הבדל בצליל בין window 8.1, לבין window 7, האומנם?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
חזר לי סוף סוף המחשב לאחר ביקור באנגליה לצורך תיקון ושדרוג, חזר עם תוכנה חדשה של 8.1 ,
כרגיל מיכאל שבלעדיו לא היה לי מחשב בכלל הפעיל לי אותו וסידר ,הדלקנו ונהיה לי חושך באוזניים ,חד , יבש ומקולקל ,בדיקה קצרה העלתה שכבלי הבס לא מחוברים בכלל בגלל ביקור העוזרת ,טוב זה לקח להרגיש כמה שניות , אבל הצליל עדיין מעופש, מיכאל הלך לו הביתה ,ואני מהרתי להזהיר את gtr שלא יעבור ל8.1 למה נשמע חרה ,ופתאום שמתי לב שבעקבות ביקור העוזרת וניקוי אבק ,עבר הרומקורייקשיין למצב open air שזהו המצב החד ביותר באקויליזר המובנה ,תיקון קצר של ההגדרות והכל חזר לקדמותו , אבל לא בדיוק, משום מה הכל יותר צלול במעט , הגבוהים ברורים ומופרדים יותר,מובנות השירה והדיבור נפלאים ,ולכן אני לוקח בחזרה את ההזהרה שלי לgtr , התוכנה הזו יותר טובה בהרבה לפחות לטעמי , יש אולי משהו יותר זורם בצליל של ה7 אבל בכללי מעולם לא היה לי כל כך נקי וברור וריאליסטי,
ושוב אלפי תודות למיכאל 123 שישחרר לי את המחשב מכלאו במכס והרס לאנגלים את הבריאות שיתקנו וישדרגו היטב ,
אפשר להחזיר סוף סוף את הר הדיסקים לארון ולהנות בשקט מהוויכוחים אם מחשב טוב או לא ,לא יודע אם שלכם טוב , שלי מצוין.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
יש לך דרייבר חדש יותר של וויס, אם כי..

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
גיא, רמת מעורבות של Windows אצל אלדר במסלול האות אפסית, ASIO לדרייבר של וויס והחוצה.
אבל המחשב עובד (נדמה לי, כי לא מדדתי) טיפה מהר יותר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לדעתי אתה צריך לעשות איזה צעד אקוסטי ולהפרד מהרום קורקשיין.
כזתעשה את זה, אתה תקפיץ את התוצאה שלך הרבה יותר מאשר וינדוס.

בכל אופן. אני בטוח שנשמע נהדר.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113

נראה אולי ,? עד עכשיו זה לא נכון!

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לדעתי , צריך לעבור ל windows server 2012 כולל audiophile optimizer , הופך את המחשב לאודיופילי .

מישל .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כנראה איזה סוג של חרטבונה ,לפחות לפי הרמת הגבה של מיכאל.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113

במחשבה שניה ,למה אני צריך להפרד ממנו ? יש מישהו שמכיר אותו? יש מישהו שניסה אותו ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תמיד לטיפול אקוסטי פסיבי יש יתרון.
הוא לא משתמש בפילטרים ולא מהווה מסלול נוסף (ומיותר) בסיגנל.
יש כל כך הרבה רכיבים אקוסטים יפים שיתאימו לך לסלון. אני בטוח שזה ישפר את התוצאה הרבה מעבר ממה שה-rc משפר.
מבין את הבעיה בחלל שלך, אבל גם יודע שניתן לטפל בה פסיבית.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
בקיצור המסקנה שלי היא,
עבור מחשב אודיופילי צריך מיכאל צמוד ו 30 Kש"ח.
ממיר יש לי ,אני מקציב רק 5Kש"ח עבור נוחות לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים והופעות.
אלדר תודה ,סגרתה לי הפינה.(ורד)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הוא לא משתמש בפילטרים ולא מהווה מסלול נוסף (ומיותר) בסיגנל.
נכון, לכן אני רוצה לנסות תיקון במחשב עצמו..
מצד שני, גם אלדר צודק כי מבחן סופי הוא האזנה

יש כל כך הרבה רכיבים אקוסטים יפים שיתאימו לך לסלון.
מה בדיוק יכול לטפל במתחת ל-30הרץ?
אלדר זכור לי ניסה לא מעט (וגם אני - אצלי), זה עוזר כמו סוכות רוח
ולא דיברתי על יפים

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
מה בדיוק יכול לטפל במתחת ל-30הרץ?
אלדר זכור לי ניסה לא מעט (וגם אני - אצלי), זה עוזר כמו סוכות רוח
ולא דיברתי על יפים

ניתן לבנות מלכודות באס DIY ולכוונן אותן לתדרים הקריטיים של החדר..

https://www.google.co.il/search?q=b...niv&sa=X&ei=OuCLVLWkNYiU7QbyzYAw&ved=0CBsQsAQ

http://www.tubetrap.com/tubetrap-technical.htm

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113

https://www.google.co.il/search?q=b...niv&sa=X&ei=OuCLVLWkNYiU7QbyzYAw&ved=0CBsQsAQ

יש לי מחסן שלם שעשיתי מהדברים הללו , בכדי לעשות אקוסטיקה כמו שצריך, צריך נפח עצום של חומר ,ולא מדובר בכמה עמודים של צמר זכוכית דחוס שיש לי למכביר ,אפילו הלוויתי לנמר קולטי בסים , ,
הרומקורקטיין שלי איננו אקוילייזר ,הוא דואג לזמן דעיכת תדרים ,כלומר הגרף של "מפל מים" נראה מדהים יחסית לכל מה שלא עשיתי עם אקוסטיקה ,ולא שאין לי כלום אקוסטי בחדר -אז הנה מה אני עשיתי בכדי שלא תחשבו שאין כלום ,
1- בניתי קיר לבנים אחרי הרמקולים בכדי לחזק את הויברציות מהקיר ולפזר הצליל 2- הנמכתי ב15 סמ התיקרה שמלאה בלמעלה מ100 קילו צמר זכוכית דחוס של "גולמט " 3- בחריצים בין הקיר לתקרה המונמכת יש "סונקס" בכמות של כ10 פלטות
4- בפינות יש פלטות של צמר סלעים דחוס 5- ברחבי החדר יש כ10 רזונטורים של "צאנג" 6-וילון אקוסטי חשמלי בויטרינה של 6*3 מטר ,
ועל כל זה יושב הרומקורייקשין שלי ,שהאמת הוא עושה את עיקר העבודה ,
האמת היא שבממדידות עם מיקרופון מכוייל שיש לי דרך כרטיס קול ,הגרף שתקבל הוא התגשמות חלומו של כל אודיופיל ,אבל זה תמיד נחמד לומר שלשניצל יש בעיות בחדר ,במיוחד לאודיופילים שאפילו קונקטור של מיקרופון לא ביקר אצלם ,
הקסם של הליננגדורף שלי אינו בתדרים התחתונים ,אלא בהרמוניות שמטפסות לתדרי המיד ,ואת זה שום דבר לא מצליח לעשות ,אפילו לא רומקוריקטיין דיגיטלי שיש בתוכנת ניגון שכוון על סמך מדידות ,
לסיכום למרות העצות ,הרומקורייקטיין למרות ש"מאריך את הסיגנל ",הוא המכשיר החשוב ביותר שיש אצלי ,ואני מוכן להתערב שבעשר דקות של כוון אצל 99 % מהחברים שקוראים את הכתוב ,אני משפר להם את הצליל בעשרות מונים ,
מישהו ניסה פעם ? מי מדד את החדר שלו ? למי יש מרחק של כ2מטר בין הרמקול לקירות ? מי חושב שבפוקס יצא לו חדר מדהים יחסית למערכת המעופשת שלו ולכן שומעים בה נפלא? מי חושב שלמרות שהרמקול שלו נמצא 40סמ מהקיר ומזנון ביניהם לא מרגישים את זה בצליל ?
האמת ,זקנתי גם עייפתי ,אבל עדיין פתוח לשמוע עצות בתנאי שיש אחריהם בסיס .

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
הי מיכאל
אם המהירות עיבוד היא פקטור חשוב בניגון ממחשב, אז אולי שווה לעשות ריפ לקובץ wav ולא ל flac?
יש הטוענים שהם שומעים הבדל ביניהם ..
איל

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הי מיכאל
אם המהירות עיבוד היא פקטור חשוב בניגון ממחשב, אז אולי שווה לעשות ריפ לקובץ wav ולא ל flac?
יש הטוענים שהם שומעים הבדל ביניהם ..
איל

ניסית "לחבר כבל לדיסק קשיח"?:)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

שטויות האלה לא עוזרות.. אמרתי כוסות רוח (לא ראית את מקדמי הספיגה במה ששלחת?)
שים לב שוב לטווח תדרים שנתתי.. ועוד נתון - להנחית יש כ-7-8db (ואצלי בבית אפילו יותר)

צריך משהו כזה שנראה כמו דלת של ממ"ד. אם רוצים שזה יראה יפה, אז שוברים את הקיר, ומכניסים פנימה :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור