michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
ישנם מספר מכשירים עם כונן מחשב (בפרט כי קשה היום להשיג משהו אחר). והם כן מבצעים קריאה כמה פעמים עם תיקון שגיאות לתוך זיכרון פנימי
חברים, קראתי את הכל בעיון רב ואני אתייחס רק לפוסט האחרון של tzsachi מפני שלא השוואתי בעצמי לטרנספורט איכותי.
בכל אופן, אכן הרכיבים של מחשב AUDIO או יותר נכון SILENT AUDIO SERVER הוא בהחלט הרכיבים, והם ממש לא זולים. אבל מה שבאמת נותן את הפייט האחרון זו תמיד איך אתה מנגן מהמחשב. ניגנתי הרבה זמן עם JRIVER כמו שלמעשה הרבה עשו. הנקודת מפנה מבחינתי היתה לעבור למערכת הפעלה WINDOWS SERVER 2012 R2 במוד של MINIMAL SERVER, עליה להריץ אודיופיל אופטימייזר + FIDELIZER ותאמינו לי זה חתיכת שינוי בסאונד...
רק לידיעה, כמובן שמאחורה יש כבל USB איכותי, חשמל, RECLOCKER וכו...
שמעתי ממספר מקומות שימוש ב WINDOWS SERVER 2012 או אפילו ב LINUX משפרת את האיכות האודיו - השאלה האם מערכת ההפעלה של OSX על MAC MINI מספקת תוצאה טובה יותר WINDOWS 10 על NUC לדוגמא או שבכלל רק WINDOWS SERVER 2012 היא אופציה על PC
נו אז מה ? רב הטרנספורטים הנוכחיים לא משתמשים בזה כולל המטרונום שלך. זה שהם בחרו סידירום יכול לנבוע מפוליטיקה בלבד של היצרנים כמו שטיאק בזמנו הפסיקו למכור למתחרים .EMM משתמשים ב-cdrom
בשבילי לפחות זה היי אנד
למה WS 2012 היא לא אופציה?
אנחנו מדברים על מחשב אודיו - אז נכון, אני לא הייתי מתקין שם בכלל OFFICE, אבל על איזה קינפוג מדובר?
דרך אגב OSX זה יותר UNIX מ LINUX
א. המערכת היתה שונה אז.מתנוש
סתם נזכרתי בשרשור הזה
http://www.dtown.co.il/forum/threads/האבולוציה-של-סאונד-טוב-ממחשב-גירסת-קיץ-2014-זהירות-פירסומת-סמויה.37175/
כנראה שזמנים משתנים שכן אז הייית מרוצה...ועכשיו כבר פחות ?
שוב, לא מבין איך זה קורה.ויכול להיות שהאוזן מעדיפה ג'יטר כמו שברוב המקרים היא מעדיפה תקליט.
ג'יטר זה תופעה של זמן אמת, אין ג'יטר במיקסוס. זה לא עיוות של רוויה או משהו כזה.שוב, לא מבין איך זה קורה.
אולי בגלל שגם בציוד של מי שמיקסס את ההקלטה היה ג'יטר שדומה לזה שבשיחזור?
הכוונה שלי היתה לג'יטר במערכת השמע של מי שעושה את המיקסים. (ג"נ: אני לא מבין בזה)ג'יטר זה תופעה של זמן אמת, אין ג'יטר במיקסוס. זה לא עיוות של רוויה או משהו כזה.
לגבי איך זה קורה, לא יודע. אני כן יודע, שבמקרה שלי, החיבור של המחשב לממיר הוא פחות איכותי מהחיבור של רכיבים אחרים לממיר (טרנספורט אופטי או סטרימר) שנכנסים לכניסות אחרות.