ארמה אודיו
עוסק בתחום
- מעורבות
- 963
- נקודות
- 113
האם קרה שהתחרטתם בדיעבד על מוצר אודיו שלא רכשתם כשיכולתם?
כאשר רוכשים רמקול או מגבר , חייבים לשים לב למה שחובר כולל הכבלים והמקור שכולם כמו תזמורת נותנים את התוצאה שבגינה נירכש הפריט הבודד .
גם אם לא אפשרי לרכוש את הכל בבת אחת , צריך לשים לב למחירי הרכיבים שהשתתפו בחגיגה , במטרה שבעתיד יהיה אפשרי לרכוש אותם , כי לא מעט תוצאות טובות שגרמו לפלוני לרכוש רמקולים לדוגמא , נבעו מהעובדה שהמגבר או הכבלים והמקור שהיה מחובר היה יקר ובכלל לא נלקחו בחשבון עתידית מפאת מחירם.
כעת , האם עם מגבר אחר או כבל או מקור אחר יהיה אפשרי לשחזר את התוצאה או אולי לשפר אותה ? התשובה היא כן , אבל לכו תמצאו אותם ........
ואז מתחיל סבב הניסוי ותהיה , שאני קורא לו יותר ניסוי ומכירה , עניין שלוקח הרבה מאד זמן , חודשים ושנים בהם קונים ומוכרים ובספק אם מגיעים לתוצאה שהיתה עם הרכיבים המקוריים ששמעו.
אז בטוח שלרבים זה קורה שהם התחרטו שלא רכשו מוצר שעבד יפה עם המערכת , אבל על מנת להימנע מטעויות ומעיצות אחיתופל החוכמה היא לרכוש אותו בעתיד ולהשלים את הסט הנאהב.
סיפרתי ללקוחות סיפור של לקוח שהתעסק בחייו בהחלפות כל שנה פעם של מגבר ופעם של רמקולים ולא הגיע לנחלה במשך שנים עד שיום אחד נחת אצלי לשמוע רמקולים ואחרי ההזנה אמר לי , זה מה שאני רוצה , ולתומי חשבתי שהוא
מדבר על הרמקולים , אולם הוא אמר לי : מה מחובר כאן שקיבלנו את התוצאה הזו ? אני רוצה לבצע טרייד אין על המערכת שלי ולקחת את כל מה ששמעתי קומפלט וכך היה , ועד היום שנה וחצי אחרי הוא מאד מרוצה מההחלטה.