המארח: רוזי, המתארחים: אנוכי ושלמה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
איציק מה עשה הויטוס בנוסף או בשונה מהאקיופייז ? אם תוכל לכמת את השיפור באחוזים או במילים.
הויטוס מאוד מאוד דומה טונאלית לאקיופייז.
הוא פשוט לוקח את כל מה שהאקיופייז עושה לדרגה גבוהה יותר, בעיקר זה מתבטא בשליטה על הרמקול בנמוכים, ופירוט ואיזון טובים משמעותית (הכל נשמע אמיתי יותר).
צריך לזכור שהויטוס הזה עולה יותר מפי שתיים מהאקיופייז שהיה לי.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
כיוון שכבלי הרמקול מחוברים מתחת לרמקול, והכבלים שיש לי קצת עבים - פלטת השיש עם חריץ עבור הכבל
איפשרה חיבור נוח יותר.
מעבר לזה, פלטת השיש נותנת עוד בידוד מהריצפה, דבר שאצלי מתבטא בבאס ומיד באס יותר הדוקים.
צריך להיזהר עם זה, כיוון שזה גורם לתדרים אחרים (בתחום הגבוה) להיות מודגשים יותר.

:בעד::בעד:

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב לכולם!

מטרונום מיצרים מכשירים קסומים ,היה אצלי בבית לפני כמה חודשים ה-6- נשמע עשיר ,מפורט ,נקי ,בקיצור הממיר אולי הכי טוב ששמעתי אי פעם ,אפילו שיש לי בבית EMM '
בקשר לאקיוט ,גם הוא מכשיר נהדר ,גם היה אצלי בבית וגם השתתף בתחרות שארגנו בזמנו לנגנים וזכה במקום ראשון,מכשיר נעים ביותר ,מוסיקלי ברמות על ,והאמת לא צריך יותר מזה ,ודאי לא יחסית למחירו ,אבל התותחים כמו המטררונום יותר טובים !,
בקשר למערכת של "רוזי" ,נראית חבל"ז ,ביקור מאוד נחמד ,וטוב שיש כאלו ביקורים :בעד:,
אפשר לקבל פירוט מה יש על הסטנד ?,מצליח לזהות רק את הויטוס והמטרונום .
חג שמח וגמר חתימה טובה (ורד)
תודה על התשובה. מה זאת אומרת היה אצלי לפני כמה חודשים?מה מכרת אותו?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא ! לא שלי,של חבר.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הרזונטור 1000 הרץ, והפעמונים נמצאים, ועושים יופי של עבודה (לאוזניים שלי)
מה זה רזונטור 1000 הרץ?

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
כשפגשתי את אציק בסלון ביתו.
היא ניסה אותי.
בחזית עמד שולחן ועליו בסיס עם מוט עגול שהושחלו עליו טבעות(נחושת אולי).
הושמע קטע מסויים(ריי צ'ארלס) שמעת ? כן אני אני עונה.
איציק מסיר טבעת אחת,ומה עכשיו אתה שומע ?
הפוקוס מעט השתנה ונהיה מעורפל יותר.
יפה עונה איציק יש לך אוזניים.
ללמדכם האיש אנציקולפדיה בעינייני טוויקים :)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
כשפגשתי את אציק בסלון ביתו.
היא ניסה אותי.
בחזית עמד שולחן ועליו בסיס עם מוט עגול שהושחלו עליו טבעות(נחושת אולי).
הושמע קטע מסויים(ריי צ'ארלס) שמעת ? כן אני אני עונה.
איציק מסיר טבעת אחת,ומה עכשיו אתה שומע ?
הפוקוס מעט השתנה ונהיה מעורפל יותר.
יפה עונה איציק יש לך אוזניים.
ללמדכם האיש אנציקולפדיה בעינייני טוויקים :)

רגע רגע רגע... hold it!!
מה מו מי... יש כאלה שמתים מטוויקים כאלו.
תסביר לאט מאמי.
רוזי??? אולי כדבריו של התימני "תשפוך אור" על הנושא?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הרזונטור 1000 הרץ, מיועד להיות מונח על מכשירים במקום מסוים ולבטל את הויברציות שהמכשיר עצמו מייצר. מניסיוני יש לו השפעה משמעותית.
יש לי גם את הסט אקוסטי של SR, שמניסיוני הוא אחד מהרכיבים הכי משמעותיים במערכת שלי.
http://www.stereophile.com/content/review-synergistic-research-acoustic-art-room-treatment-system-1

ולצורך ריענון הזיכרון של פיני, אילו לא טבעות אלא כדוריות הממוגנטות לרכיב המרכזי, שבהוספה או החסרה שלהן גורמות לצליל בחדר להישמע "חם" יותר או "קר" יותר.
ההבדל הוא מספיק גדול כדי להיות משמעותי לכאילו שמספיק רגישים להבדלים מכין אילו.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
קצת באיחור אבל לא ידעתי שהחברה פה חמים .
את אציק[ (רוזי) ד"א למה רוזי] אני מכיר כמה שנים דרך הפורום.יצא לי לבקר בביתו מס' פעמים ,עם אלדר ,לבד ועם נמר.
בית עם אנרגיות טובות ,בית של אוהבי אומנות ותרבות.ולראיה התמונות היפיפיות שפזורות על הקירות מסביב.
לאחרונה הבית עבר שיפוץ וניראה בטוב טעם.
אציק אודיופיל ותיק ו"כבד" .המון שנים של נסיון וצבירת ידע.מעבר למע' ישנם מסביב המון טוויקים שעולים המון כסף ואיציק לא חסך ע"מ לקבל פיינטיונינג כמו שהוא רוצה.
כבלי חשמל מהודרים ויקרים ,אינטרקונקטים וכבלי רמקול מהשורה הראשונה ומחברות העל של האודיו
רמקולים של היצרן הגרמני וחב' איזופון ששמם הולך לפניהם ,אינטגרייטד של ויטוס ,סידי מטרונום.בקיצור חלומם של הרבה הרבה אודיופילים.
איציק מורגש שבונה המע' עם המון אהבה וכך גם הסאונד.
לא לוחץ,נקי,קצת מכל דבר דהיינו גבוהים נעימים ומפורטים,מיד שלא יורה לך בפרצוף ונשמע ברור ויפה ,בס במינון נכון שמתאים ולא מאפיל על הסאונד משאר רכבי הרמקול.
לטעמי והארתי לאיציק ,מפתח הרמקולים ביחס לנקודת האזנה גדול מידי בשבילי וכניראה למה שאני רגיל.כך שלעתים נעלמו לי ההתרחשויות שיוצאות מהבמה.
אבל אציק אומר שהוא אוהב כך,אז מי אני...?
בקיצור בזיכרון תפנה ימינה תפגוש אחלה מע' ואחלה מארח.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור