האם אני אודיופיל?

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
אני חושב שההגדרה פשוטה מאוד, "הרצון לשדרג את איכות השמע כל הזמן ללא הפסקה".
מי שקיים בו הרצון הזה ולא מסתפק במה שיש לו הוא אודיופיל בהכרח. אין מצב אף פעם שיהיה "מרוצה" ממה שיש לו.
תקופה קצרה לאחר שדרוג "השריטה" צצה מחדש, משהו דומה להתמכרות.
בתוך הקבוצה הזו יש כמובן גם את הציודופילים שמעבר לאיכות השמע מחפשים דברים נוספים. הם חייבים שיהיו להם הסטים החדשים ביותר, הטובים ביותר וכו'.

לדעתי, ממש לא, לא חייבים לרצות לשדרג כל הזמן על מנת להיות אודיופיל.
הרצון לשדרג ללא הפסקה מעיד על שעמום או איזשהו דפקט/שריטה שלא בהכרח קשורה ישירות לאודיו.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
לדעתי החלק הגדול של הפורום חולק את השעמום/שריטה/דפקט. אני חושב שיהיה לך קשה למצוא מישהו יציב שלא משדרג בתדירות גבוהה או לפחות מחפש כל הזמן האם יש משהו טוב יותר. מספיק מבט חטוף על השרשורים כדי להבין כי כולם פה יודעים לאן הם רוצים לקפוץ הלאה ומה היו משדרגים אם היה להם הסכום המתאים.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
לדעתי החלק הגדול של הפורום חולק את השעמום/שריטה/דפקט. אני חושב שיהיה לך קשה למצוא מישהו יציב שלא משדרג בתדירות גבוהה או לפחות מחפש כל הזמן האם יש משהו טוב יותר. מספיק מבט חטוף על השרשורים כדי להבין כי כולם פה יודעים לאן הם רוצים לקפוץ הלאה ומה היו משדרגים אם היה להם הסכום המתאים.

חולקים את אותה שריטה, כן.
לאו דווקא כולם כאן אודיופילים :)

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
אה .............אתה מתכוון לקריזיופילים ? ............. (lol)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אז...בהנחה שיש דרגות אודיופילייה, מה מאפיין כל דרגה?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לדעתי, ממש לא, לא חייבים לרצות לשדרג כל הזמן על מנת להיות אודיופיל.
הרצון לשדרג ללא הפסקה מעיד על שעמום או איזשהו דפקט/שריטה שלא בהכרח קשורה ישירות לאודיו.
:כל-הכבוד: ואימרו אמן.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור