matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
האמת היא שלא רציתי להגיב והנה אני עושה זאת ש-לטעמי התגובה של מתן די תוקפנית (גם אם יש בה מהאמת) זו לא מטרת פורום ועל הרבה פחות מזה הוא שיחק אותה נעלב מתגובה של אלדר וזעק חמס אבל מפה לשם מתנוש התעצבן ונרגע, אייל החזיר לו מה שהחזיר, נמר קרא לסדר והכל בא על מקומו בשלום,לכאורה.
מה שבכל זאת הביא לתגובה עכשיו ואותי מקומם זה הקישור ש AV1 הביא מעליי שמראה שאצל מתנוש אין נאה דורש נאה מקיים וכנראה שמשתמשים מסוימים שוכחים בנקל מי הם ומהיכן הם באו ויותר, מכך מרשים לעצמם...
לתשומת ליבך מתן.
עשינו דיון עלי? לכבוד הוא לי. אז ברשותכם תגובה לכל ההורים החדשים שצצו לי במפתיע ורוצים ללמדני דרך ארץ:
1. את הערך המוסף שקיבלתי בשרשור אצל אלוני, יכולתי לקבל רק מאנשים עם ניסיון אישי - קרי מה להרכיב ומה ישמע הכי טוב. דבר שני, הצהרתי ב-ר' גלה שאני מתעצל, דבר שלישי זה משהו *קצת* יותר מורכב ממה ששאל הגאון מוילנה כאן. והכי חשוב - הוקרתי תודה למי שטרח לעזור לי, בניגוד להתנהלות שהיתה כאן בתחילת השירשור.
2. הגאון מוילנה ביטל במחי יד תגובה של מישהו שניסה באמת לעזור לו, גם אם האחרון השקיע בזה בקושי דקה בכתיבת הפוסט. כפיות טובה כזאת מקוממת אותי, בדיוק כמו שהיא מקוממת את הנפשות הזכות שבאות להגנתו על קובי פרץ.
3. קובי פרץ, כמוהו כבריטני ספירס, קרן פלס ושאר אמני MTV זה לא מוסיקה בעיניי. זה בידור להמונים שבינו ובין מוסיקה אין הרבה, ואני אזלזל כמה שבא לי בצואה הרדיופונית הזאת, בדיוק כמו שאייל007 ישמע אותם כמו שבא לו.
את שלי אמרתי, ואני מבטיח לא להלאות את הפורום בהמשך חפירות בפוסט המיותר הזה.