מה השאלה המטופשת הזו? תומר כתב שהוא יצר קשר מראש, הזדהה כישראלי והיה ברור להם שהוא לא בא לרכוש אלא לכתוב.
איפה זה כתוב ?
מה השאלה המטופשת הזו? תומר כתב שהוא יצר קשר מראש, הזדהה כישראלי והיה ברור להם שהוא לא בא לרכוש אלא לכתוב.
אני חושב שאני מכיר כמה סיבות למחסור בבאסאי ירידה לתחום נמוך או הגבר באזור הנמוך בהחלט, ההשלחה יכולה להיות אקוסטיקה, פרופורציות החלל ומיקום.
הי,זאת כתבה שכתבתי לפני שנה וחצי: http://www.dtown.co.il/articles/3425.html
ראו את התגובות.
ראו את התגובות מהכתבה הזאת...אני צריך להסיק מסקנות, כנראה שאנשים בפורום עייפים ממני.
לא אשקיע בחלק שני לכתבה.
תומר
ההבדל בתגובות יכול להיות מוסבר בקלות על ידי כמה גורמים:זאת כתבה שכתבתי לפני שנה וחצי: http://www.dtown.co.il/articles/3425.html
ראו את התגובות.
ראו את התגובות מהכתבה הזאת
לא רק שהמסקנות לא צריכות להיות אישיות, אלא בכלל לא מתבקשות מסקנות. קקא זה לפעמים.אני צריך להסיק מסקנות, כנראה שאנשים בפורום עייפים ממני.
אני מבין ומאוד מזדהה עם התחושה של "אין למי לכתוב", במיוחד כשהתחום שלי הוא מוסיקה קלאסית, שכנראה מעניינת רק שבר אחוז מאלה שמתעניינים באודיופילייה...בשביל מה להתאמץ? אין למי לכתוב.
הוא כתב בשרשור: "הייתי צריך לעשות כמה אימיילים עד שנכנסתי לשם".איפה זה כתוב ?
אם אני לא טועה, היבואן של B&W הוא בכלל Top Audio, אין כאן שאלת כבוד, ולא בטוח שכדאי לו להחזיק רמקולים כאלה בתצוגה.יש לנו יבואן מקומי audio note
לא מכבודו לפרסם בפורום סוחרים,
וגם לקבוע הדגמה כנראה לא תעלה יפה
תומר, מה זה שני הפנלים מאחורי המונובלוקים? זה רמקולים של MAGNEPLANAR? ואם כן איזה? חוץ מזה מבקש שתמשיך לכתוב, אני מאלה ש"שומע" בדרך כלל. אני לא "מדבר" הרבה.
רק לפרופורציה -- התו הנמוך ביותר בקונטראבאס רגיל (4 מיתרים) הוא 41 הרץ."אז איך יודעים שמדובר ב-30 הרץ דווקא? "
לא ווידאתי את זה אבל אם אינני טועה ברשימת השירים , יש שירים עם באס נמוך מאוד .
רק לפרופורציה -- התו הנמוך ביותר בקונטראבאס רגיל (4 מיתרים) הוא 41 הרץ.
גם כשקונטראבאס מנגן צלילים מעל הצליל הבודד הנמוך ביותר שהוא מסוגל לו, אנחנו עדיין אומרים שזה "נמוך מאוד", לא?
ואין הרבה כלים שמסוגלים לנגן מתחת ל-30 הרץ, וגם אם הם מסוגלים, בדרך כלל ורוב הזמן הצלילים האלה לא בשימוש.
הצליל הנמוך ביותר של פסנתר, למשל, הוא 27.5 הרץ. לא תמצא הרבה יצירות מוסיקאליות שהתו הזה כתוב בהן.
אולי אצל נגני ג'ז כשהם משתעשעים?
ועוד לפרופורציה, ההבדל ביכולת הבאס לכאורה בין 800D1 ל-802D1 הייה בין 32 ל-34 הרץ, בהתאמה.
כלומר בתחום הזה כל הרץ משמעותי ויצרנים מתחרים ביניהם על זה.
בתחום הזה, כל כמה הרצים בודדים זה עוד חצי טון.
ההבדל בין 30 הרץ ל-15 הרץ (ה-spec של 800D3) הוא אוקטאבה שלמה -- 12 חצאי טונים!
אז "נמוך מאוד" לא אומר הרבה, ואינו מתייחס למספר הספציפי 30.
ובכלל הרבה פעמים מבלבלים בין "לא יורד נמוך" לבין "כן יורד נמוך, אבל בפרופורציה הנכונה, בלי הניפוח שאנחנו אוהבים..."
ראה הפוסט שלי על בדיקת הבאס בווינה...
עמיר
אוקטאבה זה לא צליל מסויים, אלא מירווח בין צלילים, ובמונחי תדר, אוקטבה אינה תדר מסויים אלא יחס בין תדרים -- הכפלה ב-2 נותנת אוקטאבה.אתה יכול להסביר איך אתה מסיק ש15 הרץ מתורגמים לאוקטאבה שלמה? (או בתיאוריה?)
למרות שהגענו בתחבורה ציבורית ,התארחנו בשיקגו וניו יורק בשני חנויות שמוכרות ניים אודיו , התקבלנו בחמימות רבה, למרות שידעו מה יש לנו מבחינת ציוד ,ולא ניקנה מהם כלום ,בניויורק עוד התכבדנו במאכלים שלא היו מבישים אולם חתונות יוקרתי, ובשני החנויות היו לקוחות שהיו בשלבי קניה.בדרך כלל בחנויות שם אם לא קובעים פגישה מראש
הם לא ממש מתייחסים, אלא אם יראו אותך מחנה את הפרארי מול החלון....