הגדרות , סמלי סטטוס ואהבה למוסיקה

• פותח הנושא dupo
  • פורסם בתאריך

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לא חשבתי שהוא דיבר על עצמו כאחד שקונה רק בשביל שיראו "שיש לו".

מה שהתכוונתי זה שאם אתה כבר קונה בשביל להרשים עדיף לבזבז על דברים שאנשים יוכלו להעריך, הרי גם אם תקנה מערכת ב- 200K$ סביר שאנשים שיראו אותה לא יחלמו שזה מה שהיא עולה.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
סליחה שאני מעיר לך

כן, הרבי כבר תקופה מתמסחר בגדול ועושה זוועה של דברים...חבל
אבל בתור אחד שמציג את עצמו כביכול שבא מכיוון המוזיקה ולא הציוד על מה נסתמכת קביעתך העמוקה שהוא עושה זועה של מוזיקה ומה זה "כבר תקופה"? ממתי זה-
למרות שאני לא מחובביו המושבעים של הנקוק , הוא נגן מצויין גם של השנים האחרונות.
ממליץ לך לנסות את הדבר הזה:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:h9frxzqhldse
"זוועה" אמיתית מהזמן האחרון.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
היי דיז,

סיפרתי מאיפה הגעתי , בלי קשר לציוד והעלתי את החומריות שבעניין והרצון להשתייך בשל מעמד ומשחקים של למי יש יותר וכו'.

קבעתי נסתמכת על טעמי האישי , ממתי שהוא התחיל לעבוד עם כוכבות פופ , נהפך קצת רדוד , לטעמי.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אלוני

אני בהחלט מסכים שיש סמלי סטאטוס מובהקים יותר מציוד אודיו...מה שניסיתי להדגיש שלהבדיל מרבים אחרים אני לא מוצא פסול ברכישת מוצר צריכה כשבין השיקולים נכנס גם השיקול של רכישת סמלי סטאטוס. בעיני זהו שיקול לגיטימי להעדיף מוצר XX על פני מוצר YY כי הוא מפגין סטאטוס כזה או אחר ולאו דווקא בגלל איכויות המוצר.

גם בתחום האודיו יש סמלי סטאטוס אלא שבתחום הזה הפגנת הסטאטוס היא בפני חוג מצומצם יותר של מביני עניין כביכול.

גם בתחום האודיו משלמים לא מעט עבור המיתוג והשם של המוצר ולאו דווקא עבור איכות המוצר.

שלמה

ramkol

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בלי להעמיק יותר מידי,
כל דבר שאנחנו קונים שהוא יותר מבורקס הוא דקדנס אם חושבים על זה שיש אנשים שאפילו את השומשום לא יכולים להרשות לעצמם. אבל זו בדיוק לא הנקודה. אם יש אלהים והוא יכוון את התנועה לגהנום וגן עדן, כולנו נצטרך שמה בצומת, להסביר למה קנינו היי דפינישן כשברחוב שליד, הדפנישן של היי זה כמה רחוק אפשר לברוח מהמציאות.

כל מה שהוא מעבר לבורקס הוא מישחקי סטטוס. גם המוזיקה שאנחנו שומעים ואוהבים היא סוג של הגדרה עצמית וסוג של סטטוס. ראה את מלחמתם של הרוקיסטים להגדרה עצמית.

כך שבעצם אין הבדל אם הבנדם קונה מערכת בגלל שהוא אוהב את המערכת, את המוסיקה, או את המוכרת שבחנות. כל עוד הבנדם מבסוט מהעניין ולא מקלל במשחקי כדוררגל אז סבבה...

הייתי קונה על בליינד עולם שבו אנשים משוויצים במערכת המוסיקה, או במערכת הבגדים, או במערכת הפיילות שלהם במקום לעשות דברים שהס מלהזכירם אף בפורום זה...

.

.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
ramkol

גם בבורקס יש סטטוס, תאמין או לא יש לי חברים שאת הבורקס שלהם יקנו רק במקום אחד כי הוא "הכי טוב" וכול האחרים לא באמת מבינים........
מטבע היותנו אדם אנו מחפשים או ניצמדים לסימלי סטטוס שונים ומשונים, אודיו ומוצריו אינם שונים.

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
סתם, כמה שאלות מגדר-

נתוני בסיס- אין לכם כל מע' שמע ו/או רכב (לגבי נשואים או לא משאיר לכם :D)

ועתה-

1. מציעים לכם במתנה מע' בשווי של 555k$ לבחירתכם, אבל (וזה אבל גדול :)) אסור לכם לממש את עלותה לעולם ואסור בתכלית האיסור להדליק אותה במשך 55 שנים.....או לחילופין מציעים במתנה מע' ב 9999 ש"ח לשימוש ללא הגבלה.

2. מציעים לכם דוגמנית על יורשת הון לבחירתכם, אבל (וזה אבל גדול :() אסור לכם לממש ולמשמש במשך 55 שנים...או לחילופין את בת השכן ה"נחמדה" ללא כל מגבלה......

3. קחו אותו תרגיל על רכבים, בורקס...וכו'

נערך לאחרונה ב:

ramkol

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
קודם שיציעו... אחרכך אחליט... :)

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
קודם שיציעו... אחרכך אחליט... :)

לא, לא, לא טוב.......

לא ראית/שמעת/הפנמת- את המערכון של הגשש שבו מציעים ל"חברה" שיצאו מכלא 6 חמישים אלף (או חמשת אלפים...) לירות ושואלים אותם מה יקנו בזה :D:D:D (נו, זה עם הלמברטה של אלברט מהשכונה עם ה"זמבורה" *).

*ה"זמבורה" הזו השתרשה לנו בשפה במשמעותה השגוייה ממערכון זה. המילה הנכונה הינה זמרה (ז' בפתח), ה"זמבורה" קשורה בכלל לשורש- זימבור (שלא כאן הפורום המתאים לבאר זאת).

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ירון

הכל בסדר ??

לא שכחת לקחת היום את הכדורים הורודים..??

מה זה, זה...??? (כלשונו של ז'וז'ו חלאסטרה..היורש לגשש האלמותי..)

שלמה

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
נתוני בסיס- אין לכם כל מע' שמע ו/או רכב (לגבי נשואים או לא משאיר לכם :D)

ועתה-

1. מציעים לכם במתנה מע' בשווי של 555k$ לבחירתכם, אבל (וזה אבל גדול :)) אסור לכם לממש את עלותה לעולם ואסור בתכלית האיסור להדליק אותה במשך 55 שנים.....או לחילופין מציעים במתנה מע' ב 9999 ש"ח לשימוש ללא הגבלה.

2. מציעים לכם דוגמנית על יורשת הון לבחירתכם, אבל (וזה אבל גדול :() אסור לכם לממש ולמשמש במשך 55 שנים...או לחילופין את בת השכן ה"נחמדה" ללא כל מגבלה......

3. קחו אותו תרגיל על רכבים, בורקס...וכו'

בסעיפים 1,2 הייתי לוקח את האפשרויות השניות.
אבל מאידך סתם משהוא מענין -Bound for Sound #157 picks the Edge G6 as part of its killer system: "This amp with the Gallo (Nucleus Reference 3) loudspeakers is a match made for audiophiles and music lovers too. Audiophiles are not necessarily music lovers, and vice versa

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אבל בתור אחד שמציג את עצמו כביכול שבא מכיוון המוזיקה ולא הציוד על מה נסתמכת קביעתך העמוקה שהוא עושה זועה של מוזיקה ומה זה "כבר תקופה"? ממתי זה-
למרות שאני לא מחובביו המושבעים של הנקוק , הוא נגן מצויין גם של השנים האחרונות.
ממליץ לך לנסות את הדבר הזה:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:h9frxzqhldse
"זוועה" אמיתית מהזמן האחרון.

שלא תגידו שלא אמרנו לכם
http://www.showbuzz.cbsnews.com/stories/2008/01/29/music_grammys/main3767308.shtml
אומנם הפרס הוא אינו ערובה לאיכות אבל בכל זאת, גם זה משהו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור