המלצות למפצל חשמל עם פילטר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ברוררר מה זאת אומרת כבר הזמנתי חשמלאי לעשות תלת פאזי וכבלים ב-3000 ₪ וכל מה שאמרתם
על זה נאמר 5 תשובות מ 5 אנשים ו50 דעות בקיצור מכל התשובות בסוף יצאתי עוד יותר מבולבל
אבל הכי חשוב מהכל אני נהנה מהמוסיקה ואשאר ככה כמו שזה
ולמה שאחליף את המקור וההגברה?טוב לי איתם אם אתה רוצה TAKONE תחליף את שלך ונדמה לי שלא ביקשתי תשובה לגבי איכות המקור וההגברה
שבת שלום לכולם

עומרי, דבריי לא נאמרו בציניות לשם שינוי. חשבתי איתך בקול רם על אילו צעדים אני הייתי נוקט, ובאיזה סדר, לו אני הייתי רוצה להתחיל לשפר את מערכת החשמל שלי.
אבל בניגוד ל- TAKEONE אין לי מושג מה שאר הרכיבים שלך. פיספסתי איפשהו שכתבת מהם?
אם הוא טוען שכדאי לך להחליף את המקור/הגברה קודם, שווה לשקול את זה. ההחלטה מתי להתחיל להשקיע בחשמל תלויה בך.
אני חושב שדווקא להשקעה בחשמל, בניגוד לשידרוג הרכיבים הבסיסיים (מקור/הגברה) יש יתרונות לא מעטים. היתרון העיקרי הוא שהכנסת רכיבי חשמל משופרים תלווה את שאר שדרוגי המערכת בעתיד ותעצים את אפקט השידרוג, גם אם לא תקבל מייד עם הקניה את התמורה המקסימלית לכסף.

זאת החלטה שלך. זה תלוי כמה כסף יש, כמה אתה רוצה לשדרג עכשיו ובעתיד, ובאיזה רכיבים יש לך כרגע.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
עומרי, דבריי לא נאמרו בציניות לשם שינוי. חשבתי איתך בקול רם על אילו צעדים אני הייתי נוקט, ובאיזה סדר, לו אני הייתי רוצה להתחיל לשפר את מערכת החשמל שלי.
אבל בניגוד ל- TAKEONE אין לי מושג מה שאר הרכיבים שלך. פיספסתי איפשהו שכתבת מהם?
אם הוא טוען שכדאי לך להחליף את המקור/הגברה קודם, שווה לשקול את זה. ההחלטה מתי להתחיל להשקיע בחשמל תלויה בך.
אני חושב שדווקא להשקעה בחשמל, בניגוד לשידרוג הרכיבים הבסיסיים (מקור/הגברה) יש יתרונות לא מעטים. היתרון העיקרי הוא שהכנסת רכיבי חשמל משופרים תלווה את שאר שדרוגי המערכת בעתיד ותעצים את אפקט השידרוג, גם אם לא תקבל מייד עם הקניה את התמורה המקסימלית לכסף.

זאת החלטה שלך. זה תלוי כמה כסף יש, כמה אתה רוצה לשדרג עכשיו ובעתיד, ובאיזה רכיבים יש לך כרגע.

המקור שלו זה נגן קיימבריג' והמגבר אינטגרייטד של נאד.
עכשיו הבנת למה הומלץ לו כאן לא לבזבז אלפי שקלים על חשמל..??
אף אחד לא התנשא כאן, ניסו לעזור והבחור חטף קריזה.
נו טוב, יעשה מה שטוב לו.

מה עם הפרה שלך?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
המקור שלו זה נגן קיימבריג' והמגבר אינטגרייטד של נאד.
עכשיו הבנת למה הומלץ לו כאן לא לבזבז אלפי שקלים על חשמל..??
אף אחד לא התנשא כאן, ניסו לעזור והבחור חטף קריזה.
נו טוב, יעשה מה שטוב לו.

מה עם הפרה שלך?

אני מבינה.
אז, אכן, עומרי - אני מצטרף להמלצת שאר החברים. עזוב אותך מחשמל, שדרג קודם את האלקטרוניקה.

ערן השאיל לי בינתיים את הלקסמן 600. זה פשוט מדהים עם המונובלוקים. לא יכול לחשוב איך יישמע ה- 900, ירחם השיים.
אבל בוא נשאיר את זה לשרשור נפרד, חבל להרוס לילד. אולי עוד יתעשת וימשיך לדבר איתנו.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
אני מבינה.
אז, אכן, עומרי - אני מצטרף להמלצת שאר החברים. עזוב אותך מחשמל, שדרג קודם את האלקטרוניקה.

ערן השאיל לי בינתיים את הלקסמן 600. זה פשוט מדהים עם המונובלוקים. לא יכול לחשוב איך יישמע ה- 900, ירחם השיים.
אבל בוא נשאיר את זה לשרשור נפרד, חבל להרוס לילד. אולי עוד יתעשת וימשיך לדבר איתנו.

אולי... שים תמונה סקסית שלך. זה בטוח יעזור!!

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
אני מבינה.

מתן לא הייתי במקרה אתמול אצל עופר שחורי היה בחור עם לקסמן שם ?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אולי... שים תמונה סקסית שלך. זה בטוח יעזור!!
ימי האקסהיביציוניזם שלי נגמרו אחרי שזכיתי ברדיו-דיסק מתנה בתחרות סטריפטיז גדודית בתור סמל מחלקה.

מתן לא הייתי במקרה אתמול אצל עופר שחורי היה בחור עם לקסמן שם ?
יקירי, אין לי מושג מה עשית אתמול. :) שאלת את שחורי אם היית שם? כי אני לא יודע.
סתם, נו. לא. זה לא הייתי אני. כרגע אין לי מה לחפש אצל יבואנים. מקווה שנרגעתי לשנים הקרובות משידרוגים רציניים.

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
ימי האקסהיביציוניזם שלי נגמרו אחרי שזכיתי ברדיו-דיסק מתנה בתחרות סטריפטיז גדודית בתור סמל מחלקה.

יקירי, אין לי מושג מה עשית אתמול. :) שאלת את שחורי אם היית שם? כי אני לא יודע.
סתם, נו. לא. זה לא הייתי אני. כרגע אין לי מה לחפש אצל יבואנים. מקווה שנרגעתי לשנים הקרובות משידרוגים רציניים.

אהה סבבה טעות שלי כי היה שם בחור עם סט של לקסמנים שנראה לי קראו לו מתן :)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
אהה סבבה טעות שלי כי היה שם בחור עם סט של לקסמנים שנראה לי קראו לו מתן :)
אתה מתבלבל בין ״ מתן הלקסמני״ לבין ״ מתן הפאסלאבי״ המכונה ״ מתן הקראני ״ לשעבר .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
נכתב ע"י matanoosh; . מקווה שנרגעתי לשנים הקרובות משידרוגים רציניים.[/QUOTE:
אתה כנראה לא קורא הודעות בנייד

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
אתה מתבלבל בין ״ מתן הלקסמני״ לבין ״ מתן הפאסלאבי״ המכונה ״ מתן הקראני ״ לשעבר .

טוב מתן זה שם נפוץ בימנו
:גאה:
בלי קשר לשרשור זה שמעתי אתמול אצל עופר כבל לרמקולים שמאוד מאוד אהבתי acrolink
מנחושת N7 מאוד מומלץ לטעמי ;)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור