צודק מאוד, השילוב בין טרנספורט של טיאק לבין ממיר טוב באמת הוא אולטימטיבי, באותו יום שהדיסק יתרסק כדבריך אל תשכח לקנות הרבה דיסקים שגם מחירם יתרסק.אני ממתין ליום שבו המחשב יכבוש את ליבם של האודיופילים והסידי יתרסק !:כועס:
ואז סוף סוף יתאפשר לי לשים יד על איזה מטרונום או TEAC VDRS במחיר סימלי .
http://www.teac.com/esoteric/Templates/Disc_transports_VOSP_and_VRDS-Neo.pdf
צודק מאוד, השילוב בין טרנספורט של טיאק לבין ממיר טוב באמת הוא אולטימטיבי, באותו יום שהדיסק יתרסק כדבריך אל תשכח לקנות הרבה דיסקים שגם מחירם יתרסק.
אני ממתין ליום שבו המחשב יכבוש את ליבם של האודיופילים והסידי יתרסק !:כועס:
ואז סוף סוף יתאפשר לי לשים יד על איזה מטרונום או TEAC VDRS במחיר סימלי .
http://www.teac.com/esoteric/Templates/Disc_transports_VOSP_and_VRDS-Neo.pdf
jhאם אתה "חובב של לשלם פחות ולקבל יותר" אז היית יודע כי VRDS אפשר לקבל גם בסדרה המקצועית.
עבור אלה שרוצים לשלם 5000$ עבור מחשב שעלות החלקים לצרכן היא 1500$, יש גם איזוטריק, אחרים יכולים לקנות TASCAM
תקראו קצת ב-LAMPIZATOR.EU והחשק להשקיע 10,000$ בטרנספורט CD (לא אמרתי DAC!) יחלוף לכם.
הכל בסדר תודה,עסוק במגברים חדשים,כוונים ,מנורות,אבל בכללי הכל טוב.מה קורה איתך אגב?
המחשב אולי זה כרגע בלבול מוח אבל בתור טרנספורט הוא טוב לרמה בינונית + היום , וככול שהביקוש יתעצם כך יהיו מספיק טוויקים מוכנים כדי שהו יגיע לרמת היי אנדאני מבטיח לך שגם בעוד 5 שנים מהיום נשמע על קומפקטים יקרים להחריד שיצאו לשוק האודיו העולמי.
מחשב זה יותר מידי בלבולי מוח ופחות מידי מוסיקה.
כיום, מדיעות של אנשים שאני מעריך ומנסיוני הדל בלנגן עם מחשב {פשוט עצם המחשבה מעבירה בי חלחלה} הוא לא נשמע טוב יותר מ-CD ובטח שבטח לא טוב יותר מפטיפון.
לדעתי {וזו רק דעתי} המחשב הוא זה שהולך להפיל את התחום הזה שנקרא היי אנד. ומי שימכור לי פנטיום עם עטיפה יפה ב-5K דולר הוא לא פחות מחוצפן!
חשוב מאוד שיהיה אוסף מוסיקה פיסי שבכל פעם שאפנה אליו את מבטי אתמלא בגאווה.
חשוב להתאמץ קצת בשביל לשמוע מוסיקה, לקום מהכסא ולהניח את השיר במכשיר.
חשוב שיהיה מידע על המוסיקה, רצוי כתוב בדף ורצוי גם להחזיק אותו מצדדיו {שלא יהיו תביעות אצבע חלילה}.
בקיצור - תשאירו אותי עם התקליטים וה-CD ומי שרוצה לשחק בתוכנות ישתמש במחשב.
הכל בסדר תודה,עסוק במגברים חדשים,כוונים ,מנורות,אבל בכללי הכל טוב.
שמעתי שנתראה במינכן,חבל שאתם בהילטון,הרי כל החגיגה ברנסנס.
מה יש בדיוק בלינק הזה ?
אן מכשיר אחד למכירה רק כתבות מאותו אתר .
מכשירים עם VDRS או שהם נדירים או שהם מאוד יקרים .
אני לא חושב שניתן להקביל בין הCD והתקליט. אין היום פורמט אנלוגי נגיש חוץ מהתקליט, וכפי שאנחנו רואים פה יש אנשים שלא יוותרו על הסאונד שלו. אבל לCD אין "סאונד" משלו - הקובץ שעל הCD ניתן לניגון מכל מקור דיגיטלי אחר. הCD הוא רק טרנספורט. אגב, נכון שלא זרקתי את אוסף התקליטים שלי אבל אלבומי יס, פינק פלויד, who, ELP, וכו' מעלים אבק במחסן. זה מה שיקרה גם לדיסקים שלי כשאממש את הבטחתי לאשתי, ואעביר את כולם לדיסק.ל-CD תמיד תהיה זכות קיום, בדיוק כמו שלימדו כל הדיוט לתפעל נגן CD ועדיין התקליט נשאר עד היום.
אני בהחלט חושב שאף אחד לא ימהר לזרוק את האוסף שיושב לו בארון שהוא {לפחות מבחינתי} מקור לגאווה. יש לי לא מעט דיסקים שלכל אחד מהם יש סיפור שלם.
במידה וסטרימרים ייצרו רמת סאונד ברמה של סידי טוב אני לא רואה סיבה להישארותו של הסידי .
אנשים ימירו את הדיסקים לקבצים בדיוק כמו שקלטות הוידאו הומרו לדיסקים .