הזמנה לאירוע אודיו - אודיו פריק עם יאיר תמם מ- Magico

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
אשמח להגיע

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
אני בעד!! :)

אמנם יש שם מפת הגעה, אבל האם אפשר בבקשה לקבל גם כתובת להזנה ל-Waze?

תודה ובהצלחה!
עמיר

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אני תמיד בעד!
אשמח להגיע גם.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
נרשמתי תודה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
הרקון 33 הוד השרון
תודרבה! :בעד:(ורד)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ערן, כפרה, תרשה לי לחרוג ממנהגי ולשאול אותך שאלה שהיא פוליטית לא כ"כ במקום אבל חשובה לי:

כולם יודעים שאתה יודע להוציא סאונד; וגם, יודע להעריך סאונד טוב.

אבל, כשאני שמעתי את הסט הגדול עם המג'יקו אצלך בביקור האחרון, זה היה די דרדה'לה לדעתי, בטח בהתחשב בעלות המטורפת. אבל מצד שני, ראיתי גם שלא ממש עשית מאמץ עילאי להוציא תוצאה מהסט. כן, אפשר היה לשמוע שמדובר ברמקול אדיר, ואפשר היה לזהות שם את חותמת הצליל של הלקסמנים. אבל כתוצאה מוגמרת - זה לא היה הולם, לדעתי, את המעמד. לא ייחסתי לזה חשיבות, כי הבנתי שגם לא ניסית למקסם את התוצאה, כי לא היה עד אז צורך.

אז אני שואל - במפגש הבא עלינו לטובה - מלבד הוד רוממותו תמם שיבוא להרצות לנו על מג'יקו - האם עשית שינויים כלשהם בסט-אפ, ורתמת את הניסיון העשיר שלך כדי לסחוט כל טיפת תוצאה מהפוטנציאל האדיר שיש שם? אם כן, ואם זה לא סוד מקצועי, אשמח לדעת מה הם.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
1. נרשמתי.
2. אין על מתנוש ... הוא הילד שצועק "המלך עירום" :) ....כשהייתי בביקור אצל ערן שמעתי לרגע את הסטאפ הגדול עם ה q3 - ולא נפלתי ... היה שם "צליל אודיופילי" מהסוג שאני אישית לא משתגע עליו. לטעמי הוא לא מושך אותך לתוך המוסיקה.
לעומת זאת בחדר הקטן היה את ה s1 עם אינטגרייטד של לקסמן - ושם נכבשתי. צליל עדין וקסום אבל עם סמכות גוף וטונליות ובקיצור מאלה שעליהם נאמר "עם כזו מערכת הייתי חי ברצון". כמו שאומר מתנוש, אני בטוח שגם מהמערכת הגדולה אפשר להוציא זיקוקי די נור, רק צריך למצוא את הדרך.
3. נרשמתי. דיר בלק אני לא מקבל הזמנה ...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
ערן, כפרה, תרשה לי לחרוג ממנהגי ולשאול אותך שאלה שהיא פוליטית לא כ"כ במקום אבל חשובה לי:

כולם יודעים שאתה יודע להוציא סאונד; וגם, יודע להעריך סאונד טוב.

אבל, כשאני שמעתי את הסט הגדול עם המג'יקו אצלך בביקור האחרון, זה היה די דרדה'לה לדעתי, בטח בהתחשב בעלות המטורפת. אבל מצד שני, ראיתי גם שלא ממש עשית מאמץ עילאי להוציא תוצאה מהסט. כן, אפשר היה לשמוע שמדובר ברמקול אדיר, ואפשר היה לזהות שם את חותמת הצליל של הלקסמנים. אבל כתוצאה מוגמרת - זה לא היה הולם, לדעתי, את המעמד. לא ייחסתי לזה חשיבות, כי הבנתי שגם לא ניסית למקסם את התוצאה, כי לא היה עד אז צורך.

אז אני שואל - במפגש הבא עלינו לטובה - מלבד הוד רוממותו תמם שיבוא להרצות לנו על מג'יקו - האם עשית שינויים כלשהם בסט-אפ, ורתמת את הניסיון העשיר שלך כדי לסחוט כל טיפת תוצאה מהפוטנציאל האדיר שיש שם? אם כן, ואם זה לא סוד מקצועי, אשמח לדעת מה הם.

שיפור התוצאה הוא בעזרת כבלים ואקוסטיקה (מיקום רמקול בחדר בעיקר) .
יתכן שיהיו עוד הפתעות.... :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מתנצלים מראש, יש רישום יתר ואין מספיק מקום.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
רק עכשיו ראיתי.
חבל :(
נפגש במפגש הבא.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אשלח הזמנות לנרשמים היום בלילה או מחר.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שיפור התוצאה הוא בעזרת כבלים ואקוסטיקה (מיקום רמקול בחדר בעיקר) .
יתכן שיהיו עוד הפתעות.... :)
סומכים עליך. הרבה בהצלחה. אם אתה צריך, יש לי דיל טוב על קפסולות נספרסו ;)

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
לטעמי אין קיצורי דרך, רמקול כזה מחייב הנעה של מונובלוקים חזקים אחרת יש את כל מה שנרשם כמו חוסר משקל, חוסר באחר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
למה דווקא מונובלוקים?
ישנם מגברי סטריאו גיבורים שמחזיקים גם 2 כאלה לצד.

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
אכן יש. מעט.
בכל מקרה הקונספט ברור...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מעט. יש המון.
הקונספט בהחלט ברור.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור