... אני חושב שהוויכוח יורד איתך .....
ויכוח זה דבר שאני מנהל רק עם אישתי ובדרך כלל מפסיד בו.
הכסף שאני חושש לגורלו , הוא לא שלך. ידוע לי כי כשמגיעים לענייני אמונה קשה להציל נפש. לא הצלחתי לשכנע אף אחד שסיאנס לא עובד (רנדי ישלם למי שיוכיח אחרת מליון דולר),
או שמרפאים באנרגיות הם נוכלים (גם למרפא כזה רנדי ישמח לשלם), או אפילו שאף אחד לא יכול לכופף כפיות באמעות מחשבה (גלר אפילו תבע את רנדי... כמובן שהפסיד).
על מי בעצם קיצפי יוצא? על מי שעדיין נמצא על הגדר. כשם שאני כועס על זה שאיזה מוסכניק מוכר לחברים שלי ריגולאג' ברקס, או מרחם על האומללים שהולכים להשתטח על קיברי שייחים כדי למצא זיווג ומשלמים על זה כסף ועוגמת נפש. כך חבל לי על מי שבסופו של דבר, בגלל פירסומות שיקריות, ופורומים מתלהמים יקנה כלום בריבוע ויחשוב שזה משנה בשיט.
עכשיו, הטיען של אירגונו של רנדי הוא פשוט. ת'בוא, ת'מציא מבחן, קח ת'כסף.
צר לי על היותי אדם קצת ספקן, וקצת קפדן אבל עבור השאלה הדי פשוטה:
- למה אף אחד לא הולך לקחת את הכסף? אני (ומי שעדיין לא ברור לו שהכבליזצייה זה וודו אודיופילי מקושקש) זקוק לתשובה קצת יותר מעמיקה מאשר "מרוב התרגשות אני לא אשמע את ההבדל, אבל הוא שם". פאראפרזה צינית על הטענה שלך ושל נמר? ייתכן בהחלט. אבל רק קצת.
נ.ב.
באוירה קצת אחרת הריני לציין כי בדרך כלל בפורומים רציניים של אודיו, כאשר מישהו מטיל את רימון הכבלים את תוך החדר, הרוחות מתלהטות. מה זה אומר? זה אומר ש DTOWN בדרך הנכונה (Y).