העולם נחלק לשניים: כאלה שמנסים לשפר את צליל המערכת ע"י חלקי החשמל וכאלה שמחפשים מינימום השפעה שלהם, אני שייך לחלק השני, מערכת צריכה להישמע לפי רכיביה הבסיסיים, לכן כשהתחלתי להתעמק בנושא החלטתי לאפס את החשמל שזה אומר שלצורך הניסוי חיברתי את הקו היעודי לכבלים היוצאים ממונה החשמל הדירתי (it's ok I'm an electrician) האזנתי שעות ארוכות ותוך כדי גם ניסיתי כבלי אודיו, לאחר שמצאתי את הקונפיגורציה החביבה עלי התחלתי להוסיף פלגים נקבה בלבד לחוט הקו שפוצל ע"י אותו החוט במהדק פשוט ללא כל תוספות למכשירים עד שמצאתי את הניטראלי ביותר, לאחר מכן כבל כוח עם אותם פלאגים ללא פלאג זכר שחוברו לקו הנפרד, לאחר מכן הוספת פלאגי זכר וניסיונות שקעים ובשלב הסופי בחירת מא"זים ומגשרים עד לקבלת מינימום השפעה על הצליל.
מסקנותי הן שלכל! חלק בשרשרת יש השפעה והחוכמה לא ללכת אחרי טרנדים יקרים ומיותרים ולקוות שחלקי חשמל יתקנו פגם בסיסי בסט-אפ זהו מרדף אחרי הזנב, לכן גם לא אענה על שאלות מה יש לי מותקן, סימכו על אוזניכם.
מסקנותי הן שלכל! חלק בשרשרת יש השפעה והחוכמה לא ללכת אחרי טרנדים יקרים ומיותרים ולקוות שחלקי חשמל יתקנו פגם בסיסי בסט-אפ זהו מרדף אחרי הזנב, לכן גם לא אענה על שאלות מה יש לי מותקן, סימכו על אוזניכם.