ע עומרי חבר אתר הודעות 34 מעורבות 0 נקודות 0 20/2/14 #1 היי בוקר טוב הייתי רוצה לקבל המלצות למפצל חשמל שכולל בתוכו פילטר לסינון רעשים לא יקר ואיכותי יש דבר כזה? מספיק לי 4 שקעים תודה לכולם והמשך יום סבבה
היי בוקר טוב הייתי רוצה לקבל המלצות למפצל חשמל שכולל בתוכו פילטר לסינון רעשים לא יקר ואיכותי יש דבר כזה? מספיק לי 4 שקעים תודה לכולם והמשך יום סבבה
גיא כתב האתר צוות האתר הודעות 3,299 מעורבות 1,261 נקודות 113 20/2/14 #2 נכתב ע"י עומרי: היי בוקר טוב הייתי רוצה לקבל המלצות למפצל חשמל שכולל בתוכו פילטר לסינון רעשים לא יקר ואיכותי יש דבר כזה? מספיק לי 4 שקעים תודה לכולם והמשך יום סבבה לחץ כדי להרחיב... ISOL8. אייל פור מאודיו פידליטי מייבא. זה מהטובים שיש היום בשוק ועוד במחירים שפוים. תבדוק את ה- minisub. גם SINE שמביא עופר שחורי טובים. תבדוק את הgate. תבדוק מה מתאים לך יותר.
נכתב ע"י עומרי: היי בוקר טוב הייתי רוצה לקבל המלצות למפצל חשמל שכולל בתוכו פילטר לסינון רעשים לא יקר ואיכותי יש דבר כזה? מספיק לי 4 שקעים תודה לכולם והמשך יום סבבה לחץ כדי להרחיב... ISOL8. אייל פור מאודיו פידליטי מייבא. זה מהטובים שיש היום בשוק ועוד במחירים שפוים. תבדוק את ה- minisub. גם SINE שמביא עופר שחורי טובים. תבדוק את הgate. תבדוק מה מתאים לך יותר.
ע עומרי חבר אתר הודעות 34 מעורבות 0 נקודות 0 20/2/14 #3 תודה אבל לפי הבנתי הדגמים של ISOL-8 ה-POWERLINE לא כוללים גם פילטר הם רק מפצלים טובים ואינם מסננים רעשים מה עם המפצלים האילו שכתוב שהם גם עם פילטר? FISCH מפצל חשמל לאודיו AFL standard
תודה אבל לפי הבנתי הדגמים של ISOL-8 ה-POWERLINE לא כוללים גם פילטר הם רק מפצלים טובים ואינם מסננים רעשים מה עם המפצלים האילו שכתוב שהם גם עם פילטר? FISCH מפצל חשמל לאודיו AFL standard