המוות של מערכת הסטראו הביתית?

avi242

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
תדי סיפר לי שהוא הבחין בכך שבתערוכה בה השתתף באנגליה בקרו רק אנשים מבוגרים. הוא לא ראה שם צעירים. האם צעירים מבקרים בתערוכות בארץ?

אריה

באנגליה, הדור הצעיר זה בעיקר ״בני דודים״
והם מתעניינים בעיקר בחומרים פלסטיים מתקדמים
עם רמות אנרגיה גבוהות.
תוכל למצוא כאלה בכנס ״חומרים פלסטיים לפיזור התקהליות המוניות״
או ״אל קאעידה לאן?״ וגם:
״יסודות בהשתלטות על קניונים בערי בירה באפריקה״
נסה ...ולא בטוח שתהנה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
מה? אין ילדים אנגלים בכלל , נאכלו?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אני חושב שהכתבה מדברת על זה שבכל בית הית פעם איזו שהי מערכת סטראו בסלון .
לאבא שלי לשכנים ........ לכל אחד היו כמה תקליטים בבית . וכולם היו מקשיבים למוזיקה במינונים שונים.
כיום ברוב הבתים אן בכלל שום ציוד שאמור לנגן מוזיקה מלבד הטלפון והרדיו בדרך לעבודה .
אני לא יודע מי זוכר אבל פעם בכל בית היה טייפ דבל קסט . היום אפילו את זה אן .
אני חושב שאת שוק האודיו ההמוני החליפה הטלויזיה .
שוק ההייאנד כלל לא קשור לתנודות האילו בשוק . תמיד יהיה אחוז מסויים של אנשים שהצלילים מרגשים אותם במידה כזאת ששווה להשקיע .וסביר להניח שלא יהיה מדובר בילדים או בחיילים משוחררים כי מדובר בתחביב יקר .
גם בתחום רכיבת ההרים והכביש יש מיעות לאוכלוסייה הצעירה היות ומדובר בציוד יקר שדורש תחזוקה יקרה .
זה גם נדיר לראות ילד נוהג במרצדס . היי אנד זה נהיגה במרצדס . אבל מצד שני סביר לצפות ששוק של חדרי אודיו בכל חנות חשמל והמראה של ערמות של רמקולים של ימהה סניו קליפש איפיניתי ........... יעלם מהעולם .

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
אכן, לפני דיבור על ציוד ואיכות המוזיקה יש פה תופעה תרבותית.
צריכת הבידור בעולם השתנתה ב-30 השנים האחרונות.

בתור אחד שנולד בשנות החמישים של המאה האחרונה של האלף הקודם, ילדותי התרחשה בתקופות בהן מוזיקה והאזנה למוזיקה היו המטרה! הדבר המרכזי!
הייתי חוזר הביתה מבית הספר, שם תקליט על ה-BSR, ומתמכר.
ואם אמא צועקת מהמטבח להנמיך את הקקופוניה הזו - אז שמים אוזניות, וממשיכים להאזין.
"להאזין" - איזה פועל יפה!

וכל התעשיה פעלה בכיוון הזה - של בני אדם שקונים ומאזינים למוזיקה בבית.
המיקסינג באולפנים היה בכיוון של מוזיקה שמושפעת במערכת ביתית, עם תחום דינמי סביר, ועם מקום למקטעי שקט.

היום מרכז הכובד של צריכת הבידור הביתי הלך לכיוון הקולנוע הביתי. לא אומר שזה רע או טוב - זה פשוט שם.
אז איפה שומעים מוזיקה?
ברקע. באוטו, ברדיו, בפאב, במסעדה, או יחד עם סרט על המסך.
זה תמיד by the way, זה לא הדבר המרכזי.
(אני עושה הכללות, אבל מתכוון לממוצע השולט בשוק)

אנחנו פה יוצאי דופן, שצורכת תרבות של מיעוט, ומפרנסת (בשלב זה) תעשיית נישה. אני אוהב את זה ונהנה להשתייך לקבוצת המיעוט, אבל גם מסכים לגמרי שאפשר לחשוף ולפתוח את העולם הקסום הזה לקהלים ש"לא ידעו את יוסף".

רונן

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113

בתור אחד שנולד בשנות החמישים של המאה האחרונה של האלף הקודם, ילדותי התרחשה בתקופות בהן מוזיקה והאזנה למוזיקה היו המטרה! הדבר המרכזי!
ואם אמא צועקת מהמטבח להנמיך את הקקופוניה הזו - אז שמים אוזניות, וממשיכים להאזין.

המיקסינג באולפנים היה בכיוון של מוזיקה שמושפעת במערכת ביתית, עם תחום דינמי סביר, ועם מקום למקטעי שקט.

היום מרכז הכובד של צריכת הבידור הביתי הלך לכיוון הקולנוע הביתי. לא אומר שזה רע או טוב - זה פשוט שם.
אז איפה שומעים מוזיקה?

אנחנו פה יוצאי דופן, שצורכת תרבות של מיעוט, ומפרנסת (בשלב זה) תעשיית נישה. אני אוהב את זה ונהנה להשתייך לקבוצת המיעוט, אבל גם מסכים לגמרי שאפשר לחשוף ולפתוח את העולם הקסום הזה לקהלים ש"לא ידעו את יוסף".

רונן

(ורד):בעד:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
איזה דיכאון!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113

אז איפה שומעים מוזיקה?

רונן
מסכים עם כל מילה! כנראה נולדנו באותם שנים (אני 1956),קצת מבאס להשתייך לאלף הקודם, בגלל זה התחלתי לעשות אמבטיות בוץ,בכדי להתרגל לאדמה.[
בכל מיקרה כתבת מאוד יפה ,ומאוד נעים לקרוא "חברים חדשים" כותבים כך ,:כל-הכבוד:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור