- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
פורום אודיו כמשטרת מחשבות?
אני לא מתכוון להתווכח איתך בנושא הזה. רק אעלה נקודה אחת.
בלינק שנתתי מתחת לעריכה ניב טען שהוא יכתוב את דעתו לגבי כבלים בין אם זה מוצא חן בעיני לבין אם לא.
עניתי לו גם אז שאין לי בעיה כל עוד הוא לא הופך את זה למסע ״אין הבדלים״ בכל שירשור בנושא כבלים. הוספתי וכתבתי שאם אדם שואל בפתיח הפוסט שלו לגבי הבדלים בין כבלים דעתו (שאין הבדלים) היא דיעה לגיטימית. כשלא נשאלה שאלה כזו והוא בכל זאת בחר (למרות שהוזהר) לכתוב שאין הבדלים והכל בולשיט (לא במילים הללו בדיוק) זו הופכת להיות בעיה.
הרי ברור שזה יגלוש למצב בו מישהו ידווח שהוא רכש כבל איכותי ויקר יבוא ניב וידווח לו שהוא הוזה. ומשם, הדרך להפוך לפורום הכחול היא קצרה. אני לא רוצה את זה.
אני שמח לשמוע דיעות שונות בענייני אודיו כל עוד יש להן מקום באותו שירשור. ברגע שהמטרה היא לצאת במסע אין הבדלים בפורום אודיו, לדחות הזמנה להתנסות או לחלופין להעמיד תנאים בלתי אפשריים, זו בעיה.
באותה מידה, בפורום רכב, יבוא אדם שלא מבחין בין הבדלים בצמיגים וממליץ לרכוש צמיג סיני זול.
כשהוא מוזמן להתנסות על רטוב ולהווכח בין ההבדלים בניהם, הוא אינו מעונין ובשביל להמנע מכך הוא מציב תנאים הזויים.
האם יש מקום לתת לו להמשיך ו״לתקוף״ את יושבי הפורום ולהפוך אותם להוזים?
אנו מעודדים גולשים להתנסות בכבלים. אנו רוצים שחובבי אודיו יבינו את המשמעות של כבל איכותי במערכת האודיו שלהם.
אם נבריח מכאן כאלה על ידי גולשים מהסוג הזה של דיגיסאן, רוברט, יואב לוי ועוד כמה שמככבים בפורום האין הבדלים הכחול, נגיע לאותו מצב במהירות. למצב הזה שבו כולם חיים בשלום עם רסיבר קולנוע ביתי כי אין הבדל בין 100 וואט של ימהה ל-100 וואט של מארק לוינסון.