אני לא מתפקידי לתקן בעצמי דברים שלא צריך לעשות האתר, אגב עשיתי חשבון שעשרים אחוז מכתיבתך באתר מופנית להסביר לי מה לעשות,למה?
האם נראה לך שאתר של כולם מתגייס לצורך תמיכה באייל ובדילר החביב עליו ?זכותו של זיו או של אייל לארגן ארוע שכזה ,ולהזמין את מי שיחפוץ דרך הערוץ המסחרי,האמת כבר עייפתי מלהתריע על כך , שאל אותי כבר שלמה זבדה - ״ מה איכפת לך?״ אז כן איכפת לי , א...כי זה ללא בסדר. ב...בגלל היסטוריה חוזרת ונשנית בעניין. ג.... כי אני לא אוהב קומבינות ד... זה לא נראה לי ערמומי , כי אם עקום. ה...זה לא נגמר העניין הזה, ז... האתר עמוס לעיפה ברכיכות למיניהם
כמובן שזו דעתי , ושיעשו ראשי האתר כרצונם,רק שידעו שבעיני זה לא נראה טוב בכלל
חבר שניצל,
ראשית, אם רוצים למצוא, ובטח להמציא, דברים שהם "לא בסדר" אצל בעלי תפקידים כלשהם, זו ממש לא בעייה, אפילו כאשר הם עושים עבודתם נאמנה והם ישרים כמו סרגלים חדשים מהמפעל.
יש לך דוגמה אפילו בשירשור הזה, שכבר מישהו התחיל לצייץ בקשר אליך אישית, כראש האגודה לאודיו בישראל, וכנראה שאובייקטיבית, ה"קייס" שלו יותר חזק מזה שלך נגד האתר.
שנית, לא נראה לי הגיוני בכלל לצפות מהאתר שיהייה אחראי ל"איזון" בין אירועים של יבואנים ו/או חנויות.
המשמעות הפראקטית של זה היא שברגע שיבואן פונה לאתר בבקשת תמיכה באירוע שהוא יוזם, על האתר יהייה לפנות, ביוזמתו, לכל היבואנים האחרים ולשאול אותם אם בדעתם לקיים אירוע דומה תוך זמן סביר, ואם לא, לא לתת תמיכה ליוזם, כי המצב לא יראה מאוזן!
ואם חנות היא היוזמת, אז לא מספיק לפנות לחנויות המקבילות, אלא גם ליבואנים המקבילים לספקים של אותה חנות, אחרת ייראה שייש אפלייה גם בין היבואנים, לא רק בין החנויות -- על
זה אתה מתלונן עכשיו!
וכל זה ביוזמת ובאחריות האתר!
למה מה קרה??
מצטער, לי זה נראה אבסורד מוחלט, ולחלוטין לא לעניין בכלל לצפות לזה.
אם יבואן/חנות רואה שמתחרה יוזם משהו, זכותו ליזום משהו דומה, או אחר, יותר גדול, יותר קטן, לפי ראות עיניו ויכולתו, ולא נראה שייש סיבה שהאתר ידחה בקשה לתמיכה גם בו.
אולי אם הוגשה בקשה כזו ונדחתה, יש מקום לצייץ לגבי "חוסר איזון", וגם זה בערבון מוגבל.
ולדבר על אנשי האתר במונחי "קומבינות", "רכיכות", "עקום", "במסווה של פעילות אתרית", "אובססייה ירושלמית" על בסיס ציפייה לא ריאלית, זה לא לעניין משום בחינה, וגובל בהוצאת דיבה ולשון הרע,
מה גם שאתה מנצל לרעה את האתר שלהם כדי לדבר נגדם בצורה כזו, רק כדי שאתה תיראה טוב ומוסרי כבייכול, על חשבונם.
אלא שזה לא מוסרי, אלא להיפך, ואם לא שמת לב, אתה תוקע את האף בעניינים שבין האתר ולקוחותיו העיסקיים, ומתעסק בהאם הפוסטים הם דרך הערוץ המיסחרי או לא -- מה זה עניינך בכלל?
ומעבר לפגיעה בשם הטוב של האתר ואנשיו, ומעבר ליצירת סיכסוכים מיותרים בין הלקוחות העסקיים של האתר, אתה גם מעכיר את האווירה עבור כולנו, עם
בדיוק אפס של
תרומה חיובית למשהו/מישהו/כלשהו בכלל, פרט אולי -- כך כנראה נדמה לך -- ל"להיראות טוב" שלך עצמך.
אנא, הנח לעניין. די! בבקשה!
עמיר