מגבר הלברדין המשולב (IT) סאונד כלבבי אבל..

• פותח הנושא M0TI
  • פורסם בתאריך

BooBoo

אוהב את התחום
מעורבות
74
נקודות
28
עומר
לא קרה לך שאם היית יודע יותר על הציוד שאותו קנית לא היית קונה אותו?
למשל שהחליפו את סראונדים ויחידת הבס ברמקול.

יוסי,
זאת בדיוק הדוגמא ל״אי גילוי נאות״
למרות שכל מקרה לגופו.
אם, לדוגמא, ילד קטן נתן לחיצה בכיפה של הטוויטר ובגלל זה מישהו החליף רק את הכיפה (לא את הטוויטר כולו) לכיפה אוריגינלית של היצרן המתאימה לאותו דגם בדיוק - מבחינתי הוא יכול לשמור את המידע הזה לעצמו.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
ולדעתי פיני עושה טעות שמוכר ה asr אבל זכותו.לא חושב שמה שהוא קונה טוב יותר.
מגברי asr נמכרו ע"י איתן לוין שכידוע גם רמקולים כדוגמת הנסן,פוקאל,yg ,פיגה.....מחזיקים אצלו כמו מים ללא קשר לאיכות.זה לשאלתך רוזי....
עשרות מגברי asr נמכרו בארץ ואין קונה שלא מרוצה מהם.
ומוטי כדרכו בקודש נעול .הרי בנינו מה ליוניסון לברדין וasr הרי זה כמרחק שמים וארץ.אני לתומי חשבתי שמחיר חדש של יונסון,לברדין,יכול לייצר עסקה עם asr אמיטר 1 ביד 2. הלו לזה ניקראת המילה "הזדמנות"
ואתה פיני ,מה אתה מתערב .בסוף יקנו המגבר ומי שיקנה ירוויח.
או בנוסח אחר רוזי ,אם היה לי איזופון קסיאנו באמת הייתי רוצה asr ולא יוניסון.

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
שלמה,

הלברדין אצלי להדגמה בלבד, את היוניסון קניתי בטרייד (לא נראה לי שפיני מעוניין בטרייד).

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אין לי יוניסון
רוזי:) ,אני יודע שאין לך יוניסון.
מוטי נשומה אני מאחל לך בחירה מוצלחת כבבת נפשך .אילו רק המלצות.:)

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
יוסי,
זאת בדיוק הדוגמא ל״אי גילוי נאות״
למרות שכל מקרה לגופו.
אם, לדוגמא, ילד קטן נתן לחיצה בכיפה של הטוויטר ובגלל זה מישהו החליף רק את הכיפה (לא את הטוויטר כולו) לכיפה אוריגינלית של היצרן המתאימה לאותו דגם בדיוק - מבחינתי הוא יכול לשמור את המידע הזה לעצמו.

אתה קונה מכונית יד שניה אתה לא בודק אותה במכון , ואת עברה במוסך.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
שלמה,

הלברדין אצלי להדגמה בלבד, את היוניסון קניתי בטרייד (לא נראה לי שפיני מעוניין בטרייד).

אם עשית טרייד על הפאס בטח קיבלת את היוניסון וגם כסף?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
רוב המוצרים הללו נמכרים על ידי אנשים שכולם מכירים.
נראה את אחד מהם עושה פדיחה ולא עולה על המוקש בכל הפורומים.

עזוב אותך.
לפני שנה וקצת נתתי את הראש של הפטיפון שלי במתנה לחבר פורום. ראש של 9,000 ש״ח שאין לי מושג כמה שעות עבודה היו לו. העדפתי למסור ולא למכור. למה? כי זה השם שלי.

יש לי נגן תקליטורים שהעמדתי למכירה. בא אלי חבר פורום עם כסף. בדיוק מה שביקשתי. טרם הגיע אלי שמעתי רחש מוזר במנוע (אני לא משתמש בו הרבה ולכן לא שמתי לב לכך). כשהוא הגיע אמרתי לו שאני לא יכול למכור לו עד שלא אבדוק מה מקור הרעש. בדקתי - מזל שלא מכרתי לו - הלך המנוע.
אם הייתי מוכר והיה מת לו הנגן הייתי מחזיר לו את הכסף במלואו.

כשמכרתי את הרמקולים הקודמים שלי לחבר פורום. הוא נתן לי מעטפה עם כל הכסף במזומן. התקשרתי אליו אחרי שבוע ושאלתי אותו איך הוא מסתדר עם הרמקול. שאלתי אותו אם הוא מרוצה ואם הכל כשורה. אמר לי שכן ושאל למה אני שואל אותו. עניתי לו משום שאני רוצה להפקיד את הכסף שלו. ועד שהוא לא מרוצה לחלוטין לא אפקיד. למה? לא כי אני רובין הוד. אני פשוט יודע שהסטנדרטים שלנו כחובבי אודיו, שאמורים להיות אנשים איכותיים והוגנים, לא יכולים לנחות לרצפה בשביל כמה שטרות אדומים. ולכן, מי שלא הוגן, רמאי, נוכל או סוחר סוסים ישר נשמר בזכרון של כולם. ומאנשים כאלה לא קונים.

רובם המוחלט הוגנים, ישרים וטובי לב. במיוחד כשמדובר על הרבה כסף שאנשים עמלו עליו שנים.

לא אומר שלא צריך לבדוק. אני אומר שאני מכיר מעט מאוד חובבים עם עיגולים מספיק גדולים בשביל לרמות מישהו בפומבי.

BooBoo

אוהב את התחום
מעורבות
74
נקודות
28
אתה קונה מכונית יד שניה אתה לא בודק אותה במכון , ואת עברה במוסך.

טוב שהשווית רמקול רק למכונית (קרבורטור, אלטרנטור, פקונג ראש, פלאגים, פלטינות, אלמנטֿ) ולא לבואינג :)
בתיבה אי אפשר לעבוד עליך - רואים הכל
כנ״ל כל דבר חיצוני אחר - קונקטורים, ספייקים, מכסים.
בדרייברים גם אי אפשר לעבוד עליך - תביא אתך הקלטה מונו. תחבר כל פעם רמקול אחר ותראה אם יש הבדל ביניהם. זה הכל.
אם דרייבר לא תקין הוחלף מכל סיבה שהיא בדרייבר אוריגנלי זהה המוכר צריך לציין את זה אבל לא להוריד שקל מהמחיר.
מה עוד יש לנו? קרוסאובר? אותו הדין כמו הדרייברים עצמם. חיווט פנימי? אם מישהו החליף את החוטים בתוך הרמקולים לכבלים כמו שנמר קנה - אהלן וסהלן. אני בעד :)

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
נמר

זה נכון כשאתה מוכר רק לחברים זה חחייב אותך לא לבוא עקום :)

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
אם מישהו החליף את החוטים בתוך הרמקולים לכבלים כמו שנמר קנה - אהלן וסהלן. אני בעד
חח.
זה אומר שאתה תרכוש רמקולים של becker
ב 60,500 שח.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
עומר
מה אתה ידע איזה דברים מכוערים עשו למגבר,קדם או נגן, יתכן שגם המוכר לא יודע,
יצא לי להתאכזב מכמה מציעות שהפכו לפסל סביבתי.
שמתי לב שככל שהציוד יקר יותר ״משפרים״ אותו פחות.

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
ובכן, שילוב הקדם של תדי עם פאס XA30.5 מהנה ונעים.

לגבי היוניסון, ככל הנראה, הסאונד הדפוק הוא כתוצאה מהשפופרות TUNG-SOL הבאות עם המכשיר.
בשבוע הבא אחליף את שתי שפופרות הקדם (ECC83) באחרות מסוג NOS.

אגב, התחרטתי ממכירת הפאס כי אני שומע הרבה (עובד בבית) לכן חייבת להיות לי מערכת טרנזיסטורית טובה לצד זו השפופרתית.

השאיפה שלי היא למצוא - במצב משומש - את הקדם של פאס ה- XP 20.

נערך לאחרונה ב:

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
למרות שלדעתי הרוב השווה כבר נמכר למקורבים ויבואנים (רואים גם כאן שאנשים מתחילים לקבל הצעות מפתות), ע"פ נמר צריכה להיות מתישהו מכירה של המלאי של איל פור ז"ל.
לדעתי תחכה, אולי תוכל למצוא לך דברים מעניינים, אחרי הכל - הוא ייצג חברות רציניות מאוד.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
היוניסון משפריץ סאונד עוצמתי בכל התדרים אבל הוא לא יפה, לא מהנה,

יש לי את ה-S6 הקודם, אני עובד אתו עם רמקולים פחות נצילים משלך (B&W) הדורשים הגברה שמתחילה ב-50W, כשחברתי כבלים חדשים (הלבנים של שקל וחצי, נחושת מצופה כסף) המגבר התחיל ממש "להשפריץ" (כפי שהגדרת) והיה ממש לא נעים באוזן, התקשרתי לשני חברים מהפורום (גאי ופיני) יישמתי את ההמלצות וכעבור שבועיים בערך כל "הבלגן" נרגע הכל התיישב במקומו ועכשיו הכל נשמע רגוע ומאוזן (איתן לוין יוכל להעיד). לכן אני חושב, וכמו שפיני כתב לך, סבלנות, סבלנות ועוד פעם סבלנות, מפני שלא יתכן שעם ציוד כמו שיש לך אתה תקבל "השפרצות", לא קנית ממטרות!

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
חרא וזבל של מגבר.

אני שמעתי את המגבר הזה!
תוך כדי שאני מקליד אני מחפש את המילה הנכונה שתתאר אותו, מסתבר שיש הרבה יותר ממילה אחת.
זה מגבר שהוא "בעל בית" סמכותי על כל המערכת!
איכויות שטרם שמעתי ושקשה להעלות על הכתב, צריך לשמוע.
הוא ממש מגבר גבר! גבר! (פשוט ליגה אחרת), עובד בנחרצות בלתי מתפשרת ובעוצמות בריאות, מפורט וצלול, בנקל ניתן להבחין "בניואנסים" הקטנים ביותר, אפילו בהקלטות לא הכי משובחות.
בקיצור מגבר מגבר.

נערך לאחרונה ב:

shlomom

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
חיים אחרי כל התשבחות האלה אתה מוכר אותו ...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
פיני ! למה בעצם אתה מחליף המגבר? את הקודם הבנתי למה החלפת ,אבל כדי לעבור את הASR שלך תצטרך מונובלוקים יקרים של 20000$ או אולי יותר ,אתה נראה לי יותר מבולבל מכל אלה שאתה מסביר להם איך בונים מערכת ב30 שנה !

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
חיים אחרי כל התשבחות האלה אתה מוכר אותו ...
המכירה לא קשורה לתשבחות. המגבר הוא באמת טוב מאוד ואף יותר מזה למחירו!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור