האם יש יבואן של כבלי Voodoo בארץ?

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
תודה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
לי יש שני כבלים שלו, חשמל ו-USB
כבלים יקרים, אבל בנייה איכותית
קניתי ישירות ממנו (Bruce)

למה צריך יבואן?

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
היי מיכאל, תודה. קיבלתי המלצה על כבל חשמל VooDoo Air Tesla Power באחד הפורומים.
צריך יבואן כדי לנסות את הכבל- משום שהוא יקר, הנפילה תהיה כואבת אם לא יתאים. לפני מספר ימים בדקתי כבל מאד יקר ומאד נחשב- התוצאה הייתה עגומה....

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
צריך יבואן כדי לנסות את הכבל- משום שהוא יקר, הנפילה תהיה כואבת אם לא יתאים. לפני מספר ימים בדקתי כבל מאד יקר ומאד נחשב- התוצאה הייתה עגומה....
תנסה את הכבל של synergistic
"גלילאו" קצת יקר אבל בטוח לא תתאכזב.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
אני לא מתכנן להשקיע 10,000$ בכבל.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
אוקי, אז תלך על הסידרה של אטמוספייר.
לבל 2 לא תצטער.
יש את הגרפן כמובן שבטוח לא תצטער.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מה התקציב?
מה יש לך היום?
לאן מחובר?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

DIRECT SALES
VooDoo Cable sells factory-direct to customers where there is no dealer or distributor in the customer’s geographic area. If you would like to purchase directly from us, please call +01.510.535.9464, email sales@voodocable.net, or contact us online.

MONEY-BACK GUARANTEE
If for any reason you are not satisfied with your VooDoo Cable or VooDoo Audio Product, please return it within 30 days for a refund. Shipping charges and credit card or PayPal transaction fees are excluded. Our 30-Day Money-Back Trial Period does not apply to custom-built orders. For customers who would like to upgrade or exchange an item, we offer full credit toward product upgrades within 60 Days after date of original purchase.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
VooDoo זו חברת בת של SnakeOil ?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אני , אם הייתי פותח שרשור בשם הזה היו מעיפים אותי מהפורום;)

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
אני , אם הייתי פותח שרשור בשם הזה היו מעיפים אותי מהפורום;)
כי אתה זולג/מכוון למקומות לא נכונים.
די עם כל הפוסטים/הודעות העוקצים-ות/ההזויים-ות שלך ובסוף מציג עצמך כסובל מדיכוי. צא מהקונספירציה שאתה חי בה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אני מבין שאתה לא בעניין של ציניות אפילו כשאני מוסיף קריצה.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אני מבין שאתה לא בעניין של ציניות אפילו כשאני מוסיף קריצה.

רוברטו, אל תעבוד.... תהיה ישר וכנה.
בעינייך כל עניין הכבלים זה וודו ועבודת אלילים, למה אתה מתקפל?... אל תתווכח אך תודה באמת הפנימית ביושרה.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
הבנתי שאת כבל הטופ שלהם, VooDoo Albino Mamba, הם עושים בעבודת יד ע"י שאמאנים מוסמכים במרכז הפיתוח שלהם בטימבקטו.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הבנתי שאת כבל הטופ שלהם, VooDoo Albino Mamba, הם עושים בעבודת יד ע"י שאמאנים מוסמכים במרכז הפיתוח שלהם בטימבקטו.

וזה רע?

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83

לא רע ולא טוב. שנוי במחלוקת...:)

אני בכלל שמעתי שאת המוליכים קולעות נערות צעירות מהאזורים בעולם ששם הכי מומחים בקליעת צמות.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
לא קיבלתי התרעות על תגובות חדשות בשרשור :(...
מה התקציב?
מה יש לך היום?
לאן מחובר?
הכבל למגבר החדש שלי Lavardin AP150, כבר בדקתי מספר כבלים ביניהם היה כבל די מוצלח - אך לא מושלם. המגבר מחובר לפרה פסיבי טאונשנד אלגרי פלוס. מקור - פטפון. תקציב - בערך 7K ש"ח.

MONEY-BACK GUARANTEE
If for any reason you are not satisfied with your VooDoo Cable or VooDoo Audio Product, please return it within 30 days for a refund. Shipping charges and credit card or PayPal transaction fees are excluded.
מסים + עלות המשלוח - עלול להיות בזבוז כסף לא מבוטל (אם הכבל לא יתאים). מאמין שאמצע בארץ משהו מתאים.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
הכבל למגבר החדש שלי Lavardin AP150, כבר בדקתי מספר כבלים ביניהם היה כבל די מוצלח - אך לא מושלם. המגבר מחובר לפרה פסיבי טאונשנד אלגרי פלוס. מקור - פטפון. תקציב - בערך 7K ש"ח.
קח בחשבון שהמגברים של לברדין רגישים מאד לכבלי רמקולים בעלי קיבוליות גבוהה, כבל לא נכון עלול לגרום לנזק משמעותי.

חברת לברדין ממליצה רק על שני כבלים (כבלי רמקולים), הכבל שלהם ו נורדוסט Nordost 2 Flat.
כאשר שאלתי אותם למה דווקא נורדסט הדגם הנ"ל, תשובתם הייתה מהניסיון שלנו עם כבלים שונים של נורדסט זה היה הכי טוב עבורנו.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
כבלי הרמקולים שלי (Siltech 770l) השתלבו מצוין, לא מתכנן להחליף אותם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור