בין המילים
יש תחושה של אכזבה מה 800d3?
נציג המכירות מ"העולם של מקינטוש" היה חביב מאוד, ביקש שאתן לו מתנה את דיסק ההדגמה שלי .
תומר
תומר, כבעלים קודמים של sf extrima
ועם שידוך של לפחות 4 מגברים שונים "בריונים" (כך לפחות הומלץ לי מבעלים קודמים לפני שנים כאשר היו אצלי) - האמת שגם אני לא נפלתי מהם ב overall ולבסוף נמכרו.
מה שהפתיע שהם ניגנו מקסים בכל הקשור לתחום הביניים ומעלה עם אינטגרייטד דל כוח של AMR
אבל אז קבלתי רמקולים מוניטורים בריאים ובריונים מרשימים מאוד ששוקלים 100 קג עם הסטנד שלהם בחזות ותוצאה של מוניטורים קטנים וחביבים כמו קונצ'רטו.
נמכרו לאחר כחצי שנה של התקשקשויות איתם.
איזה דיסק?
לא קטלתיהסאונד שלהם לא משתווה לגימור שלהם אבל מכן ועד לקטילה שלך על היצרן המרחק הוא שנות אור, אני חושב שאתה מגזים קצת בתיאורים שלך.
שמעתי לפני מס שנים את האליפסה החיפה אצל היבואן בהדגמה מתוכננת.צחי,
נסה להאזין לאלקטה אמטור 1 ולאקסטרימה (יד שנייה), לאליפסה רד, שיש הטוענים שזה הרמקולים הטובים ביותר שהם ייצרו.
אני מקווה שתשנה את דעתך .
תומר
לא קטלתי
אמרתי לא אוהב ושאותי הרמקול משעמם
יכול להיות שמי שאוהב אותם יגיע אלי ויתפרק לו עור התוף ויומר המערכת של צחי פירקה לי את האישונים. כל אחד אוהב משהו אחר.
ישבתי מאחור ישבתי מקדימהצחי,
לשבת מאחור שהצליל מפוזר, סתמי, ואחרים מסתירים לך את המוזיקה, זה מצב אחד. כשעוברים לספה הקדמית "בסוויט ספוט", הכול נשמע אחרת, זה מצב שני.
ישבת באמצע "בסוויט ספוט" במשולש דמיוני?
במקרה , הפקתי את האירוע בחיפה עם שמי/חנן, אי אפשר להסיק מכך שום דבר, עם כל הרבה אנשים.
תומר
שמעתי כמה דגמים ,הם צרכים הגברה ברמה גבהה.אף פעם לא הצלחתי להתחבר לסנוספבר
חברה משעממת.
בעניי