תזכורת קטנה - סמי וסחבק לא רגולטורים וצרכנים שמפטפטים על מה שמציק להם (או חביב עליהם) זה לא התערבות אלא חלק חשוב בשוק חופשי בריא.אז למה לנו להתערב בשוק החופשי של קונה מרצון ומוכר מרצון?
רק אומר..
תזכורת קטנה - סמי וסחבק לא רגולטורים וצרכנים שמפטפטים על מה שמציק להם (או חביב עליהם) זה לא התערבות אלא חלק חשוב בשוק חופשי בריא.אז למה לנו להתערב בשוק החופשי של קונה מרצון ומוכר מרצון?
הדיון על תועלת למישהו ספציפי היא בעלמא כי זה דיון פנימי שכל אחד יעשה עם עצמו.תזכורת קטנה - סמי וסחבק לא רגולטורים וצרכנים שמפטפטים על מה שמציק להם (או חביב עליהם) זה לא התערבות אלא חלק חשוב בשוק חופשי בריא.
רק אומר..
אתה סותר את עצמך בפסקה הנ"ל וזה שמעליה נתן לך תשובה טובה. לי יש בעיה עם "...מופיע בלוח מקומי", נתתי שני קישורים אחד למקומי ואחד לחו"ל, אז מה שאתה אומר זה מה שמותר מול הגויים אסור לעשות ליהודים כמונו? שוב, התשובה של RB6 למעלה לעניין.יש איזה טעם לפגם , לטעמי לפחות, בציון מוצר מסויים שמופיע בלוח מקומי ולתהות עליו ספציפית. כי אז יש מי שיכול במישרין להיפגע, וגם מצד שני להגדיל פרסום. אבל יש ספק אין ספק.
השאלה האם קבלים משנים היא חשובה.בקשר לדיון כדיון אני מקדש את הזכות הזאת. כמו כל דיון חופשי.
ובכלל כל אחד שידון במה שבא לו, מי שלא מעוניין שלא יצטרף לדיון, יחליף ערוץ.
א. כן יש הבדל בין מוצר מקומי בלוח שלנו לבין גורג פאפדופליס באיביי, עניי עירך קודמים.אתה סותר את עצמך בפסקה הנ"ל וזה שמעליה נתן לך תשובה טובה. לי יש בעיה עם "...מופיע בלוח מקומי", נתתי שני קישורים אחד למקומי ואחד לחו"ל, אז מה שאתה אומר זה מה שמותר מול הגויים אסור לעשות ליהודים כמונו? שוב, התשובה של RB6 למעלה לעניין.
שבוע וחודש טובים.