המלצה לדאק

• פותח הנושא dlux
  • פורסם בתאריך

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
כל נושא האפסמפלינג וdsdזה קישקוש בלבוש !
99% מהחומר המוקלט הוא ברדבוק
אני יכול לומר לך שקובץ שמגיעה ב192 לא אומר שיהיה יותר טוב מ44 .
ישנם המון הקלטות רדבוק שמרסקות באיכות את כל האפ סמפלינג xrcd ושוט'
אני עברתי מממיר עם dsd לממיר שיודעה לנגן רק עד 192 וקפצתי 2 כיתות ברמה.
ממיר צריך להיות בנוי טוב אין קיצורי דרך זה המקור ולכן הכי רגיש .
קודם הייתי בודק איזה סגנון המרה לטעמי r2r או סברה (2 עולמות שונים )
הייתי מחפש משהו קצת יותר ותיק אבל בנוי לתפארת .
אגב הטרמיניטור לא מאוד יקר חדש ובנוי לתפארת.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
ברשותי למפיזטור גולדן גייט מצב חדש ,מדהים.
אריק
0522-640-604

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
ממיר צריך להיות בנוי טוב אין קיצורי דרך זה המקור ולכן הכי רגיש .
קודם הייתי בודק איזה סגנון המרה לטעמי r2r או סברה (2 עולמות שונים )
הייתי מחפש משהו קצת יותר ותיק אבל בנוי לתפארת .
אגב הטרמיניטור לא מאוד יקר חדש ובנוי לתפארת.

צחי,

בנושא סגנון ההמרה, קרי R2R, Sigma Delta או FPGA לכול אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, ניתן למצוא אוהדים ומקטרגים לכול אחת מהשיטות.

בנושא DSD vs. PCM הדברים תלויים קודם כל בהקלטה וביישום הפורמט ב DAC, אצלי מצאתי יתרונות בניגון קובצי DSD.
לגבי upsampeling מסכים עמך שלרוב מדובר ב nice to have ולא מעבר, אם כי גם כאן נתקלתי בלא מעט חריגים - שוב תלוי ביישום ב DAC (אצלי מצאתי שלעבוד ב bypass או המרה בזמן אמת ל DSD64 נשמעים הכי טוב לאוזני).

משהו נוסף שהייתי מציע להתחשב בו, DAC יקר יותר לא בהכרח יציג שיפור לעומת מכשיר זול ממנו, כבר יצא לי לשמוע DACים יקרים בהשוואה לדגמים זולים יותר (מאותו יצרן או אחרים) שהביאו אותי לשאול את עצמי היכן ההבדל והתמורה לכסף.

להבדיל מאנלוג שם התמורה לכסף נשמעת במהירות והתמורות כמעט ואינן קיימות (פטיפון טוב מלפני 15 שנים יכול להוות חוד חנית גם היום), בדיגיטל מרמת מחיר מסוימת ההתקדמות היא עקב בצד אגודל ואילו השינויים הטכנולוגים מגיעים בקצב מהיר, מה שגורם גם לDAC טוב להתיישן (כאן בעיני מצוי היתרון הגדול של DAC מבוססי FPGA הניתנים לשדרוג תוכנה) יחסית מהר לעומת שאר הרכיבים בסטאפ.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מעבר לזה שלא רשמתי דבר בנושא רכישה של המוצר, לפחות מדובר במוצר שאינו מזויף כמו חלק מהדברים שאתה רוכש ומתגאה ורץ להתגאות כאן.

אבל אתה מחרים את סין ״בכל מקרה לא רוכש מסין ביודעין בדיוק כפי שאיני טס לנופש בטורקיה.״

תחליט

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אבל אתה מחרים את סין ״בכל מקרה לא רוכש מסין ביודעין בדיוק כפי שאיני טס לנופש בטורקיה.״

תחליט
חמוד, כנראה יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא.
תמשיך לשחק בנדמה לי בצעצועים המזויפים שאתה רוכש ושחרר אותי ממך.

אוריג

אוהב את התחום
מעורבות
83
נקודות
28

היי צחי,

אתה צודק, בהרבה מקרים קובץ רד בוק נשמע נפלא, ולעיתים טוב יותר מרמאסטרינג שלו בהיי רז או DSD.

אני גם מסכים אתך שהרעיון של אפסמפלינג דיי מגוחך, ובכל זאת הקשבתי קצת: גם למימוש בטרנספורט שלי, וגם בממיר שכבר שכחתי את שמו.
ואללה, אז לא רק שהרעיון לא משכנע, גם הסאונד היה לא משכנע.

ואז יצא לי לשמוע את HQPlayer וזה כבר היה דבר אחר.
הערך המוסף עבור קובץ מקור רד-בוק הוא אדיר.
(עבור קובץ מקור היי רז: פחות. הרבה פעמים גם קורה שאפסמפלינג מרד-בוק נשמע אצלי טוב יותר מאפסמפלינג מגרסת היי רז של אותו דיסק).

אז לאור ההערכה הגבוהה שלי אליך כמישהו שלא פוסל על הסף טכנולוגיות ביזאריות: נסה גם אפסמפלינג, אולי תאהב (לא בטוח).

רק כדי לחדד: כנראה הובנתי לא נכון כי כל התגובות אלי היו "לא צריך ממיר עם אפסמפלינג":
א. אני דיברתי על שרת אפסמפלינג וממיר Non Oversampling שתומך במהירויות גבוהות (מאוד)
ב. התקציב שהציג פותח השרשור מאפשר יותר "ממה שצריך", וטוב שכך!

נערך לאחרונה ב:

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
127
נקודות
43
לומין t2 אחלה מכשיר (4500 יורו)

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
125
נקודות
43
היי צחי,

אתה צודק, בהרבה מקרים קובץ רד בוק נשמע נפלא, ולעיתים טוב יותר מרמאסטרינג שלו בהיי רז או DSD.

אני גם מסכים אתך שהרעיון של אפסמפלינג דיי מגוחך, ובכל זאת הקשבתי קצת: גם למימוש בטרנספורט שלי, וגם בממיר שכבר שכחתי את שמו.

(עבור קובץ מקור היי רז: פחות. הרבה פעמים גם קורה שאפסמפלינג מרד-בוק נשמע אצלי טוב יותר מאפסמפלינג מגרסת היי רז של אותו דיסק).

אז לאור ההערכה הגבוהה שלי אליך כמישהו שלא פוסל על הסף טכנולוגיות ביזאריות: נסה גם אפסמפלינג, אולי תאהב (לא בטוח).

רק כדי לחדד: כנראה הובנתי לא נכון כי כל התגובות אלי היו "לא צריך ממיר עם אפסמפלינג":
א. אני דיברתי על שרת אפסמפלינג וממיר Non Oversampling שתומך במהירויות גבוהות (מאוד)

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
125
נקודות
43
היי צחי,

אין על HQplayer - שידרוג נהדר ומומלץ.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
בהחלט
והדבר ממש חבל כשמדובר על חברה ברמה כמו של MSB
לך תהמר מה יהיה, לא בבית ספרי...

אנחנו לא יבואנים ואני מניח שאותם יבואנים מבינים שהם מפסידים עסקאות משום שאין אפשרות ללקוח להאזין להם, ועדיין אותם יבואנים לניסיונם מעדיפים להסתמך על שם מותג ולא על התנסות.

עבורי, יתכן ושמוצר X הוא הנחשק בעולם ועדיין לא יהיה לטעמי במידה וארכוש על עיוור, ולכן, החזקת דגם בסיסי להאזנה ממנו ניתן "לטעום" הוא must מבחינתי, בטח ככול שסכום המוצר עולה ועימו הסיכון שברכישה עיוורת.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
יש ברשותי פטיפון פרוגקט עם ראש של אורטופון Quintet שחור MC (גם פונו של פרוגקט)
הסטאפ האנלוגי ברמה גבוהה
מחפש המלצה לדאק שיהיה באותה רמה או יותר
תקציב 20000-30000

במסגרת תקציבך אני יכול להציע לך את הממיר משולב סטרימר ופונו MOON 390 הקיים בתצוגה להאזנה :

https://www.arama-audio.com/product/פרה-ממיר-דיגיטלי-סטרימר-פונו-moon-390/

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
מה זה HQ player?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור