- מעורבות
- 1,261
- נקודות
- 113
מזה protégé?
בן חסות.
מזה protégé?
כולנו מתמחים של כולנו.
אני לומד מגיא, אלדר, עמיר, יואל ומתנוש.
ככה זה. גם אלה לומדים מאחרים גם אם הם לא מודים בזה.
אין מה להעלב.
היחידות אחלה (מכיר אותן). מה אתה חושב על השאר ועל הכמות?
מה אתה חושב על טויטר שופרי בחדר כזה?
אני מכיר טוב ציוד pa. יש לי תחושה עזה שאני מכיר ציוד pa יותר טוב מכל גולש אחר בפורומים הנוגעים להיי אנד בישראל.
טוב זה לא יכול להישמע. חזק ובומבסטי כנראה שכן.
גם הפעם זה לא הייה כלפיך -- כתבתי במפורש לשניצל -- בתגובה למשהו שהוא כתב בשירשור אחר.שמע חביבי, לא מכיר אותך. לא יודע מי אתה!
אבל אתה חתיכת חוצפן!!
מסתמן שיש לך הרגל להשתלח במגילות אין סוף. עד עכשיו זה לא היה כלפי אז לא עניין אותי יותר מידי.
אבל עצור ועצור חזק חביבי. לא מכיר ואתה לא מכיר אותי.
שמור דעותיך לעצמך ושחרר אותי.
לא נעלב. ממש ממש לא... זאת לא הנקודה.
כולם לומדים כאן. גם החברה "הכבדים"!!
התגובה שלי באה בגלל הדרך והאופן של התגובה שלו.
האיש לא מכיר אותי. מעולם לא החלפנו מילה. אנחנו זרים.
ואני לא מהמתנגחים בפורום,
אבל הוא הצליח להוציא אותי משלוותי עם הצורה והאופן שבו הוא התבטא.
שיחפש עץ אחר לנבוח עליו
בן חסות, אבל לא במשמעות של "תלמיד" אלא מהשורש של protect -- מוגן על ידו.מזה protégé?
מה, יש מדינות שבהן זה לא כך ??שניתן למצוא במדינות שבהן BIGGER IS BETTER הוא ערך נעלה.
מה, יש מדינות שבהן זה לא כך ??
נראה לי שכן: אנגליה, לא? (אנחנו מדברים כרגע על אודיו, כן?)
YB-7, במחילה ממך על ידענותך המפליגה - תפיסת העולם שלי בנוגע לאודיו, והרשה להניח שגם שלך - ואני בטוח שגם של עמיר, ובטח של נמר, ובוודאי של שניצל - היא שתפקידה של מערכת הוא לעשות מוסיקה; להעביר רגש מוסיקלי בצורה מיטבית ולשאוף לכמה שיותר פרטים, כמו שיותר ריאליות וכמה שיותר חוויה. ולשם כך שמים דגשים אחרים שאינם רק קשורים לבאס. לראיה הביא קירוז את הכבלים הפאתט שהוא משתמש בהם.
אז בסדר, אני יודע שזה לקולנוע ביתי. אז מה? זה אומר שרק באס משחק תפקיד? מבטיח לך שבמערכת של אלדר או נמר או עמיר (וגם שלי) שומעים קולנוע ביתי הרבה יותר משכנע מאשר אצל המתלהב הזה.
אז אמרתי פאתט. אתה חושב שבגלל זה אני פאתט? אז יאללה. גם אני וגם הוא פאתט. העיקר שאתה לא, כי זה דרייבר לינארי.
וכספין-אוף לשרשור ה"פאתט" הזה, שהתחיל עם מערכת פאתט, המשיך עם אנרגיות שליליות שלי ואז של עמיר ואז של גיא וכו' וכו' וכו', אולי נסור לדון בסוגיות של תפיסת עולם בבניית מערכת, והתפקיד המגלומני שמגלם בה ה"באס", ולמה זה ברוב המקרים נחלתם של מתלהבים חדשים בתחום, וכו' וכו'?
אבל לא, הרי 90% יקראו את הפסקה הראשונה של הפוסט הזה, ימשיכו להתלהם, ובטח לא יצא מהשרשור הזה כלום. אז נמר, הרשה לי להציע נושא הספין-אוף לשרשור חדש.
נראה לי שכן: אנגליה, לא? (אנחנו מדברים כרגע על אודיו, כן?)
YB-7,
אז בסדר, אני יודע שזה לקולנוע ביתי. אז מה? זה אומר שרק באס משחק תפקיד? מבטיח לך שבמערכת של אלדר או נמר או עמיר (וגם שלי) שומעים קולנוע ביתי הרבה יותר משכנע מאשר אצל המתלהב הזה.
אז אמרתי פאתט. אתה חושב שבגלל זה אני פאתט? אז יאללה. גם אני וגם הוא פאתט. העיקר שאתה לא, כי זה דרייבר לינארי.
הבט,
אני לא חושב שאתה פאתטי, כמו שאיני סבור שהבחירה של אותו ברנש פאתטית.
המערכת שהוא בנה אינה מתבססת רק על באס ,אלא שאר הרמקולים עוצמתיים גם כן.
ואם אתה מנוסה ב-SUBWOOFERS אתה צריך לדעת שעל מנת לקבל 20 HZ בצורה מורגשת עליך להפעיל שטח ממברנה גדול במיוחד פלוס EQ על ערוץ ה-SUB ולכן הוא משתמש שם ביחידות שמהלך בוכנה ליניארי שלהם מתקרב ל-75 מ"מ PEAK TO PEAK ,הדבר הזה מסוגל ליצור גל הדף בלתי יאמן...שבניגוד לדבריך על "עיוות המציאות", הוא המציאות המדומה במיטבה...
לפיכך,
לדעתי הערתך היתה שליפה מהמותן ותו לא.
אין לי דבר נגד באס ושיחזור אמיתי שלו. יש לי הרבה נגד סדר עדיפויות כזה.
אה, כן, ו... גיא - אתה כל כך סקסי כשאתה כועס....
דווקא כן -- למה לא?ואף אחד לא אמר שזו מערכת אודיופילית.
דווקא כן -- למה לא?
נראה לי שמי שקנה/בנה/אסף את המערכת הזו הונע משיקולי אהבת הסאונד שבעניין == אודיופיליה -- בין אם זה לשמיעת מוזיקה ובין אם לקולנוע.
העניין הוא שהוא אוהב סאונד אחר מאיתנו -- לא סאונד של "high fidelity" עלק, לא של דיוק ואנינות ו"טבעיות", ריאליסטיות וניואנסים, אלא כנראה משהו מנופח, גדול, שמרעיד את העולם שמסביב, larger than life by a wide margin.
מה רע? ומאיפה הצורך לשפוט את זה ולומר שאנחנו "טובים" יותר והוא פאתט?
.
אה, כן, ו... גיא - אתה כל כך סקסי כשאתה כועס....
זה כבר מתחיל להיות מדאיג עד מפחיד...עמיר, אתה צודק. הכל בסדר. כולנו אוהבים אותך. אתה רוצה ליטוף?