אחרי בירורים והתייעצויות, ברוח התקופה החלטתי להזמין נורות לא יקרות cossor של psvane
שהן 2-3 רמות מדרגות אני מניח מעל הנורות הפשוטות אבל מחירן בסה"כ מאוד נוח.
למי שהתרשמות מעניינת אותו,
הנורות עדיין בברייק אין, בשעות הראשונות אפשר היה ממש לשמוע את השינוי לטובה מתקדם כל דקה, עכשיו השינויים יותר מינוריים אבל עדיין מתהווים
בכל אופן, למרות שתיאורטית הברייק אין עוד רחוק מלהסתיים, אפשר כבר להגיד שהן נשמעות שונה מאוד מהנורות הבסיסיות (אלו שמגיעות עם רוב המגברים וזה מה שהיה לי עד כה) הן היו נורות מאוד קשוחות עם נטייה לחושפנות לפעמים על גבול הצעקנות, תלוי בהקלטה, זה לא הבהיל אותי, אבל בשילוב עם מיד שופרי ופרה פסיבי, זה היה לעיתים מאתגר..
ביחס אליהן, הנורות האלו עם רול-אוף עדין בגבוהים, אבל הקלטות רעות עדיין נשמעות רע..
ל cossor יש פינס מסויים ויש יותר flow במוסיקה, הצליל מאוד מלא, המיד נוכח מאוד, נוטה טיפ-טיפה יותר לכיוון המאזין ביחס למה שהייתי רגיל.
לגבי תחום תחתון שלהן לא יכול לומר, כי הוא לא עובר דרך המגברי מנורות אלא מחובר להגברה טרנזיסטורית.
התייעצתי גם עם אנשי psvane ובגדול הם עשו עבודה טובה בתיאור הנורה הזו.
אני לא יכול לומר שאלו הנורות הכי מדוייקות ששמעתי בחיים, אבל הסט-אפ שלי גם לא מכוונן למטרת שחזור הכי נאמן למקור. יש לו הטיה מסויימת מהסוג שאני אוהב וחתרתי אליו בבחירת הרכיבים, אולי אפשר לקרוא לזה צליל וינטאג' אודיופילי..כמובן יש עוד הרבה מה לשפר בו
זהו בינתיים, אני מניח שביחס למחירן, אני מאוד מאוד ממליץ למי שחובב מיד נוכח ועשיר וצליל מלא.
לחובבי הצליל הרזה והחריף יותר הבנתי שהרפליקה של we היא הכיוון.