- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
קודם כל אציין שמדובר במכשיר חדש אז המחיר יקר בהתאם.
כבר דיברתי עם רן שביט על הדגמה כשהוא יחזור מחו"ל.
עם רן תמיד אפשר להסתדר.
קודם כל אציין שמדובר במכשיר חדש אז המחיר יקר בהתאם.
כבר דיברתי עם רן שביט על הדגמה כשהוא יחזור מחו"ל.
יש לך מגבר מעולה, מה חסר לך שאתה חושב שה mbl ייתן לך והמגבר שלך לא ?איזה mbl?
אנסה לעשות השוואה ביניהם למרות שאני לא מת על העיצוב שלהם שהוא וינטג'י כזה.שמעתי את המרטן עם אקופייז, תנסה אקופייז E370, היבואן רן שביט.
הכל בסדר.בתור בעל מרטן מיילס ואחד שבחן 33 מגברים שונים על המיילס אני יכול להגיד לך שיש מגבר אחד שעולה 25 אלף שנותן בראש למגברים של 35-60 אלף ומשתלב בצורה פנומנלית עם המרטן. לא בא לי לפתח דיון כאן ולכן אם אתה מעוניין בעזרה תדבר איתי בפרטי.
בתור בעל מרטן מיילס ואחד שבחן 33 מגברים שונים על המיילס אני יכול להגיד לך שיש מגבר אחד שעולה 25 אלף שנותן בראש למגברים של 35-60 אלף ומשתלב בצורה פנומנלית עם המרטן. לא בא לי לפתח דיון כאן ולכן אם אתה מעוניין בעזרה תדבר איתי בפרטי.
מעניין על איזה מגבר אתה מדבר כי יש לי אחד בראש שלא שמעתי עם המיילס (היו לי מיילס) אבל אני יכול לנחש שתהיה שם התאמה פגז וזה אחד המגברים המשולבים הכי טובים ששמעתי אי פעם- לקסמן 590 קלאס איי.בתור בעל מרטן מיילס ואחד שבחן 33 מגברים שונים על המיילס אני יכול להגיד לך שיש מגבר אחד שעולה 25 אלף שנותן בראש למגברים של 35-60 אלף ומשתלב בצורה פנומנלית עם המרטן. לא בא לי לפתח דיון כאן ולכן אם אתה מעוניין בעזרה תדבר איתי בפרטי.