תנסה את הכבל של synergisticהיי מיכאל, תודה. קיבלתי המלצה על כבל חשמל VooDoo Air Tesla Power באחד הפורומים.
צריך יבואן כדי לנסות את הכבל- משום שהוא יקר, הנפילה תהיה כואבת אם לא יתאים. לפני מספר ימים בדקתי כבל מאד יקר ומאד נחשב- התוצאה הייתה עגומה....
היי מיכאל, תודה. קיבלתי המלצה על כבל חשמל VooDoo Air Tesla Power באחד הפורומים.
צריך יבואן כדי לנסות את הכבל- משום שהוא יקר, הנפילה תהיה כואבת אם לא יתאים. לפני מספר ימים בדקתי כבל מאד יקר ומאד נחשב- התוצאה הייתה עגומה....
כי אתה זולג/מכוון למקומות לא נכונים.אני , אם הייתי פותח שרשור בשם הזה היו מעיפים אותי מהפורום
אני מבין שאתה לא בעניין של ציניות אפילו כשאני מוסיף קריצה.
הבנתי שאת כבל הטופ שלהם, VooDoo Albino Mamba, הם עושים בעבודת יד ע"י שאמאנים מוסמכים במרכז הפיתוח שלהם בטימבקטו.
וזה רע?
הכבל למגבר החדש שלי Lavardin AP150, כבר בדקתי מספר כבלים ביניהם היה כבל די מוצלח - אך לא מושלם. המגבר מחובר לפרה פסיבי טאונשנד אלגרי פלוס. מקור - פטפון. תקציב - בערך 7K ש"ח.מה התקציב?
מה יש לך היום?
לאן מחובר?
מסים + עלות המשלוח - עלול להיות בזבוז כסף לא מבוטל (אם הכבל לא יתאים). מאמין שאמצע בארץ משהו מתאים.MONEY-BACK GUARANTEE
If for any reason you are not satisfied with your VooDoo Cable or VooDoo Audio Product, please return it within 30 days for a refund. Shipping charges and credit card or PayPal transaction fees are excluded.
קח בחשבון שהמגברים של לברדין רגישים מאד לכבלי רמקולים בעלי קיבוליות גבוהה, כבל לא נכון עלול לגרום לנזק משמעותי.הכבל למגבר החדש שלי Lavardin AP150, כבר בדקתי מספר כבלים ביניהם היה כבל די מוצלח - אך לא מושלם. המגבר מחובר לפרה פסיבי טאונשנד אלגרי פלוס. מקור - פטפון. תקציב - בערך 7K ש"ח.