- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: הדיסק והתקליט הם קופסת השימורים של האודיופיל
תקליט ודיסק הן מדיות מתכלות שבשלב מסויים נשחקות, ניסרטות, נשברות, מתעקמות ונגנבות, כתלות בשימוש כמובן.
אם לשאול את האנלוגיית 'קופסת שימורים' אז המימוש האפקטיבי ביותר יהיה NAS, מגובה לענן כאשר רוצים להגן על חומר קריטי. רק ככה מבטיחים לשמור ולהציל את המדיה מכל צרה וצוקה.
יש להיאזר בסבלנות כאשר מעלים את החומר לענן, וכמובן לרכוש מספיק שטח אחסון למי שמחזיק טרות על גבי טרות של מידע.
תקליט ודיסק הן מדיות מתכלות שבשלב מסויים נשחקות, ניסרטות, נשברות, מתעקמות ונגנבות, כתלות בשימוש כמובן.
אם לשאול את האנלוגיית 'קופסת שימורים' אז המימוש האפקטיבי ביותר יהיה NAS, מגובה לענן כאשר רוצים להגן על חומר קריטי. רק ככה מבטיחים לשמור ולהציל את המדיה מכל צרה וצוקה.
יש להיאזר בסבלנות כאשר מעלים את החומר לענן, וכמובן לרכוש מספיק שטח אחסון למי שמחזיק טרות על גבי טרות של מידע.
יש לי דיסקים שקניתי ועדיין שומר מ1986-7-8-9 עדיין תקינים ויש כאלו פשוט התנדפו
אבל הכל אצלי חדש חדש כמעט לאחר מכרתי 3800 תקליטים השלמתי הכל בדסקים
והיום לא ניתן לקנות דסקים אפילו לא באמזון הכל מושבת
מה רע בהארד דיסק עם כל המדיה עליו? כשנופל האינטרנט הרשת הביתית עדיין מתפקדת...
חכה כשחס וחלילה "יפול" לך ה HD, עשה לעצמך טובה ואל אל תשכח לגבות.מה רע בהארד דיסק עם כל המדיה עליו? כשנופל האינטרנט הרשת הביתית עדיין מתפקדת...
התכוונתי שהדיסק ישנו ויש בעיות בקריאה או כאלה בכלל שינו צבע ויש לי אחד שניים שבכלל לא שמעיםכן, גם אני מכיר את ה"התנדפו".. עשרות עד מאות דיסקים ותקליטים שאין לי מושג כיצד ירדו מהסד"כ..
NAS זה HD .. לא משנה לצורך הדיון היכן נמצא ה HD ,חכה כשחס וחלילה "יפול" לך ה HD, עשה לעצמך טובה ואל אל תשכח לגבות.
עדיף שרת NAS, יותר בטוח
NAS זה HD .. לא משנה לצורך הדיון היכן נמצא ה HD ,
אבל אם כבר NAS אז שיהיה RAID 1 - שזה 2 דיסקים שמגבים אחד את השני,
אני אישית יש לי HD בנגן , מגובה ב NAS שמגובה בענן...
NAS רגיל זה HD עם אפשרות תקשורת, רוב ה NAS שקונים בשוק באים בלי HD ואת ה HD תוקעים לבד...NAS מכיל HD זה לא HD.
NAS ניתן לתצר לביצועים או שרידות בשני המקרים כנראה יהיה עדיף על חיבור ישיר של דיסק לסטרימר/מחשב, שלא לדבר על האפשרות לשים את ה NAS רחוק מציוד האודיו ולהרוויח שקט.
חכה כשחס וחלילה "יפול" לך ה HD, עשה לעצמך טובה ואל אל תשכח לגבות.
עדיף שרת NAS, יותר בטוח
לא צריך להגזים....רק בעיני הכותב הקשיש מצא תירוץ לחזור למדיה הפיזית שכל כך נוחה לו, כי שימוש במדיה דיגיטלית מענה אותו?
כשחווה הפסקת חשמל חזר למקרר על קרח?
תקלה זמנית של תאגיד המים המקומי הביאה אותו להציב עוקב מים בגינה?
הכל בראש.
NAS רגיל זה HD עם אפשרות תקשורת, רוב ה NAS שקונים בשוק באים בלי HD ואת ה HD תוקעים לבד...
לצורך שגיאות NAS זה HD,מה שמכיל HD זה שגיאות ב HD
NAS יעזור לשגיאות רק אם משתמשים ב RAID 1 (דיסק כפול שמגבה אחד את השני).
לא דברנו על שקט ,שזה גם לא נכון אם משתמשים ב SSD , דברנו על שגיאות ....
לי יש SSD בסטרימר ואין רעש
בנוסף ל NAS בבית (גיבוי) וגיבוי נוסף בענן כבר אמרנו