הבסיס הנעלם: מפצל חשמל חדש Shunyata Research Everest 8000

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,185
נקודות
113
מניסיון גם עם ה Everest וגם עם QBase Reference של נורדוסט שהחליף אותו אצלי בסטאפ - התוצאה הכי טובה היא בחיבור המגברים ישירות לקיר ולא דרך המפצל.
שנית, הכבל מהקיר למכשיר בחיבור 20 אמפר החשוב ביותר.
לאחרים דעה שונה, לדוגמא Lee Scoggins מ- absolutes sound, positive-feedback

Post in thread 'Shunyata Everest vs Audioquest Niagra 5000'
https://www.whatsbestforum.com/threads/shunyata-everest-vs-audioquest-niagra-5000.33211/post-731749

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
תודה על העצות, אם אתה ממן עוד 7 אוורסטים מוכן לאמץ ההמלצות. ;)

אצלי התקשורת יושבת על קו חשמל אחר מנותק מהמערכת, החיבורים לראוטר ומהראוטר לסוויץ ייעודי אופטיים.
לפי מה שהבנתי ממה שקראתי זה מה שהאוורסט עושה: לכל שקע יש מעגל מיוצב נפרד. אפשר להגיע כנראה לתוצאה דומה עם מספר קונדישנרים זולים, אחד לכל מכשיר. אבל אולי הוא עושה עוד בנוסף.

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
182
נקודות
43
מברוק גיא,
אחד המפצלים הטובים בשוק
תהנה

• Like
Reactions: Rag

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
321
נקודות
63
תודה על העצות, אם אתה ממן עוד 7 אוורסטים מוכן לאמץ ההמלצות. ;)

אצלי התקשורת יושבת על קו חשמל אחר מנותק מהמערכת, החיבורים לראוטר ומהראוטר לסוויץ ייעודי אופטיים.
תבלה גיא - נראית מערכת על-חלל. ואגב - האם אתה מתכוון לסיב האופטי שמגיע מהקיר שמתחבר לראוטר שמספק ספק האינטרנט? ומהו הסוויץ׳ הייעודי שבו אתה משתמש?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,185
נקודות
113
תבלה גיא - נראית מערכת על-חלל. ואגב - האם אתה מתכוון לסיב האופטי שמגיע מהקיר שמתחבר לראוטר שמספק ספק האינטרנט? ומהו הסוויץ׳ הייעודי שבו אתה משתמש?
היי רן,
תודה על הברכות (ורד)

אכן הכוונה לראוטר של ספק האינטרנט, החיבור מהקיר לראוטר הוא אופטי, ומהראוטר לסוויץ' שימוש ב SFP Port לחיבור כבל אופטי לסוויץ' מסוג (SOTM sNH-10G הכולל שעון משודרג) . מהסוויץ' לשרת/סטרימר החיבור מבוצע ע"י כבל Ethernet.

חיבור השרתסטרימר ל MSB DAC מתבצע באמצעות חיבור יציאת ה USB של השרת ל Pro ISL של MSB (אופטי לאחר ביצוע רקלוק של הסיגנל) ל DAC.

shaisound

אוהב את התחום
מעורבות
75
נקודות
18
כבל מהקיר למפצל משדרג את כל הכבלים שיוצאים אחריו .
אני מצאתי שגם הכבל שמתחבר למקור לא פחות חשוב .
תהנה ותודה על השיתוף

• Like
Reactions: Rag

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,185
נקודות
113
כבל מהקיר למפצל משדרג את כל הכבלים שיוצאים אחריו .
אני מצאתי שגם הכבל שמתחבר למקור לא פחות חשוב .
תהנה ותודה על השיתוף
תודה רבה (ורד)
מבחינתי כול הכבלים חשובים , אני משתמש בסדרה אחידה של Cardas Clear בכל המערכת שלי. בתמונה, אולי תראו הבדל קטן בראשי הכבלים שמחוברים למפצל - זה בגלל שינוי עיצוב שהיצרן עשה לפני כמה שנים, כדי להתאים לסדרת Clear Beyond. אבל אל דאגה, הכבילה עצמה זהה לחלוטין בכל המכשירים.

לגבי הכבל שמחבר את הקיר למפצל, ה-Shunyata Sigma XC, הוסברו לי הייתרונות בשימוש בכבל הייצרן שתוכנן לעבודה עם המפצל. זה נשמע לי הגיוני, ובעיקר לא רציתי להתחיל לבדוק אופציות אחרות.

נערך לאחרונה ב:

shaisound

אוהב את התחום
מעורבות
75
נקודות
18
מערכת חלומית אהבתי את הסדר שבכבילה מיקום הרמקולים ועוד
תענוג לעניים

shaisound

אוהב את התחום
מעורבות
75
נקודות
18
מה קנה אותך בכבלי ה Cardas Clear אם אפשר ? מה הגוון שלהם או יותר נכון מה היתרון שמצאת בהם מול כבילה אחרת ( לא מתוך להוריד או להרים מוצר מסויים אלא רק מתוך הבנה של גוון החברה ?
שונייטה למשל בולטים ברקע השחור שלהם והשקט שלדעתי מעל כל חברה שבדקתי לפחות אצלי

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
561
נקודות
113
קרדאס כבלים מעולים, אין לכבל גוון זה לא אקולייזר, זה תלוי למה הם מחוברים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,185
נקודות
113
מה קנה אותך בכבלי ה Cardas Clear אם אפשר ? מה הגוון שלהם או יותר נכון מה היתרון שמצאת בהם מול כבילה אחרת ( לא מתוך להוריד או להרים מוצר מסויים אלא רק מתוך הבנה של גוון החברה ?
שונייטה למשל בולטים ברקע השחור שלהם והשקט שלדעתי מעל כל חברה שבדקתי לפחות אצלי
אם תחפש נדמה לי שלפני מספר שנים רשמתי כאן על הנושא.
בגדול, הבאתי מספר סטים של יצרנים ומחירים שונים הביתה, חיברתי למערכת והאזנתי ביחד עם זוגתי, Cardas Clear היו הכבלים שנשמעו לשנינו הכי טוב.
ל Clear אין אופי, הם מעבירים הכול בלי לשים דגש על טווח צלילים מסויים, וכן, הם שקטים ושומרים על רקע שחור.
אני מכיר עוד מספר בעלים של סטים דומים לשלי (ייצרן אלקטרוניקה ורמקולים) בארץ ובחו״ל העושים שימוש בכבילה של Cardas מסדרת clear וכמוני, מאוד מרוצים מכבלי החברה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור