- מעורבות
- 1,261
- נקודות
- 113
שניץ
אין משלוחים לקנדה?
למה עברת למדינת המייפל בלי לספר לנו?
שניץ
אין משלוחים לקנדה?
מכיר את זה טוב מאוד ,אתמול בניתי לי חצי שבת זוג xlr של 3 מטר לצד ריבונים מנחושת מיוחדת בתוך פולימר שקוף , ולא יכולתי שלא לחשוב שלא הייתי עושה את זה בשום אופן למישהו למעט ללקסמנים שלי,וכבר גם אני קיבלתי מספיק בקשות חצופות למדי , לכן עושים רק לחברים טובים ,וזה מתנה מאוד יפה .
זה לא חוכמה. זה גאונות. ולצערי הרב, בארצנו הקטנטונת, וכמעט אך ורק בה - זה גם מאד נכון. האיש החכם שלך היה צריך לרוץ לראשות הממשלה.איש חכם פעם אמר לי:
"תן למשהוא משהו בחינם, ילך יגיד לכולם שדפקת אותו. תן למשהוא משהו ב-5 שקלים, הוא ירוץ לספר איך הוא דפק אותך"
המדינה האחרונה שאליה הייתי עובר לש-וןלמה עברת למדינת המייפל בלי לספר לנו?
קר שם ,חוץ מזה יותר מידי מעצבנים החברה שלנו שם .המדינה האחרונה שאליה הייתי עובר לש-ון
תרתי משמע :בהלם:קר שם ,חוץ מזה יותר מידי מעצבנים החברה שלנו שם .
קר שם ,חוץ מזה יותר מידי מעצבנים החברה שלנו שם .
לו היו לי הידיים והסקרנות של אלדר,הדיוק והסבלנות של שוני,ויכולת הביצוע וההתמדה של גיא,היה מתקיים השילוש הקדוש,של כדאיות עיסקית.
זה יכל להתחיל בכבלים המסוקסים שאלדר בונה,להמשיך במפצל האולטימטיבי שאריק מתכנן,ולהסתיים בפתרונות שיכוך של גיא.
ההשקעה אינה מטורפת בעניי,כשמדובר ב״תוספי המזון״ למערכת,ודווקא שם היד קלה על ההדק,ואנשים מוכנים להוציא סכומים נאים,לשם הפיינטיונינג האין סופי.
יש צורך באתר אינטרנט אינפורמטיבי,ורצוי קצת ביקורת שיעשו קצת רעש,על משתמשים ש״ראו את האור״.
מניח שעם ההזמנה הראשונה מהעולם הגדול,יגיע התאבון ורעיונות כרימון.
כך למעשה החל דרכו תדי פרדו.
הרי העיסוק לא יבוא במקום עבודתם,אלא כתחביב שיכול ליצר הכנסה עתידית,ולא פחות מכך גאווה אישית ולאומית.
לפחות היבואנים היו מוזילים כי אין להם חנות באזריאלי,
עובדים ממרתפים מעופשים או מסלון הבית ,אף אין על המדף ,רוצה מגבר ,בוא תשמע דומה רק 2 רמות למטה ,
בקיצור זה שאתה נכנס לחנות ,מדגימים לך בדיוק מה שאתה מעוניין ,תוך 10 דקות מביאים לך מהמחסן אחד חדש זה יופי ,אבל אצלנו מחיר של חנות גם אם הלכת לאיזה רפת ישנה שהוסבה למחסן\תצוגה ,ואז תמתין חודש למוצר ,אחריות אצל טכנאי שעובד באגד בבוקר ,ועם הלך המכשיר אחרי כמה שנים ,שרות ואחריות אפס ,(יש לי כזה מוצר בבית שעומד כאבן שאין לה הופכין)
לא הבנתי, שלמה.צרכן לא חמדן ומוכר לא חייב למכור.מדוע רמקול כמו שלי שעבר שינוי בפס היצור ויצורו הוזל, בשנת 2013 הוקפץ מחירו ב 3500$ לעומת 2012 .ליבואן המחיר עלה ,קשה יותר למכור לצרכן המחיר עלה, קשה יותר לקנות.המיקוח אף שהיה קודם עכשיו קשה יותר.
אלדר במחזור היום .
שמע, לדעתי בסופו של דבר אנחנו זונות של עצמנו. לקוחות זבל כמוך וכמוני רוצים מחירי שחיטה על מגברים כדי להרגיש שהשיגו מחיר מדהים שאף אחד לא יכול להשיג כמותו, ובסופו של דבר זה מחכה לנו בסיבוב ונושך אותנו בת-ח-ת.
את המעט שהיבואנים מוכרים, אם היו מוכרים במחירי צרכן בלי לחתוך מחירים, והצרכן הישראלי היה מקבל את זה, היה לנו כאן שוק חזק יותר. שוק שבו מוצרים שומרים על ערכם ביד שניה, מלאי גדול יותר וחנויות נורמליות יותר.
אבל שילוב של שוק קטן, וצרכן חמדן, מייתרים את החנות ומשאירים רק את היבואן! (ניסיתי שייצא חרוז)
לא הבנתי, שלמה.
צרכן לא חמדן ומוכר לא חייב למכור.מדוע רמקול כמו שלי שעבר שינוי בפס היצור ויצורו הוזל, בשנת 2013 הוקפץ מחירו ב 3500$ לעומת 2012 .ליבואן המחיר עלה ,קשה יותר למכור לצרכן המחיר עלה, קשה יותר לקנות.המיקוח אף שהיה קודם עכשיו קשה יותר.