המלצה מתוך נסיון לנגן CD

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
לא נסחפת בכלל גנאדי.....
דימה, לך לשמוע אצל אחרים, בחר את מה שיישמע לך טוב מאוד וירגיש קפיצה מהקיים ( חפש פירוט, צליל מענג, לא עמום ולא מנסר) ורוב הסיכויים שייצא טוב מאוד. אתה גם יכול לבוא עם המכשיר שלך ולהשוות אצל המוכרים.

בהתחשב במיקום שלך זה רעיון מצויין, קח את הקומפקט שלך למי שמוכר ויסכים לתת לך להשוות ביניהם עם דיסקים שאתה מכיר בע"פ ותראה מה ההבדלים.
יהיה כאן מרכיב של הימור אין מה לעשות.
בהתחשב בהכרותי עם רמקולים שונים של קאבאס שים לב במיוחד שלקומפקט שתקנה לא יהיה צליל בהיר או חריף מדי בגבוהים, כי השילוב של זה עם הקאבאסים שאני שמעתי עלול להיות מטריד לאורך זמן.
אני גם מצטרף להמלצה על ה Ayre גם כי הוא מכשיר מאוזן ונייטרלי מאוד וגם מפורט וגם כי תוכל לשמוע אותו אצל מי שמוכר אותו על סט אפ מדהים ועל הדרך להיחשף לציוד וסאונד מטורף.
תהנה מהתהליך ואל תזדרז מדי ובמיוחד תיזהר מלשמוע דיסקים של המוכרים שיודעים להישמע מצוין על כל סט-אפ ועם כל קומפקט ויכולים מאוד להטעות.
בהצלחה

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
97
נקודות
28
מלבד Naim שאוהב Naim בהמשך השרשרת,
אין מקור איכותי יותר משמעותית מהקודם שמצריך התאמה למערכת.(מלבד ראשים בודדים לפטיפון עם צליל יחודי שנוטה באופן קיצוני לצד מסויים)
נגן תקליטורים איכותי יותר, תמיד ישמע מפורט ומאוזן יותר,
ביד שניה תמצא בעיקר בתקופה זו נגני תקליטורים ברבע מחיר או פחות ממחירם כחדשים, ולדעתי האישית נשמעים הרבה יותר טוב מהחדשים.
אגב, אם אין לך נגן, אולי עדיף להעדיף ממיר...

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
היי דימה.אם אין לך אוסף דיסקים מכובד מהגילגול הקודם,לא שווה להתחיל עם כל הכאב ראש ועדיף כבר לרכוש סטרימר/דאק עדכני,כמו שציינו ליפניי.

cobmetal

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
שבת שלום ,

נכון, רוב התכנים שלי זה קבצי מוסיקה במחשב, אבל לאחרונה החלטתי לעבור לסידי , ולהתחיל אוסף משלי , מאמין שהרבה אנשים לא יסכימו או יגידו שזה מיותר, אבל כל אחד ורצונו שלו , ולכן אולי כדאי לרכוש נגן עם דאק טוב בפנים ?
על מנת להינות משני העולמות ?

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
שבת שלום ,

נכון, רוב התכנים שלי זה קבצי מוסיקה במחשב, אבל לאחרונה החלטתי לעבור לסידי , ולהתחיל אוסף משלי , מאמין שהרבה אנשים לא יסכימו או יגידו שזה מיותר, אבל כל אחד ורצונו שלו , ולכן אולי כדאי לרכוש נגן עם דאק טוב בפנים ?
על מנת להינות משני העולמות ?
כול דבר אצטרך לשמוע כדאי להחליט. יש מכשירים משולבים ברמה טובה, אבל תקציב שלך אינו שם... ממליץ לך לבדוק סי די של cec שהוזכר כאן. יש לו דאק לא רע (כך בחשבון שבי די הזה הוא עם הכנסת דיסק עליונה). סאונד מהנה יוצא ממנו. לשעתי זה התחלה הטובה.
אתה רוצה להתחיל את אוסף סי די משלך... זה. עולה - אך לקחתה בחשבון שזה גם השקעה ולא קטנה? :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור