המלצה על מגבר אינטגרייטד בסביבות 5000 ש"ח

• פותח הנושא OSG
  • פורסם בתאריך

OSG

חבר אתר
מעורבות
5
נקודות
3
שלום,
אשמח להמלצה על מגבר אינטגרייטד חדש לזוג רמקולים עם התנגדות 4 אום
Chario Constellation Delphinus

מחבר למגבר רק את הזוג הזה, מחפש צליל חמים. לא משתמש בעוצמות גבוהות במיוחד.
יש לי מגבר נפרד לאוזניות, ולא צריך כניסת פונו.

תודה.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
הדלפינוס עצמו חמים למדי.
אצלי היה מחובר לקיימברידג' 740a, שדווקא איזן את החמימות. והוציא ממנו בס מרשים ושקיפות בגבוהים.
.
( לשם גילוי נאות - המגבר עלה חדש כ 6000 ש, מוכר אותו בפחות מחצי מחירו כחדש).

OSG

חבר אתר
מעורבות
5
נקודות
3
תודה על העיצה, אך אני מחפש מגבר שידגיש את גוון החמימות בצליל וייתן נפח בנמוכים ולא ייאזן את הרמקול.

למה

חבר משקיען
מעורבות
826
נקודות
113
קצת עובר את התקציב,אבל מחפה על זה בשלל חיבורים חדישים כולל הזרמות והכי חשוב עונה לדרישות שלך מבחינת חותם הצליל:https://www.tmaudio.co.il/items/2886051

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
97
נקודות
28
שמתי לב באיחור שרשמת "חדש",
השארתי את המלצתי, כי אם יד שניה תבוא בחשבון, כדאי לבדוק את הטייגר.
באם החמישים וואט שלו יזיזו כהלכה את הרמקולים שלך, אני מסופק אם תמצא משהו רך וטעים ממנו
http://www.hifimusic.co.il/למכירה-ENSEMBLE-TIGER-t34601.html

נערך לאחרונה ב:

OSG

חבר אתר
מעורבות
5
נקודות
3
תודה על ההמלצות הנ"ל. בגדול אני מעדיף מגבר חדש ויכול למתוח את התקציב נניח עוד 2000 ש"ח למעלה לאיזור ה7 אלף. מה דעתכם על מגברי REGA או YBA ? האם יתאימו לחותם הצליל שאני מחפש?

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
תודה על ההמלצות הנ"ל. בגדול אני מעדיף מגבר חדש ויכול למתוח את התקציב נניח עוד 2000 ש"ח למעלה לאיזור ה7 אלף. מה דעתכם על מגברי REGA או YBA ? האם יתאימו לחותם הצליל שאני מחפש?
REGA BRIO זה אחלה מגבר. התמחור בארץ בעייתי, שווה להתמקח על המחיר. לא מכיר מספיק YBA.
ועם כל הכבוד ל אנסמבל טייגר, ואני מת על המגבר הזה, אלה מגברים בני 25-30, שמצריכים טיפול החלפת מנורות, היצרן כבר לא קיים וכו'

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
דווקא כן קיים, ממשיך לייצר מגברים, רמקולים ואיבזור נילווה, כבילה וכיו"ב ( ENSEMBLEAUDIO.COM ). ולפחות מהיכרותי עם חלק ממוצריו, בהחלט מצדיק את המוניטין שרכשו לעצמם היצרנים השוויצריים. ולענין השואל באמת כדאי לבדוק עם אלגזי היבואן של REGA אולי יש אצלו איזה מציאה, מגברים עשר.

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
http://www.dtown.co.il/forum/threads/edge-g3-integrated.43674/
מגבר אדיר , בטוח שתמורה של סאונד ואיכות בנייה למחיר לא תמצא.

OSG

חבר אתר
מעורבות
5
נקודות
3
את הארקאם אני מוכר... הוא מגבר מעולה אנגלי ועוצמתי אבל אני מחפש צליל חמים יותר מהשקיפות שלו.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני לא בטוח שאני לגמרי מבין מה אתה מחפש, כי בד"כ כשאומרים לי "צליל חמים" המחשבה הראשונה שלי היא צליל סתום או עמום ולא מפורט, אבל אני משוכנע שלא את זה אתה מחפש. מכל מה שהומלץ כאן, וחלקם מגברים מצויינים, ללא ספק הראשון שהייתי בודק הוא האדג' Edge. מפורט, מאוזן, צליל גדול ומלא, מאוד חזק, בנוי כמו טנק. אם זה הטעם שלך, הוא ישאר אצלך הרבה שנים.

בהצלחה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
שמתי לב באיחור שרשמת "חדש",
השארתי את המלצתי, כי אם יד שניה תבוא בחשבון, כדאי לבדוק את הטייגר.
באם החמישים וואט שלו יזיזו כהלכה את הרמקולים שלך, אני מסופק אם תמצא משהו רך וטעים ממנו
http://www.hifimusic.co.il/למכירה-ENSEMBLE-TIGER-t34601.html
רציתי להציע אבל היות וזה ענתיקה, לא טרחתי.
אני מצטרף להמלצה למרות שהמחיר קצת נסחף. :)

קח בחשבון שאין שלט. וזה מגבר בין 25-30. אבל עדין, נפלא. אם הוא עבר ריענון, שווה לבדוק אותו.

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
דווקא כן קיים, ממשיך לייצר מגברים, רמקולים ואיבזור נילווה, כבילה וכיו"ב ( ENSEMBLEAUDIO.COM ). ולפחות מהיכרותי עם חלק ממוצריו, בהחלט מצדיק את המוניטין שרכשו לעצמם היצרנים השוויצריים. ולענין השואל באמת כדאי לבדוק עם אלגזי היבואן של REGA אולי יש אצלו איזה מציאה, מגברים עשר.
:בעד: אנסמבל מלכתחילה שיווקו מוצרים שלא רק הם יצרו, ואין ככ קשר בין המוצרים של פעם לקו המוצרים היום. נסה להשיג מהם ממברנה של PA1 :)

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
רק שזה לא מגבר עם צליל חמים...

תגדיר חמים.....?
לכ"א הגדרה משלו.
מאחר וכדאי לבחור שמחפש מגבר לשמוע כמה שיותר מגברים פוטנציאלים, זה אחד שהייתי ממליץ לו לבדוק ברצינות.

OSG

חבר אתר
מעורבות
5
נקודות
3
באיזה שנים יוצר ה EDGE? אני לא מוצא אתר אינטרנט של החברה הזו...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור