מגבר המלצות למגבר סטיראו איכותי

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אז מה לעשות?
....איך אני אמור לשדר אותם?
אין מוזיקה איכותית בלי דיסק מקורי + נגן מקורי?סה"כ קבצי המוזיקה הם ברמת ה kbps 320/ אנסה להוריד ב flac?
זאת התחלה מצויינת.
האוזן שלי היא לא כזאת מוזיקלית, אבל אני רואה הבדל עצום בצליל בין שיר שמנוגן בתוך סרט, לשיר מהופעה/קובץ מוזיקה.
זה לא קשור לאוזן מוסיקלית. זה קשור לאוזן אודיופילית. וממה שאתה כותב פה, לצערי האיבחון שלך הוא חיובי.:)

בקיצור, חפש DAC כפי שהציעו לך. לא יודע אם נושא הצ'יפ של DAC, קרי SABRE או לא, רלוונטי במשהו לביצועים, אבל מה שחשוב הוא שתיקח DAC ותחבר אותו באנלוגי למגבר.

אני יודע שיש מגברים עם יציאת usb לחפש כזה? ואז המגבר הוא גם נגן?
מגבר עם כניסת USB הוא לאנשים שרוצים לעשות קניה פעם אחת, עם כמה שפחות קופסאות, וכמה שפחות התעסקות, וכמה שפחות אפשרויות לגדול לאחר מכן. אם יורשה לי, לדעתי ברוב המקרים זו הדרך הקלה אך לא הנכונה.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
זאב-
תקציבו מעט מוגבל באופן יחסי.
לא בטוח ש-accuphase יכנס לתקציבו.

אך אם באיזה אופן כמובן נכנס
זו האופציה גם לדעתי למשולב הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו.

המחיר לא ברור ולכן כתבתי ששווה לבדוק, בשביל הגברה ברמה הזאת, גם אם מדובר בחריגה קטנה מהתקציב במקום פותח השרשור הייתי מתאמץ.

היפר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לוקח לתשומת לב כל הערה/הארה תודה!

היפר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
עד 1000 מעט בעייתי.
אבל במקומך כאופציה נוספת לשיקול - הייתי כבר הולך על ה-POPcorn 410A שמכיל לפחות בדו ערוצי שלו - ממירי sabre ESS 24/192
על הדרך תשדרג מהותית את יכולות הסטרימינג אצלך ותקבל ממיר סביר ++ לדו ערוצי שלדעתי יעשה אצלך מהפך ביחס למה שהיה לך!
http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-410
די סינית הנתונים שצינת. אבל הרעיון נשמע מעולה ( יש כזה דבר שני ציפורים במכה?), האם קבצי המוזיקה באמת ישתדרגו מבחינת ההשמעה (כמובן ביחס למה שיש לי היום)?

היפר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שאלה נוספת למבינים....
לרמקולים שקניתי java 605c יש שני חיבורים לכל רמקול. במידה ובהמשך אני מוסיף מגבר סטיראו יעודיץ האם אני יכול לחבר את הרמקולים שיהיו בו זמנית מחוברים גם לרסיבר של הקולנוע הביתי וגם למגבר הסטריאו? הפופקורן יכול להיות מחובר באופטי לרסיבר ובקוקסיאלי למגבר הסטיראו. יש מצב שקולנוע אני אשמע דרך הרסיבר וקבצי אודיו דרך המגבר? נראה לי הפיתרון האידיאלי ? אני מפספס משהו?????

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,682
נקודות
113
די סינית הנתונים שצינת. אבל הרעיון נשמע מעולה ( יש כזה דבר שני ציפורים במכה?), האם קבצי המוזיקה באמת ישתדרגו מבחינת ההשמעה (כמובן ביחס למה שיש לי היום)?

היפר בוקר טוב

מה שציינתי זה את שם הצ'יפ שמצוי בpop 410a האחראי להמרת הסיגנל מדיגיטל לאנאלוג.
חברת Sabre ess חברה מעולה בפיתוח צ'יפים להמרת סיגנל ויש לא מעט חברות הייאנד שמשתמשות בטכנולוגיה שלהן. ..
כמו כן מעבר ל"שם הצ'יפ ופועלו" חשובה רמת הבנייה והאימפלמנטציה והמורכבות מעבר ל"שם הצ'יפ".

שדרוג הpop 110 שברשותך ל410a
הוא בהחלט כפי שכינת "שני ציפורים במכה"
בראש ובראשונה רמת הסטרימינג אצלך.
השדרוג המהותי!!בכל הקשור לווידאו ו-עיבודו (VXP)
ובצד האודיו - מצוי כאמור אחלה צ'יפ של חברה שיודעת היטב מה שהיא עושה (Sabre ess E9023p-שם הצ'יפ שניתן לקרא רבות עליו ברשת)...
לפי מה שקראתי
מביקורת על צד האודיו
הוא זהה בתוצאה( equal) לDACmagic של Cambridge audio

בסכום שהקצבת
לא מוצא עדיפות לשום דבר אחר.
בהצלחה.

היפר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אולי פספסתם את השאלהo_O:אצבע מורמת
שאלה נוספת למבינים....
לרמקולים שקניתי java 605c יש שני חיבורים לכל רמקול. במידה ובהמשך אני מוסיף מגבר סטיראו יעודיץ האם אני יכול לחבר את הרמקולים שיהיו בו זמנית מחוברים גם לרסיבר של הקולנוע הביתי וגם למגבר הסטריאו? הפופקורן יכול להיות מחובר באופטי לרסיבר ובקוקסיאלי למגבר הסטיראו. יש מצב שקולנוע אני אשמע דרך הרסיבר וקבצי אודיו דרך המגבר? נראה לי הפיתרון האידיאלי ? אני מפספס משהו?????

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
הקשר בין הצ'יפ של הדאק לבצועים שלו קיים רק בכוון אחד, ז"א צ'יפ גרוע גורר דאק גרוע, צ'יפ מעולה לא מבטיח שהדאק מעולה.

במילים אחרות רוב התעשיה משתמשת באותם שבבים... מה שקובע הוא איך עוטפים את השבבים, קריא שעון, ספק, חיווט פנימי, מעגלי יציאה אנלוגים וכו. היו לי שני דאקים של אותה חברה עם אותו צ'יפ, ההבדל בינהם היה שמיים וארץ.

רוצה לומר, עזוב הצ'יפ שבפנים... דאק סטיראו טוב יעודי יקרע לפופקורן את הצורה.

קח הביתה לשמוע לפני אתה קונה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,682
נקודות
113
shushu
שמת לב לתקציב של הבחור...
במידה וכן
על איזה ממיר מדובר
שאתה ממליץ לו...? מעניין.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
שלחתי לו בפרטי... אבל אם כבר שאלת יש אצל ערן DA200 Luxman מתצוגה בפחות מ 5K

אבל עכשיו ראיתי את הטעות... הוא חיפש מגבר ב 3-5 לא דאק... לא שמתי לב... דאק ב 1000 ש"ח אולי ה v90 של MF בכוון, אבל לא בטוח שיעבור את הפופקורן הזה (לא מכיר אותו).

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,682
נקודות
113
יש המלצות לdac במחיר סביר סביבות ה 1000 ש"ח?

Shushu
כנראה שלא שמת לב לתקציב ש היפר הקצב עבור "DAC"...
(או שמת לב)
;)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שלחתי הנגן לשידרוג ,ואין לו ציפ ,(ככה אומרים ,יעני דיסקרט ) והחליפו לי את ה"אין ציפ " באין ציפ אחר ,קצת מעצבן לשלם כל כך הרבה על "אין ציפ" ,לא?
:)
סתאאאם!!!! דווקא החברה שלי מדהימה בשרות שלה ,שלא לדבר על התוצאה !

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לגבי השאלה שלך עם המגברים, הסיכוי לשפר את הסאונד הוא לא גדול. רד מזה

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
אתה כותב : להיתקזז על המע"מ . יהייה לך ביקורת ספרים . יפסלו לך את כול הספרים שהכנסתה . דבר פרטי בתור הוצאה .
והחיסכון הוא בקושי 14 אחוז . המע"מ להורדה . שזה אולי איזה 500 ש"ח

stv

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
8
מהשאלה על חיבור במקביל נשמע שלא זנחת לחלוטין את הקולנוע.
לא מחברים בדרך כלל שני מקורות לאותו רמקול. יש לזה כל מיני סיבות חלקן נזק כתוצאה מאות מקביל משני המקורות, חלקן כי חלק מ רמקולים מפרידים בין הכניסות כך שכל כניסה רלוונטית לחתך תדרים אחר.
באופן כללי לשימוש גם של קולנוע וגם של סטריאו עם אותם רמקולים הפיתרון הזול והפשוט הוא קופסת מיתוג שמחליפה בין האות מהרסיבר לאות מהסטריאו.
אפשרות אחרת, נפוצה יותר, , היא רסיבר שיש לו pre-out. ואז אפשר לחבר מגבר כח לערוצים הקדמיים של הסטריאו. ,כך אתה יכול להשתמש בממיר של הרסיבר ובחיבור ה HDMI ולקבל סאונד בשרני יותר גם בווליום נמוך.
אם אין ברסיבר שלך pre-out לערוצים הקדמיים, תצטרך להחליט אם עדיף לך להחליף רסיבר ולקנות מגבר כח או לקנות dac ומגבר סטריאו משולב.

היפר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה רבה על כל העזרה.
התחדשתי ב roksan kandy k2 וב musical fidelity m1 . קניתי יד שניה (תודההההה שלומי), וקיבלתי מוצר ממש חדש באריזה מקורית:כל-הכבוד:. השארתי בינתיים את הקולנוע הביתי (חחח אשתי עדיין בהלם).
בכל מקרה החיבור נעשה בזכות הפורום אז תודה ויום טוב.

stv

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
8
בחירה מצוינת. תתחדש!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור