רוברט קבל, באהבה, איך גרמת לי לעשות צמות ב 02:00, חחחחיאללה בסדר - כל אחד אמר את דברו
אם בא לך , ולדעתי זה לא ממש מסובך, תלפף בבקשה בכבל הרמקול את 2 המוליכים ליפוף עדין אחד מסביב לשני - יותר עדין מאשר באינטרקונקט ודווח אם אתה שומע הבדל ובמה זה מתבטא.
תודה מראש- רוברט
לא הבנתי אותךמני, למה לרמקולים דווקה כבלים אלו ולא כבלים שמיועדים לכך (ראיתי באתר שלהם) ומה שאתה משתמש יותר לאינטרקונקטים, לא ככה?
אני, רק שאלה קטנה, לא שמעתי עדיין, עוד לא יצא לי לסדר, אבל לא יכול להיות שהבידוד הקיים בלי ליפוף כבר מבודד את כל ההשראות, כי המוליך מבודד באוויר בין הבידוד, והבידוד עצמו ממש עבה וחומר איכותי מאוד,תודה גדולה על ההשקעה
תאורטית, דגש תאורטית "הכבל המלופף "אמור להיות יותר שקוף ופחות מתערב בצליל, אולם יתכן שללא הליפוף הוא יכול להישמע טוב יותר עקב אקווליזינג מסויים שנשמע טוב יותר לטעמך......ואני מדגיש פעם נוספת את ה"יתכן".
קיים להם עוד כבל ספציפי לרמקולים, לכן שאלתילא הבנתי אותך
השראות יכולה להווצר רק במוליכי חשמל והיא פונקציה של הגאומוטריה של המוליך בלבד.לדוגמא בסליל הבידוד נועד להגן ששתי מוליכים בשני כריכות שונות "לא ידבקו"אחד לשני ואז במקום 100 סיבובים בסליל יווצר "קצר אחד גדול" ולא יווצר סליל כלל.אני, רק שאלה קטנה, לא שמעתי עדיין, עוד לא יצא לי לסדר, אבל לא יכול להיות שהבידוד הקיים בלי ליפוף כבר מבודד את כל ההשראות, כי המוליך מבודד באוויר בין הבידוד, והבידוד עצמו ממש עבה וחומר איכותי מאוד,
דרך אגב, הליפוף באינטרקונקטים נעשה רק לאסטטיות בעין,
נוסה, הליפוף סתם, וגמר את הסאונד,יאללה בסדר - כל אחד אמר את דברו
אם בא לך , ולדעתי זה לא ממש מסובך, תלפף בבקשה בכבל הרמקול את 2 המוליכים ליפוף עדין אחד מסביב לשני - יותר עדין מאשר באינטרקונקט ודווח אם אתה שומע הבדל ובמה זה מתבטא.
תודה מראש- רוברט
אותי אישית לא מעניין אם הסאונד השתפר או הורע (כי זה עניין של טעם אישי), מעניין אותי אם יש שינוי - אתה בטוח בשנוי והאם אתה יכול לתאר אותו ?נוסה, הליפוף סתם, וגמר את הסאונד,
הולך להוריד את הליפוף גם באינטרקונקטים
כפי שרשמתי, ליפוף סתם את הסאונד, הכבלים הצטננו ונסתם להם האף....אותי אישית לא מעניין אם הסאונד השתפר או הורע (כי זה עניין של טעם אישי), מעניין אותי אם יש שינוי - אתה בטוח בשנוי והאם אתה יכול לתאר אותו ?
חחח תודה יש לי משלי ... ייתכן שהם יינעמו לאוזניו של מישהו אחר...אתה מוזמן לנסות אותם ואם תרצה לרכוש המחיר יהיה הוגן