחינת צליל!/בייחס לרמקולים שלך, לרסיבר שלך לדוגמא, אפילו שזה לא אפשרי, ובלחיצת כפתור תחליף בין שתיי מערכות הרמקולים, תאמין לי שאתה לא תרצה לחזור ולשמוע שוב ברמקולים שלך.
זה בדיוק מה שעשיתי לפניי שבוע בחנות כאשר מכרתי
את כל הרמקולים שלי, ועשיתי שם השוואות בין רמקולים מסויימים לרמקולים שהיו לי לפני, (shootout)
גם אני ממש חשבתי כמוך, שאצלי שומעים ברמה טובה מאוד, אבל הבנתי אחרת!
הרמקולים שלך לא עושים עבודה טובה בלי תוספת סב בסרטים, לא משנה מה מערכת הכיול או הרסיבר החליטו לאחר כיול, במקרה שלך כמו אצלי , היה נחתך ב full band, וכמובן גם כ גדלים, סב וופר כבוע 120hz LFE, כשהגדרתי ברסיבר full band ושמתי סרט, התוצאה היית גרוע כי הרמקולים האלה לא מסוגלים לרדת נמוך אפילו בצורה סבירה, לא היה פאנץ מהם הכל היה נשמע מרוח ולא יפה, ותאמין לי שהבס מהסב היה מצויין..
אל תבטל או תנמיך את הסב אחרי שאתה מבצע חיתוך ב80HZ.
קח המלצה מהלב, תעשה כיול חוזר לרסיבר, במידה והרסיבר שלך יודע לחתוך לבד את הקרוס של הסב, כלומר אם חיתוך הסב נעשה דרך הרסיבר, תוודא שבורר הקרוס בסב נמצא בסוף הסקאלה, ואם לא אז תחתוך את פיזית לבד בקרוס של הסב ל 120HZ, (עוצמת הסב) ווליום על האמצע, ותבדוק שהסב לא במצב הדלקה אוטומטית, אלה על ON, בסיום הכיול, כנס לתפריט הרמקולים ברסיבר ותגדיר את כל הרמקולים בחיתוך של 80HZ ולא פחות! (במילה אתה מעמיס על הרמקולים שלך בלי הסנטר), תשנה את גודל הרמקולים לקטנים, ובהגדרות חיתוך הסב תבדוק על כמה הוא נחתך ותעדכן (אמור להיות על 120HZ LFE) אל תבטל או תנמיך את הסב אחרי שאתה מבצע חיתוך ב80HZ לרמקולים, ואיך בכלל אתה יכול לחשוב לבטל סב? אתה מפספס את ערוץ ה LFE!, או לחילופין להנמיך אותו?! או שהסב שלך גרוע או שאני ממש לא יודע מה להגיד לך...
אני לא מכיר את הסב שלך אז קשה לי לעזור לך
כלומר איני יודע איך הוא נשמע, ואם הוא יורד לאן שנדרש ממנו או לחילופין עד כמה הוא נשמע טוב בגבוהים, בתווך התדרים בצורה טובה
בכול אופן אצלי בצורה הזאת קיבלתי תוצאת סאונד הכי טובה שאפשר, ותאמין לי שעברתי ימים ולילות של כיולים..
בהשוואה לרמקולים אחרים ששמעתי, שלי היו נשמעים סגורים (כאילו זרקו שמיחת פוח על הרמקולים) פחות "בקושי" דינמיים, אין במה הכל נעלם בשניה, בייחס לרמקולים ששמתי, שאגב סביב סטנדרטים של מחיר פלוס קצת...
אני מוריד רק MKV כמובן, bluray, remux 1080p dts master audio..
שוב פעם אתה שומע טוב, פשוט לפי התיאורים שלך, נסחפת מידי הייתי אומר...
אל תלך לחנויות ותעשה shootout עם רמקולים כי אתה תתאכזב