עמיר (וכולם , נראה לי שהביצוע הזה בCYPRES יקלע:לאחר שמיעת dog-meat מהקינג ומהזאכאריאס, נראה לאלך לכיוון המלכותי, ולו רק בגלל העדיפות הבולטת בגוון התיזמורתי.
עמיר
זה לא קשהאם יש מישהו..עמיר או זיו שיכולים להמליץ לי על ביצוע טוב לרקוויאם של ברמס,אשמח מאד.
בתודה מראש,רוני.
השוויתי -- במגבלות JPC -- לקינג.עמיר (וכולם , נראה לי שהביצוע הזה בCYPRES יקלע:
http://www.jpc.de/jpcng/classic/detail/-/art/A-History-of-the-Requiem-Vol-2/hnum/7157361
(אין לי אותו ספציפית אלא את הMDG, אבל יש לי את הראשון והשלישי בסדרה שהם עשו והם טובים)
זיו
מעט מאוד. יש לי איזה דיסק וחצי, שגם אותם אני לא באמת מכיר.
אם הוא רק הייה כותב מוסיקה ברמה שהוא כתב סיפורים...
ובעניין הכרוב, כאן הרקוויאם שלו בביצוע טוב בכלי תקופה, ביד שנייה אצל המוכר Zoverstocks, שהוא סמיך בהחלט (ניתן לסמוך עליו)
תיהנה!
עמיר
אצלנו בפולנייה הייו כבר מתלוננים על זה שעד שכבר חפרנו ומצאנו לך המלצות גם לבוקריני וגם לכרוביני וגם לגלוק,זיו - הקישורים שלך יעלו לי ביוקר. יופי של מוסיקה
הסר דאגה מלבך, והעבר אותה למנהל הבנק שלי. החפירות לא היו לשוואאצלנו בפולנייה הייו כבר מתלוננים על זה שעד שכבר חפרנו ומצאנו לך המלצות גם לבוקריני וגם לכרוביני וגם לגלוק,
אתה לא מאפשר להן לבזבז לך כסף?
עמיר
ראשית, אם יש כבר סוף-סוף איזושהי הזדמנות לדאוג כמו שצריך, שאוותר עליה כל כך בקלות???הסר דאגה מלבך, והעבר אותה למנהל הבנק שלי. החפירות לא היו לשווא
רק עכשיו הזדמן לי להקשיב.
אז אחרי שנדלקתי על ABEL, נראה לי שהתאהבתי בפילד. נפלא לשעת לילה מאוחרת.
יש הקלטות מומלצות לשני החבר'ה הללו?
תודה.