יש כאן אוסף של פלספנים שאוכלים את הראש.
תבדוק כבל רשת /usb מתאים לך תקנה אין שינוי אל תקנה.
מה כל הניתוחים ? אם התשובות לשאלות הן מציאות שאפשר לבדוק.
תעברו לאנלוג אין שם הרבה שאלות חוץ ממוסיקה.
לא מסכים שוני !
יש פה עניין חשוב ! זה לא ויכוח על כבלים אנלוגיים זה ויכוח על כבל שמעביר אפס ואחד וכביכול יש בדיקה בצד השני של ביטפרפקט.
אני יכול לומר מנסיון שהיו לי 3 רקלוקרים על הסיגנל הדיגיטאלי אחד מהם אפילו היה מבצע בדיקת ביטפרפקט אבל כל אחד מהם נשמע שונה לחלוטין.
היו לי גם 2 רגנרטורים שונים אחד עם מצבר ואחד בלי לא זוכר הבדלים בינהם אבל הבדל דרמטי בסאונד.
לגבי קבצים של סאונד לדעתי יש איבוד אנפורמציה בניגוד להעברת תוכנות. בדיוק כמו שדיסק צרוב לרוב נשמע פחות טוב מדיסק מקורי בתהליך הצריבה והעיבודים השונים אבדה אנפורמציה בדרך כזו או אחרת.
היות והמקור הוא תחילת השרשרת ומקור ממוצע יכול לחרב מערכת טובה אסור לזלזל בעניין.
הנסיון שלי אומר שהרכיבים שיושבים על הסיגנל הדיגיטאלי משפיעים דרמתית תלוי גם כמובן ביכולת המערכת לשקף.
דוגמה קטנה מהשבועה האחרון : היתה לי תקלה בכבל רמקול . במהלך איתור התקלה החלפתי כבלי usb.
לבסוף נמצאה הבעיה והכבל הוחלף אבל עדיין היה לי משהו מוזר בסאונג מין גרעון מציק וקטן חצי יום לקח לי להבין שכבלusb אחד נשאר מחובר למחשב והיה מונח מאחור כמו אנטנה. ברגע שניתקתי אותו הצלילות חזרה מיד. מזה למדים שליכלוך כן עובר בסיגנל הדיגיטאלי וגם הרקלוקר והרבפר לא מצליחים להסיר אותו ולהפוך את הקובץ לביט פרפקט . בקיצור בקבצי מוזיקה הקובץ יעבוד גם עם האנפורמציה לא מאה אחוז.