נמר בוקר טוב
השמות שציינת הם בסדר גמור, יחד עם זאת איכותם כסאבים ייעודיים (שוב לדעתי) הם בינוניים מינוס - ניתן לייבא עצמאית SVS מאמזון שכן מה לעשות טוב מכל השמות האילו שציינת ואך לומר -סאבים- טובים יותר ופחות "קופסאות רעש", יש את היבואן הרשמי של SVS בארץ שגם מהווה שיקול עם התקציב היה מעט גבוה יותר.
אני פחות אוהב "לדחוף" שמות ומוצרים כפתרון מבלי שעשיתי מבדק מקיף יותר לקבל פתרון אולי נכון יותר לכיס/תקציב.
יש לי הרגשה שיש אנשים ששומעים/קוראים מותג ספציפי(במקרה הזה-קליפטש) וישר עובר להם רעד בגוף ומחייב אותם לשלול וכנראה שלא מסיבות מקצועיות... אני אישית עובד עם KLIPSCH R-112 (שתי יחידות) שמצלצלות מדהים. בנוסף, יש ברשותי גם סאב TANNOY 2.10 ששונה בתכלית מהקליפטש (משמש אותי לחדר מוזיקה בעוד הקליפטשים משמשים לקולנוע) והנה לכם דוגמא לסאבים שונים כאשר כל אחד מהם משמש לייעוד אחר ושניהם מעולים כל אחד בתחומו (כמובן ביחס למחיר).
סאבים של SVS לא מצאתי ביד 2
כן מצאתי סאבים של Velodyne אבל מדגמים ישנים בני כמה שנים טובות ואני לא הולך לקחת סיכון שהמגבר שלהם יתקלקל - בטח שלא כשמוכרים אותם בכ-3 אלף.
paradigm dsp-3400
מענין אותך.
ראיתי באתר המקביל ליפני כמה ימים למכירה REL Storm ב 2000₪.לדעתי הכי טוב בתקציב שלך גם לקולנוע והכי חשוב גם למוסיקה.