האם למשהו יש נסיון עם כבל חשמל Analysis Plus Ultimate Power Cable ?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
איתי ידידי לזרוק שמות זה ממני והלאה ובתשובה שלך יש טיפה זלזול וזה לא יפה .
כתבתי לך שהיה לי נסיון עם ANALASIS והם טובים ;אני ממליץ לך לשמוע דברים ברמה אחרת ברמת קצה אם אינך רוצה ;אל תהפוך אותי לאיזה חובבן שזורק שמות יש לי בבית חיווט של SILTECH ב30 אלף שח אז שמות זה לא אני

יניב, ממש לא היתה לי כוונה או צליל זלזול. אני מתנצל אם כך הבנת.
אם כבר הזכרת את הסכום של הכבילה בבית אני יכול לומר לך שכנראה (לפי ההמלצות שקיבלתי) בסכומים האלה כדאי מאד
לקחת לנסיון את הכבל המדובר...למרות שהיבואן כלל לא טורח לומר מהו המחיר.
(האם המחיר מלפני שנתיים תקף או ירד??)

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
כך בדיוק צריך להישמע לדעתי (גם) רמקול טוב.

כך גם אני חושב
אלא מה, לא כולם.
לא רוצה להרוס השרשור אבל במילה אחת - לא חסר ם כאלה ששומעים "מיד-בס" (אם אתה מבין )לש-ון

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כך גם אני חושב
אלא מה, לא כולם.
לא רוצה להרוס השרשור אבל במילה אחת - לא חסר ם כאלה ששומעים "מיד-בס" (אם אתה מבין )לש-ון
אל תצחק על אלו ששומעים מיד בס ! לך תשמע פעם סקסופון אמיתי ,ותבין שרוב המערכות לא מצליחות לעשות את מה שהוא נותן באמת ,אלא מן נפיחה חלושה ,מערכת שלא יודעת לעשות את זה ,לא שווה שום דבר בעיני ,

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
יניב, ממש לא היתה לי כוונה או צליל זלזול. אני מתנצל אם כך הבנת.
אם כבר הזכרת את הסכום של הכבילה בבית אני יכול לומר לך שכנראה (לפי ההמלצות שקיבלתי) בסכומים האלה כדאי מאד
לקחת לנסיון את הכבל המדובר...למרות שהיבואן כלל לא טורח לומר מהו המחיר.
(האם המחיר מלפני שנתיים תקף או ירד??)

איתי ידיד כבלים ברמות כאלה ,שסילטק נימנת איתם מורכבים כהזמנה מראש ללקוח ונבנים במיוחד לפי ההזמנה שלו .אתה בטח מבין שיבואן לא יכול להביא את כל הדגמים של הכבלים כי הם יקרים אני שמעתי את סדרת הקלאסיק של סילטק אצל היבואן רן שביט והופעמתי פשוט מדהים, אני בסוף קניתי את הסדרה היותר יקרה שלהם ה-signature בערך לפני שנתיים ממליץ לך בחום לשמוע אותם ,הם פשוט משהו אחר לפי דעתי נסה אין לך מה להפסיד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור