היי לכולם -שאלה לגבי מפצל חשמל ISOL-8

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
האמת היא שלא רציתי להגיב והנה אני עושה זאת ש-לטעמי התגובה של מתן די תוקפנית (גם אם יש בה מהאמת) זו לא מטרת פורום ועל הרבה פחות מזה הוא שיחק אותה נעלב מתגובה של אלדר וזעק חמס אבל מפה לשם מתנוש התעצבן ונרגע, אייל החזיר לו מה שהחזיר, נמר קרא לסדר והכל בא על מקומו בשלום,לכאורה.
מה שבכל זאת הביא לתגובה עכשיו ואותי מקומם זה הקישור ש AV1 הביא מעליי שמראה שאצל מתנוש אין נאה דורש נאה מקיים וכנראה שמשתמשים מסוימים שוכחים בנקל מי הם ומהיכן הם באו ויותר, מכך מרשים לעצמם...
לתשומת ליבך מתן.

עשינו דיון עלי? לכבוד הוא לי. אז ברשותכם תגובה לכל ההורים החדשים שצצו לי במפתיע ורוצים ללמדני דרך ארץ:
1. את הערך המוסף שקיבלתי בשרשור אצל אלוני, יכולתי לקבל רק מאנשים עם ניסיון אישי - קרי מה להרכיב ומה ישמע הכי טוב. דבר שני, הצהרתי ב-ר' גלה שאני מתעצל, דבר שלישי זה משהו *קצת* יותר מורכב ממה ששאל הגאון מוילנה כאן. והכי חשוב - הוקרתי תודה למי שטרח לעזור לי, בניגוד להתנהלות שהיתה כאן בתחילת השירשור.
2. הגאון מוילנה ביטל במחי יד תגובה של מישהו שניסה באמת לעזור לו, גם אם האחרון השקיע בזה בקושי דקה בכתיבת הפוסט. כפיות טובה כזאת מקוממת אותי, בדיוק כמו שהיא מקוממת את הנפשות הזכות שבאות להגנתו על קובי פרץ.
3. קובי פרץ, כמוהו כבריטני ספירס, קרן פלס ושאר אמני MTV זה לא מוסיקה בעיניי. זה בידור להמונים שבינו ובין מוסיקה אין הרבה, ואני אזלזל כמה שבא לי בצואה הרדיופונית הזאת, בדיוק כמו שאייל007 ישמע אותם כמו שבא לו.

את שלי אמרתי, ואני מבטיח לא להלאות את הפורום בהמשך חפירות בפוסט המיותר הזה.

אייל007

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
חכמינו אמרו "הפוסל במומו פוסל"

לכל המעוניין היום יש הופעה של חיים משה הענק עם כל הקלאסיקות הגדולות וכניראה שקובי פרץ יהיה זמר אורח (סתם)
היום ברידינג 3 שעה 22:00

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
עשינו דיון עלי? לכבוד הוא לי. אז ברשותכם תגובה לכל ההורים החדשים שצצו לי במפתיע ורוצים ללמדני דרך ארץ:
1. את הערך המוסף שקיבלתי בשרשור אצל אלוני, יכולתי לקבל רק מאנשים עם ניסיון אישי - קרי מה להרכיב ומה ישמע הכי טוב. דבר שני, הצהרתי ב-ר' גלה שאני מתעצל, דבר שלישי זה משהו *קצת* יותר מורכב ממה ששאל הגאון מוילנה כאן. והכי חשוב - הוקרתי תודה למי שטרח לעזור לי, בניגוד להתנהלות שהיתה כאן בתחילת השירשור.
2. הגאון מוילנה ביטל במחי יד תגובה של מישהו שניסה באמת לעזור לו, גם אם האחרון השקיע בזה בקושי דקה בכתיבת הפוסט. כפיות טובה כזאת מקוממת אותי, בדיוק כמו שהיא מקוממת את הנפשות הזכות שבאות להגנתו על קובי פרץ.
3. קובי פרץ, כמוהו כבריטני ספירס, קרן פלס ושאר אמני MTV זה לא מוסיקה בעיניי. זה בידור להמונים שבינו ובין מוסיקה אין הרבה, ואני אזלזל כמה שבא לי בצואה הרדיופונית הזאת, בדיוק כמו שאייל007 ישמע אותם כמו שבא לו.

את שלי אמרתי, ואני מבטיח לא להלאות את הפורום בהמשך חפירות בפוסט המיותר הזה.
לא אני לא מתיימר להיות הוריך ואני לא בא ללמדך דרך ארץ אתה ילד גדול ויודע מה אתה עושה,יחד עם זאת אני מביע דיעה מותר לי ? כמו שפירגנתי לך בהודעת המכירה האינפורמטיבית והחיננית או סתם באיחולים (יש לנו אותו DAC ומחשב דומה)באתר היפי.
1. אכן יש שוני גדול בין ההתנסחות הביטול/הודיה זה לא משנה את התוצאה הסופית הוא קיבל תגובה לא פרופורציונלית שלא מתאימה לרוח פורום של שיתוף ועזרה.
2. מסכים חלקית , עובדה שהוא כן התקשר לאייל פור. ההתעלמות מהכתוב והעזרה היא לא מנומסת אבל תראה לאן זה גלש.
3. קובי פרץ עם בריטני ופלס במשפט אחד :בהלם: "מה קאראן לך" ?(אחד הטובים של אלדר (lol))
הייתי אומר שנסחפת עם האקלקטיות בסוגות... ספיציפית לקישור-שיר(פלגיאת כהרגלו בקודש) ולזמר קובי פרץ , נחות לדידי לעומת האחרים שהזכרת ואני כן מכיר את הז'אנר.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא אני לא מתיימר להיות הוריך ואני לא בא ללמדך דרך ארץ אתה ילד גדול ויודע מה אתה עושה,יחד עם זאת אני מביע דיעה מותר לי ? כמו שפירגנתי לך בהודעת המכירה האינפורמטיבית והחיננית או סתם באיחולים (יש לנו אותו DAC ומחשב דומה)באתר היפי.
מותר לך בהחלט להביע את דעתך. לכולנו מותר.

1. אכן יש שוני גדול בין ההתנסחות הביטול/הודיה זה לא משנה את התוצאה הסופית הוא קיבל תגובה לא פרופורציונלית שלא מתאימה לרוח פורום של שיתוף ועזרה.
צודק במאה אחוז. חסרת פרופורציה. אבל לא תמיד צריך פרופורציה. כשמחבל מתאבד הורג 14 מיקירנו בפיצוץ באוטובוס, אנחנו יכולים לבחור להרוג 14 משלהם באחד מהשווקים ברמאללה. אנחנו עושים את זה? לא. אנחנו תמיד עושים משהו לא פרופורציונלי, דהיינו: או כלום (ע"ע דרדה'לה), או מבצע עמוד ענן / ענבי זעם וכו' (ע"ע בעל הבית השתגע).
רוצה לאמר, פרופורציה היא לא תמיד ערך שיש ללכת על פיו.

2. מסכים חלקית , עובדה שהוא כן התקשר לאייל פור. ההתעלמות מהכתוב והעזרה היא לא מנומסת אבל תראה לאן זה גלש.
בקטנה. שיהיה פה קצת שמח. אם גרמתי לאייל00007 להתקשר לפור בסופו של דבר, אז מה טוב. ואם הוא היה מתקשר בכל מקרה, אז גם טוב.

3. קובי פרץ עם בריטני ופלס במשפט אחד :בהלם: "מה קאראן לך" ?(אחד הטובים של אלדר (lol))
הייתי אומר שנסחפת עם האקלקטיות בסוגות... ספיציפית לקישור-שיר(פלגיאת כהרגלו בקודש) ולזמר קובי פרץ , נחות לדידי לעומת האחרים שהזכרת ואני כן מכיר את הז'אנר.
כולנו מכירים את הז'אנר(ים), איך אפשר שלא... מפמפמים לנו אותו תחת כל עץ רענן. או יותר נכון, רמזור רענן בפקק.
אני לא מבטל את *.פרץ (קובי, משה וכיו"ב) כי הם קופים מחומצנים עם משקפי שמש עם מראות במקום עדשות. הרי כאלה גם יש אמריקאים ב- MTV עם שרשראות זהב ומשקולות בצורת $ תלויות עליהן. אני מבטל אותם כי הם לא יוצרים פרומיל מהמוזיקה שהם עושים, כי הם מכוונים ליצירת להיטים - ובהגדרה, להיט הוא יצירה מוזיקלית שפונה למכנה המשותף הנמוך ביותר - שהרי אם לא היה כך, לא היה להיט.
הם סוג של בובות תדמית שמשווקות יותר סטייל ממלודיה, וזה לא משנה עם זה *.פרץ, הראל סקעת, קרן פלס, שלמה ארצי או כל הקקיוניים האלה שמייצרים לנו על סרט נע מכוכב נולד, THE VOICE, וכיו"ב.

לעומת זאת, קח עמיר בניון. קח עידן רייכל. אנשים שניתן להתווכח על חינניות המוסיקה שלהם (אישית אני מעדיף את בניון), אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שיש בהם איכות, כישרון, ועומק שלא קיים אצל ה"אמנים" עאלק, המוזכרים לעיל.

להזכירכם, חיים משה (הענק) הערב ברידינג 3 (למעל הסר ספק, עליו אין לי דעה כי אני לא מכיר מספיק את המוזיקה שלו),
אבל חשוב יותר מכך - קרן פלס המ ה מ מ ת עוד שלושה ימים, ורק יום אחד אחריה - הדובדבן שבקצפת - הנסיך הניצחי - איציק קלה.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני דווקא מאוד אוהב את קרן פלס. מוכשרת.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
גם אני לא הבנתי איך אפשר לשייך אותה לשאר האומנים שהוזכרו.

היא סוג של שלמה ארצי. יש לה קטע אחד, "אני השמנמונת עם הרבה ידידים אבל אף אחד לא רוצה להתחתן איתי, למרות שכן רוצים לדפוק אותי, אבל זה כל מה שרוצים ממני", והיא שרה כל הזמן על אותו דבר, והיא כל הזמן רוטנת, וכל הזמן נמרחת, וצריך להוריד לה סטירה, או לחלופין לקחת אותה לוילה לסוף שבוע ולתת לה כבר את מה שהיא צריכה ושתעזוב אותנו בשקט.

שלמה ארצי מתרפק על המלחמות והזיונים שלו כשהיה בחיל הים בשנות ה- 60/70. פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

טוב, בסדר, ניצחתם. הם רמה אחת מעל *.פרץ

אתם יודעים מה? אפילו שלמי סרנגה, שבעוונותי גררו אותי להופעה שלו - שהיתה ספק סבל סבל מופע סוריאליסטי קומי - הוא זמר. הוא שר. הוא נותן משהו. יש בו צניעות. הוא לא טווס מהלך.

די, הבטחתי שאשתוק. אני מתנצל שוב ולא אכתוב יותר בשרשור הזה.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מתנוש, נשמתי, דחוף חופש!!!

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
היא סוג של שלמה ארצי. יש לה קטע אחד, "אני השמנמונת עם הרבה ידידים אבל אף אחד לא רוצה להתחתן איתי, למרות שכן רוצים לדפוק אותי, אבל זה כל מה שרוצים ממני", והיא שרה כל הזמן על אותו דבר, והיא כל הזמן רוטנת, וכל הזמן נמרחת, וצריך להוריד לה סטירה, או לחלופין לקחת אותה לוילה לסוף שבוע ולתת לה כבר את מה שהיא צריכה ושתעזוב אותנו בשקט.

שלמה ארצי מתרפק על המלחמות והזיונים שלו כשהיה בחיל הים בשנות ה- 60/70. פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

טוב, בסדר, ניצחתם. הם רמה אחת מעל *.פרץ

אתם יודעים מה? אפילו שלמי סרנגה, שבעוונותי גררו אותי להופעה שלו - שהיתה ספק סבל סבל מופע סוריאליסטי קומי - הוא זמר. הוא שר. הוא נותן משהו. יש בו צניעות. הוא לא טווס מהלך.

די, הבטחתי שאשתוק. אני מתנצל שוב ולא אכתוב יותר בשרשור הזה.

מתנוש, אני חושב כמוך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור