זה היה די מזמן......ועניין הכבלים מחזיר אותי אחורה....לא עברו כמה חודשים והזדמן לי להחליף את האינטרקונקט שלי (מאלו שמקבלים בשקית קטנה שאתה רוכש דיוידי ב-300 ש"ח , כאילו הזבל שבזבל במילים פשוטות , סליחה.) , לאינטרקונקט חביב של אולטרהלינק מהדגמים הפשוטים שלהם.
ההבדל היה כל-כך מוחשי שהיה לי קשה להאמין שהכבל אחראי למהפך הזה , בדרך כלל אני נוהג לנתק מוצר X ולהחזיר את מוצר Y ולהפך עשרות פעמים אם ההבדל מינורי, אך כאן לא היה כל צורך,
בשביל לדעת את השינוי בצעתי החלפה כמה פעמים ונהנתי מכל רגע.
באותו יום פגשתי את חברי וספרתי לו את אשר חוויתי בחיוך, הוא היה מנומס כי ראה שאני מתרגש ונתן לי לסיים ואז פתח בסיפור משלו לגבי שתי מחנות של אנשים שדוגלים כל אחד בשלו והעניין שנוי במחלוקת, סיפר לי על כך שמוכנים לפתור את המחלוקת הזאת רק ע"י מבחן עיוור, באותו הרגע הצעתי את עצמי לאחד כזה , הייתי כל-כך בטוח , כל-כח נחוש וחשבתי שאני עושה את זה בהליכה היום אני מצטער שעם כל הבטחון לא עשיתי את זה , היום אני מודע לעניין הרבה יותר ורואה אנשים רציניים בתחום מסרבים למבחן כזה כי הוא באמת מערער ומלחיץ המודעות שלי למבחן הזה גבוהה בהרבה מפעם...אבל אני עדיין בטוח בעצמי
, זה שאלה של מי שיצליח להתנתק מהסביבה ומהלחץ לרגע ולזהות את ההבדל כמו שהוא יודע זה זה שיגרוף תתהילה