tomertsin
מושעה
- מעורבות
- 2,203
- נקודות
- 113
http://www.avsforum.com/t/1525580/ht-of-the-month-ultimate-bass
תראו כמה רמת לחץ של הצליל המערכת מסוגלת לייצר.
תומר
תראו כמה רמת לחץ של הצליל המערכת מסוגלת לייצר.
תומר
פאתט כי זה עיוות חסר פרופורציה ובלי שום קשר למציאות של המידע המוקלט. כל קשר בין המידע שנמצא במדיה לבין מה שיוצא מהרמקולים הוא מעוות לחלוטין.למה פאטת ? תן לבן אדם להנות ממה שהוא אוהב .
רק רחמנות על השכנים ...
מזכיר לי את כל הערסים ששמים פול ווליום ופול באס ופול טרבל במערכת של הרכב כדי שתשמע טוב.
יש הבדל בין רמקול שיש לו יכולות בס והוא נותן יותר, לבין סוג של עיוות מציאות גרוטסקי כזה שניתן למצוא במדינות שבהן BIGGER IS BETTER הוא ערך נעלה.
אין לך מושג קלוש באיזה SUB DRIVERS הוא משתמש שם...
מדובר ברכיב מהשורה הראשונה, ליניארי ביותר , ויורד יותר נמוך מכל דבר אחר שקיים ,נקודה.
למרות שלי עצמי יש השגות ביחס לדרך לאופן ולשילוב שהוא בחר בהם, מדובר בהעדפות האישיות שלו, אבל לקרוא לזה פאתטי זה מוגזם ופאטתי לכשעצמו.
פאתט כי זה עיוות חסר פרופורציה ובלי שום קשר למציאות של המידע המוקלט. כל קשר בין המידע שנמצא במדיה לבין מה שיוצא מהרמקולים הוא מעוות לחלוטין.
מזכיר לי את כל הערסים ששמים פול ווליום ופול באס ופול טרבל במערכת של הרכב כדי שתשמע טוב.
יש הבדל בין רמקול שיש לו יכולות בס והוא נותן יותר, לבין סוג של עיוות מציאות גרוטסקי כזה שניתן למצוא במדינות שבהן BIGGER IS BETTER הוא ערך נעלה.
פאתט כי זה עיוות חסר פרופורציה ובלי שום קשר למציאות של המידע המוקלט. כל קשר בין המידע שנמצא במדיה לבין מה שיוצא מהרמקולים הוא מעוות לחלוטין.
פאתט זה להתנשא על אחרים עם טעם והעדפות שונים משלך כאילו ההעדפות שלך עדיפות במשהו על אלה שלהם, וכאילו ה"אמת" שלך היא האמת המוחלטת, כאילו שמישהו קבע בסלע מה צריך להיות הקשר בין המידע המוקלט למידע המושמע.פאתט כי זה עיוות חסר פרופורציה ובלי שום קשר למציאות של המידע המוקלט. כל קשר בין המידע שנמצא במדיה לבין מה שיוצא מהרמקולים הוא מעוות לחלוטין.
למה תמיד להשתיק את כולם ?, " הנח לזה, מיותר, חסר עניין, לא לעניין״
סט אפ דבילי ולא מעניין.
פאתט זה להתנשא על אחרים עם טעם והעדפות שונים משלך כאילו ההעדפות שלך עדיפות במשהו על אלה שלהם, וכאילו ה"אמת" שלך היא האמת המוחלטת, כאילו שמישהו קבע בסלע מה צריך להיות הקשר בין המידע המוקלט למידע המושמע.
וגם אם יש כאלה שעבורם BIGGER IS BETTER זה ערך נעלה -- ועוד במערכת קולנוע -- מי אתה שתשפוט אותם??
ואם יש כאן מישהו שרומס ערך נעלה באמת, זה אתה -- הערך של זכותו של כל אחד ליהנות מכל דבר שעושה לו טוב בדרך שלו, במיוחד אם זה לא בא על חשבון אחרים.
אין לך מושג קלוש באיזה SUB DRIVERS הוא משתמש שם...
מדובר ברכיב מהשורה הראשונה, ליניארי ביותר , ויורד יותר נמוך מכל דבר אחר שקיים ,נקודה.
למרות שלי עצמי יש השגות ביחס לדרך לאופן ולשילוב שהוא בחר בהם, מדובר בהעדפות האישיות שלו, אבל לקרוא לזה פאתטי זה מוגזם ופאטתי לכשעצמו.
שניצל, אפרופו
תראה מה ה-protégé שלך עצמו כתב!