tomertsin
מושעה
- מעורבות
- 2,203
- נקודות
- 113
אתמול שיצרתי את ההצבעה והכנסתי את עצמי לקטגוריה של אודיופיל, לא שערתי שכמעט 50 אחוז מהפורום הם לא אודיופילים .
מה ההגדרה בצד השני?
הגדרתי עצמי כאודיופיל.
אתמול שיצרתי את ההצבעה והכנסתי את עצמי לקטגוריה של אודיופיל, לא שערתי שכמעט 50 אחוז מהפורום הם לא אודיופילים .
מה ההגדרה בצד השני?
אולי באמת שמישהו יסביר להדיוט כמוני ,מה זה כל כך חשוב וכל כך הרבה מלל אם הנך אודיופיל או שאתה רחמנה לצלן אינך אודיופיל.
מה בדיוק נותן תואר האצולה הזה?
אולי אודיופיל שמבזבז כל כך אנרגיה
על התשובה ,הוא בחור/ה שסהכ די משעמם לו...?
אני מבין דיון על נושא בתוך התחביב הזה,טרינוב או לא טרינוב,כבל כזה או אחר,רמקול קטן,גדול...אבל אם אתה כן או לא...נשגב מבינתי.
כמה פילוסופיה. התשובה בגוף המילה. אודיו = אודיו, פיל = אהבה.
מדובר על אדם שיעשה מאמצים שהם מעבר לממוצע על מנת לקבל סאונד טוב יותר מהממוצע. יש לי תשובה גם לגבי ״מהו ממוצע״.
כולם פה עונים להגדרה הזו. כולל מי שסימן את עצמו כמשהו שהוא מעבר לאודיופיליה שנתפסת כ״חומרית״. אבל תתפלאו, האודיופיליה היא סופר, אבל סופר רוחנית.
חג שמח איציק.
לצערי, אני לא מסכים איתך.
ולכן , אוהב המוזיקה, יילך לישון עם חיוך על הפנים, לאחר ששמע יצירה מופלאה ולעומתו, האודיופיל שישב לידו , לא ישן כל הלילה, כי הוא זיהה המון בעיות הקשורות למערכת שלו, בזמן ששניהם הקשיבו לאותה יצירה.
רן
כמה פילוסופיה. התשובה בגוף המילה. אודיו = אודיו, פיל = אהבה.
מדובר על אדם שיעשה מאמצים שהם מעבר לממוצע על מנת לקבל סאונד טוב יותר מהממוצע. יש לי תשובה גם לגבי ״מהו ממוצע״.
כולם פה עונים להגדרה הזו. כולל מי שסימן את עצמו כמשהו שהוא מעבר לאודיופיליה שנתפסת כ״חומרית״. אבל תתפלאו, האודיופיליה היא סופר, אבל סופר רוחנית.
נמר
לפי פיענוח ההגדרה.
אהבה לציוד אודיו? משמע ציודפיל?
או אהבה למוסיקה מיוזיק פיל.