האם יש יבואן של כבלי Voodoo בארץ?

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
גילוי נאות - הבעיה שלי שאני מנסה לרקוד בשתי חתונות ולהחיות את המקור הדיגיטלי אותו לא שמעתי מספר שנים (כי נשמע פחות טוב בכמה דרגות מהפטפון). כשחיברתי מתוך סקרנות את המקור לאלגרי+לברדין, פתאום קיבלתי צליל מאד מהנה (אם כי עדיין לא ברמה של הפטפון – דיגיטלי...). אופי הצליל של ראש הפטפון שונה מאד מאופי הצליל של ה-DAC. לפטפון יש קדימות, כמובן - לכן מחפש כבל חשמל שייתן תוצאה מושלמת עם הפטפון ותוצאה סבירה עם המקור הדיגיטלי. הכבל שמתאים רק לפטפון כבר מצאתי...

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ויטלי, אם אני מבין נכון את האג'נדה של נמר אז הוא לא מצדד גדול בכבלי חשמל לפטפונים. מציע לך הפעם (לא תמיד;))להיתלות באילנות גבוהים.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
כבל חשמל טוב, משפר דרמטית את הסאונד בפטיפון .

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
roberts,
הבנו מזמן שאתה לא שומע השפעת הכבלים. לא משנה מהי הסיבה – האמן לי, זה לא עושה אותך נחות. נגיד שאתה משוכנע שאם אתה לא שומע/רואה משהו, המשהו הזה לא קיים. גישה מוזרה, אבל קיימת בעולם, יש אפילו זרם פילוסופי שדוגל בגישה זו. מה שלא מובן לי – למה אתה, עם "אני המאמין" שלך, חייב להידחף לכל פורום שדן בנושא הכבלים? פשוט גחך ודלג – למה להיכנס ולכתוב את הערותיך הלא קשורות? או שאתה רואה שליחות בכך - להוכיח לכל העולם ששחור זה לבן כי הוא נראה לך לבן? זה כבר באמת מגוחך.

נערך לאחרונה ב:

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
כבל חשמל טוב, משפר דרמטית את הסאונד בפטיפון .
משה,
נכון עם תיקון קל - כבל חשמל מתאים :).

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לא קיבלתי התרעות על תגובות חדשות בשרשור :(...
[/QUOTE

לא נכון,

כבעלים של המשולב ISx referense אני חושב שיש להם הגברה מעולה שמייתרת את החיפוש אחר משהו אחר לזמן רב, אני משתמש בכבילה של Nordost שהיא שילוב מדהים גם בגלל טכנולוגיית הייצור שדומה לזו שמשתמשת בה לוורדין לכבליהם וגם בגלל הנתונים החשמליים שמתאימים למגברים אלה, קיבוליות נמוכה והתנגדות.

"Lavardin is among a handful of companies utilizing Microwave technology in cable production. Nordost is

אם אתה לא מתייחס אכן לא תקבל יותר

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
אתה לא חושב שזה קצת חוצפה להאשים אותי בשקר? ההודעה האחרונה עליה קיבלתי התרעה הייתה ההודעה של משה מהדף הראשון. אתמול במקרה ראיתי את שאר ההודעת. להודעה שלך לא התייחסתי כי היא לא רלוונטית בשבילי.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אתה לוקח אותי יותר מידי ברצינות, זה החוש הומור שלי סטייל לני ברוס.. לעינייננו, יש דמיון רב בין הפאוורים של לוורדין והמשולבים החדשים, לפני יומיים לקחתי לניסיון שתי חתיכות Atlas hyper 3.5 ואני מופתע כמה הם מתאימים למגבר, קפוץ ל'פיוז' ותראה איך אפשר לתת לך לניסיון, אל תבזבז את זמנך על ה2.0, בתכלס הנורדוסט לא רעים בכלל עם הלוורדין אך המלצת היצרן היא נחושת בלבד והנורדוסט הם עם ציפוי כסף וההבדל שמיע, עלה והצלח.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
הכבל למגבר החדש שלי Lavardin AP150, כבר בדקתי מספר כבלים ביניהם היה כבל די מוצלח - אך לא מושלם. המגבר מחובר לפרה פסיבי טאונשנד אלגרי פלוס. מקור - פטפון. תקציב - בערך 7K ש"ח.
תנסה לבדוק כבלי החשמל שברשותך עם הלברדין ותחבר אותו ישר לקיר (תדאג שהפאזה בשקע החשמל תהיה הפוכה), כפי שאני יודע הפאזה הפוכה בתוך מגברי לברדין (תוודא את זה עם עופר).

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
המלצת היצרן היא נחושת בלבד והנורדוסט הם עם ציפוי כסף וההבדל שמיע, עלה והצלח.
ניסיתי כבלי נחושת ולא אהבתי: סאונד כבד ובמה קטנה. בעבר בדקתי כבלי חשמל מנחושת גם עם מגברים שונים - ותמיד לא התאימו למערכת שלי.
תנסה לבדוק כבלי החשמל שברשותך עם הלברדין ותחבר אותו ישר לקיר (תדאג שהפאזה בשקע החשמל תהיה הפוכה), כפי שאני יודע הפאזה הפוכה בתוך מגברי לברדין (תוודא את זה עם עופר).
ברשותי אין כעת לא מגבר ולא כבלים :( - (עופר נתן לי בשבוע שעבר לבדיקה מעמיקה). יש תקווה שהמגבר יגיע בשבוע הבא - ואז אמשיך עם כבלי חשמל. השוויתי בין חיבור לקיר ובין חיבור לפילטר (Isotek sigmas EVO3) - בחיבור לפילטר סאונד היה הרבה (אבל הרבה!) יותר טוב. ולגבי הפאזה אתה צודק - בדקתי והפכתי אותה במגבר באישור של עופר, השיפור היה משמעותי.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
בכניסת החשמל של המגברים שלהם יש נקודה אדומה ליד פין הפאזה ולשם צריך להגיע פין הפאזה של כבל החשמל אותו תזהה בבדיקה פשוטה עם טסטר שאני קיבלתי במתנה עם המגבר זה מראה כמה זה חשוב.
בדקת כבלי נחושת עם מערכות אחרות אבל לא עם לוורדין, הם מציינים בכל מקום שמומלץ כבל נחושת רב גידי ולא עבה במיוחד, הם ממליצים פחות מאסה של מתכות ככלל אצבע, וכמובן ברייק אין חובה.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור