הזמנה: אירוע פטיפונים נוסף באודיו זיפ לחברי הפורום

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,951
נקודות
113
האם הארועים הללו הם one יבואן show , או שיש איזה ערוב של כמה יבואנים?כמדומני הארועים אצל זיו הם על טהרת יבוא של אודיו פידליטי, האם במסווה של פעילות אתרית, יש כאן פעילות נמרצת של האתר לקידום המכירות של האובססיה הירושלמית? ,או שמע יש כאן איזון כל שהוא?
מוזר, למה זה נשמע לי כמו חירחור מילחמה??? :(

אם רוצים לחפור במיוחד כדי למצא דברים שהם "לא בסדר", כמעט תמיד מוצאים, ואם לא, תמיד אפשר לסובב דברים שייראו כמו קנוניות, דברים במסווה, אובססיות, וכו'... :(

את מי צריך "לאזן"?
למה שלא יהייה משהו בשביל זיו עצמו, בעצם, בלי קשר לענייני יבואנים דווקא?
האם עינך צרה בו? או בשקט של נמר, שעכשיו בטח כל היבואנים מתנפלים עליו?

מלחמה והסתה מיותרות לחלוטין, במסווה של "צדק ושיוויון", עאלק.

UN-beautiful :נגד:

עמיר

נ.ב., המילה שחיפשתי היא "סכסכנות" :(

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האם הארועים הללו הם one יבואן show , או שיש איזה ערוב של כמה יבואנים?כמדומני הארועים אצל זיו הם על טהרת יבוא של אודיו פידליטי, האם במסווה של פעילות אתרית, יש כאן פעילות נמרצת של האתר לקידום המכירות של האובססיה הירושלמית? ,או שמע יש כאן איזון כל שהוא?

זיו משווק את המוצרים של אודיו פידליטי. הוא גם היחיד שיכול להעמיד פטיפונים בטווח מחירים של בין 2,000 ל-50,000. לכן, מפאת היתרון הזה, כאשר הרעיון עצמו הוא של זיו, אין מקום מתאים יותר מהחנות שלו.

בלי קשר, אני דווקא מצפה ממך לפרגן על פעילויות של האתר ולא משנה מי היבואן או מה המוצר. כל פעילות כזו מעודדת את התחום האנלוגי כולו. זה כולל את כל המוצרים.

אוסיף.
אם יבואן כזה או אחר מעוניין לעשות אירוע הקשור לתחום אנחנו נשמח לקדם את האירוע.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

אופס...לא צריך להיכתב.

תומר

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
" מי שעובר את המבחן ניכנס. מי שלא עובר את המבחן יאלץ להיפרד מהמערכת שלו. "
לטובת שידרוג על חשבון האתר..??
טוב בסדר, אני מסכים. שיכנעתם אותי.
: -)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
" מי שעובר את המבחן ניכנס. מי שלא עובר את המבחן יאלץ להיפרד מהמערכת שלו. "
לטובת שידרוג על חשבון האתר..??
טוב בסדר, אני מסכים. שיכנעתם אותי.
: -)

קדימה שחק אותה. תביא את המערכת שלך והאתר ידאג לך למערכת אחרת. :כל-הכבוד:

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
כן.
מערכת נוגרות אולי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אל תהיה קטנוני. מערכת זו מערכת...:)

gayle

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
מה עם "האגודה"? נעלמה כלא היתה.
יש לך אמצעים, תארגן ל"אגודה" מפגש אנלוגי עם כמה פטיפונים מיבואנים שונים ותשבור את קידום המכירות של פורום כזה או אחר (אם יש כזה דבר).

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
אני לא מתפקידי לתקן בעצמי דברים שלא צריך לעשות האתר, אגב עשיתי חשבון שעשרים אחוז מכתיבתך באתר מופנית להסביר לי מה לעשות,למה?
האם נראה לך שאתר של כולם מתגייס לצורך תמיכה באייל ובדילר החביב עליו ?זכותו של זיו או של אייל לארגן ארוע שכזה ,ולהזמין את מי שיחפוץ דרך הערוץ המסחרי,האמת כבר עייפתי מלהתריע על כך , שאל אותי כבר שלמה זבדה - ״ מה איכפת לך?״ אז כן איכפת לי , א...כי זה ללא בסדר. ב...בגלל היסטוריה חוזרת ונשנית בעניין. ג.... כי אני לא אוהב קומבינות ד... זה לא נראה לי ערמומי , כי אם עקום. ה...זה לא נגמר העניין הזה, ז... האתר עמוס לעיפה ברכיכות למיניהם
כמובן שזו דעתי , ושיעשו ראשי האתר כרצונם,רק שידעו שבעיני זה לא נראה טוב בכלל

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עשינו גם שלושה אירועים בחנות פיוז, גם זה לא בסדר?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מדובר באירוע שפונה לאודיופילים ולחובבי מוסיקה

זיו הגה את וארגן את האירוע. זיו משווק את הפטיפונים של אודיו פידליטי ולכן טבעי שיציג את הפטיפונים האלה. אנו תמיד שמחים לארגן אירועים כאלה ונשמח שעוד חנויות ויבואנים ירימו את הכפפה. האירוע היה מוצלח ומלמד. וזה הזמן להגיד שוב תודה לזיו על הנכונות והאירוח המדהים! כן ירבו.

זהו מפגש שנועד למי שרצה להגיע למפגש הקודם ולא ניכנס לרשימה. שידור חוזר לאירוע הקודם. ובשביל שהוא יהיה זהה לקודם, על הציוד עצמו להיות כזה.

עד כאן התגובה העניינית.

לגבי ההתייחסויות האישיות שלך. אני ממש לא רוצה להיכנס לזה, ההתבטאויות הן מכוערות, מחרחרי מריבות ואין לזה מקום באתר אודיו.

שלום. תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
יום אחד בא זיו פרלמן, שיש לו חנות אודיו, והחליט לעשות אירוע אנאלוגי בו יסבירו וידגימו הבדלים בין סוגי פטיפונים שונים.

דיבר עם נמר, שהתלהב מהרעיון ורצה לתרום הן בתמיכה של הפורום והן בהרצאה קטנה ודברי מבוא.

ומה לעשות, זיו עובד בתחום האנאלוגי עם יבואן שהוא סדין אדום למר שניצל, ורצה להציג מוצרים שהוא מוכר, שהוא אוהב ושהוא מאמין בהם, וזאת מהיבואן היחיד שמסוגל להעמיד ליין שלם של פטיפונים ופונו סטייג'ים בכל רמות המחיר - מ -1900 ש"ח ועד 50,000 ש"ח.

מה לעשות, רק היבואן הסדין האדום מביא ליין של 3 חברות אנאלוגיות גדולולת ומובילות, רק לסדין האדום יש כ - 20 דגמי פטיפונים במלאי הקבוע.

עבד זיו קשה מאוד לסדר את חנותו.

עבד נמר קשה מאוד ובא והסביר ודיבר והירצה.

וגם איל פור, היבואן הסדין האדום ששניצל כל הזמן מנסה להתקיף בכל הזדמנות, עבד קשה מאוד - פירק פטיפון סופר יקר בירושליים, נסע איתו במיוחד לנס ציונה, הרכיב אותו באופן מדוקדק ומושקע, ויום אחר כך בא שוב לנס ציונה, ופירק הכל, וחזר לירושליים והרכיב שוב אצלו.

סך הכל, שני ימי עבודה השקיע היבואן הקומבינטור.

ואת כל זה עשו המעורבים בעניין פעמיים, בהפרש של כחודשיים. לא פעם אחת. למה? לא בגלל קומבינות, בשל כך שאנשים ממש ממש נהנו ועוד ועוד רצו להגיע.

ואנשים באו, ונהנו, ודברו, גם השכילו ולמדו קצת על התחום האנאלוגי, ואכלו ושמחו ואילו קנו קצת תקליטים.

כו - ווו - ל - ם נהנו. חוץ משניצל נירגן אחד שתמיד רע לו, ויבואן הבית שלו שמחמם אותו כל הזמן.

כן, כן, הם יקבעו לזיו מה למכור, לנמר ולאתר אם לפרסם ולפרגן לאירועים, וליבואן השנוא עליהם הם יקראו "אובססיה" "קומבינות" וכדומה, שיעבוד קשה אבל שלא יצפה למילה טובה. למה מה, מגיע לו?

איך היית אתה מר שניצל מרגיש, אם הייתי נכנס לאתר רופאי השיניים הישראלי, וטוחן שם יום ולילה שאתה קומבינטור, ורכיכה, והמקדחים שאתה משתמש בהם הם גרועים אבל אתה מקבל כסף לפרסם אותם, ושחומרי הסתימות שלך רקובים אבל אתה מקבל אחוזים כדי לקדם אותם, ושאתה משלם כסף לבעלי האתר כדי שיפרסמו אותך ויתעלמו מההתנהגות הגועלית שלך וכן הלאה וכן הלאה.

תגיד, אין לך חיים? אתה כותב כאן למעלה על מישהוא ש - 20% מהכתיבה שלו מופנית עליך. הרי 90% מהכתיבה שלך מופנית או כביקורת כלפיי אישית, או כביקורת על מוצרים שלי, או לפאר ולהדר של יבואן הבית שלך.

נערך לאחרונה ב:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני רק לא מבין מדוע אתם מתייחסים.
לא שמעתי מילה אחת של ביקורת כשהאתר ארגן עם ערן מפגש של שישי כייף אצלו.
קשה לי להאמין שיש חנות או יבואן שפנו לאתר וביקשו לעשות אירוע דומה וסורבו.
הייתי במפגש הראשון אצל זיו ונהנתי מאוד. כן, גם קניתי תקליטים.
אז שניצל ה'אובייקטיבי' לא אוהב את זה. נו.....

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,951
נקודות
113
אני לא מתפקידי לתקן בעצמי דברים שלא צריך לעשות האתר, אגב עשיתי חשבון שעשרים אחוז מכתיבתך באתר מופנית להסביר לי מה לעשות,למה?
האם נראה לך שאתר של כולם מתגייס לצורך תמיכה באייל ובדילר החביב עליו ?זכותו של זיו או של אייל לארגן ארוע שכזה ,ולהזמין את מי שיחפוץ דרך הערוץ המסחרי,האמת כבר עייפתי מלהתריע על כך , שאל אותי כבר שלמה זבדה - ״ מה איכפת לך?״ אז כן איכפת לי , א...כי זה ללא בסדר. ב...בגלל היסטוריה חוזרת ונשנית בעניין. ג.... כי אני לא אוהב קומבינות ד... זה לא נראה לי ערמומי , כי אם עקום. ה...זה לא נגמר העניין הזה, ז... האתר עמוס לעיפה ברכיכות למיניהם
כמובן שזו דעתי , ושיעשו ראשי האתר כרצונם,רק שידעו שבעיני זה לא נראה טוב בכלל
חבר שניצל,

ראשית, אם רוצים למצוא, ובטח להמציא, דברים שהם "לא בסדר" אצל בעלי תפקידים כלשהם, זו ממש לא בעייה, אפילו כאשר הם עושים עבודתם נאמנה והם ישרים כמו סרגלים חדשים מהמפעל.

יש לך דוגמה אפילו בשירשור הזה, שכבר מישהו התחיל לצייץ בקשר אליך אישית, כראש האגודה לאודיו בישראל, וכנראה שאובייקטיבית, ה"קייס" שלו יותר חזק מזה שלך נגד האתר.

שנית, לא נראה לי הגיוני בכלל לצפות מהאתר שיהייה אחראי ל"איזון" בין אירועים של יבואנים ו/או חנויות.

המשמעות הפראקטית של זה היא שברגע שיבואן פונה לאתר בבקשת תמיכה באירוע שהוא יוזם, על האתר יהייה לפנות, ביוזמתו, לכל היבואנים האחרים ולשאול אותם אם בדעתם לקיים אירוע דומה תוך זמן סביר, ואם לא, לא לתת תמיכה ליוזם, כי המצב לא יראה מאוזן!

ואם חנות היא היוזמת, אז לא מספיק לפנות לחנויות המקבילות, אלא גם ליבואנים המקבילים לספקים של אותה חנות, אחרת ייראה שייש אפלייה גם בין היבואנים, לא רק בין החנויות -- על זה אתה מתלונן עכשיו!

וכל זה ביוזמת ובאחריות האתר!

למה מה קרה??

מצטער, לי זה נראה אבסורד מוחלט, ולחלוטין לא לעניין בכלל לצפות לזה.

אם יבואן/חנות רואה שמתחרה יוזם משהו, זכותו ליזום משהו דומה, או אחר, יותר גדול, יותר קטן, לפי ראות עיניו ויכולתו, ולא נראה שייש סיבה שהאתר ידחה בקשה לתמיכה גם בו.

אולי אם הוגשה בקשה כזו ונדחתה, יש מקום לצייץ לגבי "חוסר איזון", וגם זה בערבון מוגבל.

ולדבר על אנשי האתר במונחי "קומבינות", "רכיכות", "עקום", "במסווה של פעילות אתרית", "אובססייה ירושלמית" על בסיס ציפייה לא ריאלית, זה לא לעניין משום בחינה, וגובל בהוצאת דיבה ולשון הרע,

מה גם שאתה מנצל לרעה את האתר שלהם כדי לדבר נגדם בצורה כזו, רק כדי שאתה תיראה טוב ומוסרי כבייכול, על חשבונם.

אלא שזה לא מוסרי, אלא להיפך, ואם לא שמת לב, אתה תוקע את האף בעניינים שבין האתר ולקוחותיו העיסקיים, ומתעסק בהאם הפוסטים הם דרך הערוץ המיסחרי או לא -- מה זה עניינך בכלל?

ומעבר לפגיעה בשם הטוב של האתר ואנשיו, ומעבר ליצירת סיכסוכים מיותרים בין הלקוחות העסקיים של האתר, אתה גם מעכיר את האווירה עבור כולנו, עם בדיוק אפס של תרומה חיובית למשהו/מישהו/כלשהו בכלל, פרט אולי -- כך כנראה נדמה לך -- ל"להיראות טוב" שלך עצמך.

אנא, הנח לעניין. די! בבקשה!

עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור