- מעורבות
- 1,261
- נקודות
- 113
תתחדש כפרה עליך
אולי תבוא כבר!!
תתחדש כפרה עליך
תתחדש ותהנה.. אהבתי אתה השידה, או המדפים הצפים. אם אפשר, קצת פרטים לגביה.
תתחדש באמת נראה שיושב מתאים לשאר המערכת,
בטח גם נשמע טוב עם שאר המערכת
תתחדש גאי .מכשיר מצוין,היה אצלי בעבר לא יודע אם המודל הזה בדיוק ....היתה תחרות והתלבטות מאוד קשים בין זה לבין מה שיש לי היום.כמובן שהבחירה נפלה על ניואנסים שיותר התאימו לי מבחינה אישית ולא על יכולת של המכשירים.
קצת מצחיק לקרוא פוסט רק מליפני שנה,אבל ככה בחיים האודיופילים: הכל יכול להתהפך בשניה. תתחדש ותהנה מכל רגע ותמשיך לתרום לפורום, איש יקר.דווקא האנלוג אצלי הכי פחות מושקע. לזה יקח עוד זמן.
באשר להגברה, אכם מונובלוקים של VTL. לא רואה פרידה באופק. אני מאוהב בהם קשות מהיום שיצאו מהאריזה. לא אומר שאין לי כמה מחשבות בראש אבל השדרוג הזה עוד רחוק ממני. יש עוד כמה דברים שיקרו לפני...
קצת מצחיק לקרוא פוסט רק מליפני שנה,אבל ככה בחיים האודיופילים: הכל יכול להתהפך בשניה. תתחדש ותהנה מכל רגע ותמשיך לתרום לפורום, איש יקר.
כמובן תתחדש .....ומקווה לא לחרב את המסיבה......לדעתי האקוסטיקה בחדר היא "עניין גדול" ומכאן השאלה, האם יתכן שהחדר שלך "חי" מדי? .....כי מעבר לוילון דק אני לא רואה שום חומרים סופגים.......האם הם נמצאים מחוץ לתמונה?
.....האם העזר שנגדו תעשה בלאגן אם תעמיס את החדר ב"סופגים" ?
זהוא שלא הבנתי בדיוק מה קרה תוך שבוע לקיר האחוריזו פוסט ישן בן שנה שחבר פורום כאן הקפיץ. מאז עברנו לבית חדש שדווקא קיבל טיפול אקוסטי די משמעותי בקיר אחורי ובתקרה. רואים בתמונות בפוסט שהעלתי השבוע ב"אודיופיליה".
זהוא שלא הבנתי בדיוק מה קרה תוך שבוע לקיר האחורי
מה עשיתה לקיר האחורי...?