המלצות לכיוון

taltavory

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם..
ברצוני לרכוש מסך דגל של אחת החברות המובילות:
1. LGG4 אולד
2. סמסונג 95 D.אולד
3. סוני החדשה 75 מיני לד.

היום יש לי טלויזיית לד פנסוניק 800XL (2014) שהייתה בזמנו ספינת הדגל של החברה 58 אינצ' אפס תקלות.

לכן אני רוצה להשתדרג קמעה ודי הלכתי לאיבוד כן או לד או לא בגלל צריבות או מיני לד שהיא יותר אמינה!

סוני טובה בסאונד והתמונה לא רעה אך פחות טובה מהאולד.

מותר לציין שיש לי משפחה שאוהבת מסכים אז המכשיר יעבוד וזה לא כל כך מתאים לאולד האם המסך התחשל עם השנים?

מבקש עזרתכם בסיוע לקבלת החלטה

תודה

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
341
נקודות
63
שלום טל

לטכנולוגיית הOLED יש יתרון של שחור אבסולוטי , וניגודיות אינסופית

בעבר לOLED היה חסרון מבחינת הBRIGHTNESS שהיה נמוך יחסית ולכן פחות התאים לחלל מואר
היום , במסכי הדגל של הOLED , הבעיה הזאת כבר לא קיימת והבהירות שלהם היא מעל 1000 ניטים

בנוסף לOLED אין את הבעיות שמובנות במיני לד (זליגה של אור בצדדים , הארה לא אחידה , הארה שנשרפת )
לOLED יש פוטנציאל לצריבה , עקב שימוש ממושך , ובשנים האחרונות הוטמעו טכנולוגיות על מנת להפחית את האפקט
יש ביוטיוב המון הסברים על המנגנונים , ויש גם ניסוי מעניין של RTINGS שבו לוקחים עשרות טלויזיות של OLED
ומריצים אותם נון-סטופ במשך שבועות\חודשים עם תמונה סטטית שמדמה שימוש של שנים
לפי התוצאה מסכי הOLED עומדים בעומס לא פחות מLED , ולכן אני לא חושב שטכנולוגיית LED היא אמינה יותר

מצד שני , סטטיסטיקה זה משהו אחד , ועדיין יש בעיות , לכן אני חושב שתשקיע באחריות כדי לישון בשקט
לי יש ניסיון טוב עם LG , הם נותנים אחריות ל3 שנים , ובתוספת תשלום האריכו ל6 שנים

את האחריות והתמחור של הסוני אני לא מכיר, התמונה שלהם מעולה וברמה של הLG
בין הLG לSONY , הייתי בוחר לפי אחריות ואטרקטיביות של המחיר

אני אישית לא הייתי הולך על מסך דגל 24 , הייתי בוחר במסך של 23
השינויים באיכות תמונה הם מינוריים לחלוטין , וחבל על הכסף , ואז נשאר לי תקציב לאחריות מוגדלת

שיהיה בהצלחה , ואם בא לך , תשתף מה החלטת ..

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
עברתי אותה דילמה לפני חודשיים
הכי הרשים אותי ה LG G4. וגם אולד philps
אבל כמו שרשמת אולד יצרב. יש לי שני חברים שהוחלף להם מסך LG באחריות.אחרי כ 3 שנים של שימוש מסיבי.(אחריות LG היום ל 5 שנים)
המיני לד פשוט בהירות מדי לטעמי
בלית ברירה רכשתי בעצם רמה נמוכה יותר (LG QNED86)
המסך בסדר גמור מלבד בתוכן ברזולוציה נמוכה
לדוגמה שידורי עידן + ויוטיוב נמוך מ 720
הבעיה בחנויות שכולם מחוברים או לאיזה ממיר ברמה נמוכה מאד, או מקרינים את סרטון ה DEMO שפשוט מעולה.
תנסה לקחת כמה דוגמאות שונות על דיסק און קי. ולא כל חנות תתן לך לחבר את זה.

נערך לאחרונה ב:

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
341
נקודות
63
מאיזה שנה הפידבק של חברים שלך ? בדגמים הישנים המנגנונים למניעת צריבות פחות אפקטיביים
בנוסף , כל פיקסל בנוי מ3 תת פיקסלים (אדום\ירוק\כחול או RGBׂׂ) בדרך כלל מה שנצרב זה הפיקסל האדום
אז בייצור של הפאנלים של השנים האחרונות הגדילו אותם משמעותית (יותר מ50%) שיהיה פחות רגיש לצריבות
אבל אם אתה חושש עדיין , ומרגיש בנוח עם הLED אז זה גם סבבה

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
לדעתי 2019
אני חושב C9
בכל אופן לא מאמין שהיה שיפור גדול. גם רוב המוכרים מתחילים למלמל כשמדברים על צריבה
אם אחריות ניתנת ל 5 שנים אני צופה שזה אורך החיים

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
ראיתי סמסונג ענקי עכשיו בארה"ב, תמונה מדהימה
אני חושב צריך לראות בעין

royla

אוהב את התחום
מעורבות
71
נקודות
28
יש לי G4 oled
לפני זה היה לי אולדים יותר מ10 שנים.
סידרת הG זה קפיצה אמיתית ויש 5 שנים אחריות של ח.י שזה בין החברות הכי טובות בארץ בשירות מבחינתי.לא נשאר לי דילמה...מקסימום נקנה חדש עוד 6 שנים :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור