בכל סקר אתה מתייחס למדגם מייצגכמה וכמה אנשים אמרו שמתחת לסף איכות מסוים הם לא ייהנו מהתוכן. אני לא זוכר אם כתבתי את זה במפורש, אבל גם אני כך. וזה לא כי אני אוהב מוזיקה פחות ממך ו/או מתעסק ב"ברזלים" במקום במוזיקה ו/או כל "הסבר" עקום אחר.
גם אין כאן שום "אמת" שיש בעיה לשמוע אותה "בפרצוף", והיא לא כואבת בכלל. זה עניין פשוט והגיוני, שמי שהאיכות חשובה לו עד כדי כך שהוא הקדיש לה כל כך הרבה כסף, זמן, מאמץ, למידה וכל מה שנדרש, שהיא תהיה חשובה לו, גם יותר מאיזה קטע שנשמע רע ומעדיפים לוותר עליו מאשר לסבול מהסאונד שלו. אין ספק שקיימים מספיק קטעים לא פחות טובים ממנו באיכות שכבר אפשר שלא לסבול ממנה, גם אם היא לא איכות עילאית. אז הבחירה לדלג על מה שנשמע רע ולהעדיף מה שנשמע סביר ומעלה היא בחירה הגיונית ומתבקשת.
מי שמחשיב את זה כבעיה, או שמחשיב את זה שהוא עצמו מעדיף להאזין לקטע כזה כיתרון, שיבושם לו, אבל לא שזו "האמת", אלא סתם עוד העדפה אישית של מישהו, לא ביג דיל לכאן או לכאן.
כבר הסברתי לך במדויק למה הסקר שלך לא רלוונטי ולא מודד את מה שנדמה לך שהוא מודד, ואין בו שום "תקיפה", אבל אתה ממשיך להתייחס אליו ברצינות, ומתפלא שאחרים לא:
ומכל זה התייחסת רק לעניין המדגם המייצג, והצעת להתעלם מאלה עם הילדים וכו'.
עדיף לשכוח מהסקר הזה, שהוא טיפשי/ילדותי, לא רלוונטי ושאר המחמאות שהוא קיבל, וכאמור, לדלג על קטעים שנשמעים ממש רע זו בחירה הגיונית שאינה מעידה על שום יתרון למזוכיכסט שמתעקש להאזין להם ועוד משוויץ בזה.
אני רשום לאתר הזה 5 שנים ומבקר בו מאז שנפתח
רוב הזמן הייתי כאן "ינשוף"
רק קורא, לפעמים מגחך ולפעמים מסכים
בשדרוג האחרון שעשיתי אחד היבואנים הפעיל עלי מכבש לחצים לשכנע אותי שכבלים זה הדבר הכי חשוב ואני מדגיש הכי חשוב בסטאפ
כמובן שניסה להוכיח לי באמצעות השמעות ולחץ פיזי (אתה לא שומע???) אבל גורנישט
כאשר עשיתי לו מבחן עיוור הוא נכשל 3 פעמים ברציפות באבחנה בין 2 כבלי מתח שזה סיכוי של 1:8
כמובן שממנו לא קניתי בסוף כלום אבל שאלתי את עצמי האם יכול להיות שיש כאלו ששומעים
בכלל שאני מאד טכני אם אשלב את זה התשובה תהיה שלילית אבל בגלל שאני יודע גם שיש לא מעט דברים בעולם שעובדים הפוך מההגיון לא פסלתי כלום
אז העלתי פוסט אחד עם יאני ולורל שמוכיח שאנשים שומעים שונה
הגעתי גם למסקנה חד משמעית שהעיניים הם מרכיב חשוב מאד בהנאה שלנו מהשמיעה
וכאן פתאום נפל לי עוד אסימון שבתחביב הזה יש שני צדדים - הציוד והתוכן מבלי לגרוע או לזלזל בבחירה של כל אחד ומכאן באה השאלה שלי
אם היתה אפשרות לעשות את המשאל אנונימית כנראה שזה היה נוח יותר
בסוף נרכיב את כל התמונה ונגיש את זה כתזה לתואר שני
שבת שלום