המלצה לפטיפון +קדם מגבר לפטיפון

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
לילה טוב ושוב תודה על ההתיחסות והמוכנות לעזור בשעת לילה מאוחרת.
לTakeone, המלצת לי כאן וגם בשירשורים אחרים לשמוע הרבה מערכות, ואולי זה לא נשמע מהאופן שבו אני שואל, אבל מזה מספר חודשים שאני שומע הרבה מאד מערכות. כחלק מקניה של רכיבים שונים למערכת שאני בונה מאד לאט. אני משקיע בכך הרבה שעות ו קילומטר ז'. לדעתי יש מוכרי אודיו שכבר התעיפו ממני. ..וזה אכן עוזר לי לשמוע יותר לעומק ולהבין יותר מה אני רוצה. פטיפונים זה פחות יצא לי עד עכשיו ,כי בהתחלה לא חשבתי לקנות פטיפון ,ויש פחות היצע לשמוע. כמו שאמרו דמינישט ו- nkorah קשה להשוות מכשירים מ יד 2 במקומות שונים ועם מערכות שונות.
דימינישט 'האם אתה יכול לחדד במה דעתך מנוגדת ל nkorah ?

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
482
נקודות
83
ערב טוב צביקה.

הפטיפון הזה יהיה הרבה יותר טוב מכל ProJect שתקנה במחיר סביר. לא עשיתי השוואה ישירה, אבל לדעתי גם טוב יותר מכל ProJect נקודה

ראשית, יש לפרוג'קט פטיפונים מעולים.
אישית, לא הייתי ממהר להכריז את מה שהדגשתי שם.

מעבר לזה, במקרה שלנו, מאוד יתכן כי הצדק עם nkorah, והלין המדובר יותר טוב מהפרוג'קט הספציפי הנל.
אבל......ופה דעתי שונה מעמיתי,
הפרוג'קט לא מצריך שום התעסקות כמעט, והוא אחלה פטיפון.
ואם אתה רק "מתחיל", אולי עדיף בשלב זה משהו 'פשוט'.

והכי חשוב ....
לדעתי בשני המקרים האמורים לעיל, אתה רק תרוויח.
ליפול פה אי אפשר. שניהם אחלה פטיפונים.
(מי יותר מי פחות).

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
ערב טוב צביקה.
הפרוג'קט לא מצריך שום התעסקות כמעט, והוא אחלה פטיפון.
ואם אתה רק "מתחיל", אולי עדיף בשלב זה משהו 'פשוט'.
.
וואלק חגי האיש מתחיללללללל.
מדוע לסבך לבנאדם את החיים.
פותחים עם בסיסי ולאט לאט תקדמים.
מימילא תקציבו מוגדר.
וללא השקעה רצינית לא יוכל לשפץ ולקבל פונו ראוי במחירים האלה.
יש לנו את הנטייה לבלבל מתחילים :בהלם:

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
482
נקודות
83
סולוש.

וואלק חגי האיש מתחיללללללל.
מדוע לסבך לבנאדם את החיים.

נו, ומה אני כתבתי לו?
הנה : ואם אתה רק "מתחיל", אולי עדיף בשלב זה משהו 'פשוט'

: -)

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
לגבי ה Linn, קח בחשבון שמדובר בפטיפון ישן וכדאי לבדוק את מצבו המכני שיותר מהכל ייקבע איך הוא יישמע.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
שמח לבשר שרכשתי את ה linn sondek המדובר.
אני נהנה מאד להחיות באמצעותו אוסף תקליטים "עתיק"מהימים שלפני המצאת הדיסק. בפטיפון הקודם הרעוע שלי לא היה לזה חשק. קשה היה לי להשוות פטיפון מיד 2 לפטיפונים אחרים כמו הפרו גק ט שהוצע כאן. לכן המלצתכם היתה משמעותית.השתמשתי בה ובשמיעה יסודית ככל משהיה ניתן בבית המוכר. אני ער להסתייגויות נוכח ה"מתחילות " שלי. בנתיים אני נהנה .
אבל ,בתחרויות בלתי פוסקות שאני עורך בין הפטיפון לנגן הcd (האיכותי לדעתי ויקר בהרבה ממחיר הפטיפון) שלי בשמיעת אותו השיר בשני המכשירים נגן ה cd עדין מנצח. ( לפחות אני שמח בשבילו...)
לא ידידי מוקדם עוד לותר על נגן ה cd. לפחות בתנאים הנוכחיים שח המערכת שלי.
תודה על עזרתכם

נערך לאחרונה ב:

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
שמח לבשר שרכשתי את ה linn sondek המדובר.
אני נהנה מאד להחיות באמצעותו אוסף תקליטים "עתיק"מהימים שלפני המצאת הדיסק. בפטיפון הקודם הרעוע שלי לא היה לזה חשק. קשה היה לי להשוות פטיפון מיד 2 לפטיפונים אחרים כמו הפרו גק ט שהוצע כאן. לכן המלצתכם היתה משמעותית.השתמשתי בה ובשמיעה יסודית ככל משהיה ניתן בבית המוכר. אני ער להסתייגויות נוכח ה"מתחילות " שלי. בנתיים אני נהנה .
אבל ,בתחרויות בלתי פוסקות שאני עורך בין הפטיפון לנגן הcd (האיכותי לדעתי ויקר בהרבה ממחיר הפטיפון) שלי בשמיעת אותו השיר בשני המכשירים נגן ה cd עדין מנצח. ( לפחות אני שמח בשבילו...)
לא ידידי מוקדם עוד לותר על נגן ה cd. לפחות בתנאים הנוכחיים שח המערכת שלי.
תודה על עזרתכם

(ורד)

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
482
נקודות
83
בשעה טובה צביקה.
וכמובן המון הנאה.
: -)

בשמיעת אותו השיר בשני המכשירים נגן ה cd עדין מנצח
חייב לציין, כי בעיקר בתקליטים הישנים כפי שציינת (עשרות שנים כבר)....
איכות הצליל תושפע מאוד, ממצב התקליט.
מקווה שדאגת למרק את התקליטים, ואם לא.... מאוד מומלץ.
כמו כן, גם לפונו יש השפעה ניכרת.
באיזה אתה משתמש?

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
תודה, לגבי הפונו , כרגע יש לי מגבר ישן עם פונו מובנה אבל אני אמור לקבל מגבר חדש ולהפעיל אותו עם קדם פונו בסיסי של project אותו רכשתי ביחד עם הפטיפון. זאת היתה פשרה של מה שאני יכול כרגע כמו שדובר בשיר שור. לקנות פטיפון טוב עם ראש וקדם מגבר פונו בסיסי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור