הבאס האולטמטיבי...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
1000x1000px-LL-91fec001_DSC04144.jpg

http://www.avsforum.com/t/1525580/ht-of-the-month-ultimate-bass

תראו כמה רמת לחץ של הצליל המערכת מסוגלת לייצר.

תומר

תמונות מצורפות

• 1000x1000px-LL-91fec001_DSC04144.jpg
    1000x1000px-LL-91fec001_DSC04144.jpg
    KB 117.4 · צפיות: 256

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
פ-א-ת-ט אמריקאי.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
למה פאטת ? תן לבן אדם להנות ממה שהוא אוהב .
רק רחמנות על השכנים ...

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
למה פאטת ? תן לבן אדם להנות ממה שהוא אוהב .
רק רחמנות על השכנים ...
פאתט כי זה עיוות חסר פרופורציה ובלי שום קשר למציאות של המידע המוקלט. כל קשר בין המידע שנמצא במדיה לבין מה שיוצא מהרמקולים הוא מעוות לחלוטין.
מזכיר לי את כל הערסים ששמים פול ווליום ופול באס ופול טרבל במערכת של הרכב כדי שתשמע טוב.

יש הבדל בין רמקול שיש לו יכולות בס והוא נותן יותר, לבין סוג של עיוות מציאות גרוטסקי כזה שניתן למצוא במדינות שבהן BIGGER IS BETTER הוא ערך נעלה.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
סט אפ דבילי ולא מעניין.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
מזכיר לי את כל הערסים ששמים פול ווליום ופול באס ופול טרבל במערכת של הרכב כדי שתשמע טוב.

יש הבדל בין רמקול שיש לו יכולות בס והוא נותן יותר, לבין סוג של עיוות מציאות גרוטסקי כזה שניתן למצוא במדינות שבהן BIGGER IS BETTER הוא ערך נעלה.

אין לך מושג קלוש באיזה SUB DRIVERS הוא משתמש שם...
מדובר ברכיב מהשורה הראשונה, ליניארי ביותר , ויורד יותר נמוך מכל דבר אחר שקיים ,נקודה.
למרות שלי עצמי יש השגות ביחס לדרך לאופן ולשילוב שהוא בחר בהם, מדובר בהעדפות האישיות שלו, אבל לקרוא לזה פאתטי זה מוגזם ופאטתי לכשעצמו.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מדובר ברכיב מהשורה הראשונה, ליניארי ביותר , ויורד יותר נמוך מכל דבר אחר שקיים ,נקודה.
למרות שלי עצמי יש השגות ביחס לדרך לאופן ולשילוב שהוא בחר בהם, מדובר בהעדפות האישיות שלו, אבל לקרוא לזה פאתטי זה מוגזם ופאטתי לכשעצמו.

לא, אתה.
לא, אתה.

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
שמעת את המערכת? אתה יודע כמה אחוזי עיוות?

תתפלא אבל לרוב המע' הסטנדרטיות אין קשר למציאות

פאתט כי זה עיוות חסר פרופורציה ובלי שום קשר למציאות של המידע המוקלט. כל קשר בין המידע שנמצא במדיה לבין מה שיוצא מהרמקולים הוא מעוות לחלוטין.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28

BASS FANATIC הם גם סוג של אודיופילים :) רק בעלי אידיאולוגיה שונה בתכלית למימוש סט אפ
מאלו של ההיי פידלטי .

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
Cables
Monoprice
Parts Express

נו באמת

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113

פאתט זה להתנשא על אחרים עם טעם והעדפות שונים משלך כאילו ההעדפות שלך עדיפות במשהו על אלה שלהם, וכאילו ה"אמת" שלך היא האמת המוחלטת, כאילו שמישהו קבע בסלע מה צריך להיות הקשר בין המידע המוקלט למידע המושמע.

וגם אם יש כאלה שעבורם BIGGER IS BETTER זה ערך נעלה -- ועוד במערכת קולנוע -- מי אתה שתשפוט אותם??

ואם יש כאן מישהו שרומס ערך נעלה באמת, זה אתה -- הערך של זכותו של כל אחד ליהנות מכל דבר שעושה לו טוב בדרך שלו, במיוחד אם זה לא בא על חשבון אחרים.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
שניצל, אפרופו
למה תמיד להשתיק את כולם ?, " הנח לזה, מיותר, חסר עניין, לא לעניין״

תראה מה ה-protégé שלך עצמו כתב! :)
סט אפ דבילי ולא מעניין.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
פאתט זה להתנשא על אחרים עם טעם והעדפות שונים משלך כאילו ההעדפות שלך עדיפות במשהו על אלה שלהם, וכאילו ה"אמת" שלך היא האמת המוחלטת, כאילו שמישהו קבע בסלע מה צריך להיות הקשר בין המידע המוקלט למידע המושמע.

וגם אם יש כאלה שעבורם BIGGER IS BETTER זה ערך נעלה -- ועוד במערכת קולנוע -- מי אתה שתשפוט אותם??

ואם יש כאן מישהו שרומס ערך נעלה באמת, זה אתה -- הערך של זכותו של כל אחד ליהנות מכל דבר שעושה לו טוב בדרך שלו, במיוחד אם זה לא בא על חשבון אחרים.
:בעד:

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
זה נראה כמו חדר חקירות של השב"כ..
אני רוצה לראות בנאדם שעומד בעומס הזה אחרי 10דקות של 100DB+ SPL (lol)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

היחידות אחלה (מכיר אותן). מה אתה חושב על השאר ועל הכמות?
מה אתה חושב על טויטר שופרי בחדר כזה?

אני מכיר טוב ציוד pa. יש לי תחושה עזה שאני מכיר ציוד pa יותר טוב מכל גולש אחר בפורומים הנוגעים להיי אנד בישראל.
טוב זה לא יכול להישמע. חזק ובומבסטי כנראה שכן.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
שניצל, אפרופו

תראה מה ה-protégé שלך עצמו כתב! :)

שמע חביבי, לא מכיר אותך. לא יודע מי אתה!
אבל אתה חתיכת חוצפן!!
מסתמן שיש לך הרגל להשתלח במגילות אין סוף. עד עכשיו זה לא היה כלפי אז לא עניין אותי יותר מידי.
אבל עצור ועצור חזק חביבי. לא מכיר ואתה לא מכיר אותי.
שמור דעותיך לעצמך ושחרר אותי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מזה protégé?

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
83
מתמחה, כמדומני.
דהיינו בן חסות שלומד אצלו.

למען הסר ספק....
לא איששתי את דבריו.
רק עניתי לשאלה.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כולנו מתמחים של כולנו.
אני לומד מגיא, אלדר, עמיר, יואל ומתנוש.
ככה זה. גם אלה לומדים מאחרים גם אם הם לא מודים בזה.

אין מה להעלב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור